Burak Karaduman
Büyük Kaptan
Cevap: Transfer Nöbeti
hadi ben kaçar welolu günler
hadi ben kaçar welolu günler
Galatasaray, yeni transferi Aurelien Chedjou'nun Lille'den takım arkadaşı Lucas Digne'nin transferini tamamlıyor.
Bu zamana kadar açıklansaydı açıklanırdı herhalde almıyoruz galiba.
Hakem buna şimdi sarı kart mı yoksa telefon numarası mı vermeli..:confused::confused:![]()

onu bilemem amagorevli gidip kadina sarilmak istedi
boyle oyuncu aldin mi stad full ceker her mac![]()
Galatasaray, yeni transferi Aurelien Chedjou'nun Lille'den takım arkadaşı Lucas Digne'nin transferini tamamlıyor.

Arda, İnler, Frei gerisini at çöpe.Melo mu Welo mu tartışılır ama arkadaşlar yerli transferi konusunda gözle görünür hiçbir icraatımız yok. Ligde en kötü 34 hafta boyunca en az 5 yerliyle oynayacağız. İlk 11'deki 5 yerliye takviye yapabilmek. Kulübedeki 7 kişiyi de Galatasaray forması bol gelmeyenlere verebilecek miyiz onu düşünelim. Hakan Çalhanoğlu geçen sene resmen Galatasaray'dan teklif gelse gelirim diyordu ama biz hiç yüzüne bakmadık Hamburg aldı. Gökhan Töre'yi Beşiktaş'taki maliyetine getirsek buradaki herkes iyi transfer derdi. Umut'u daha alamadık. Sercan'la Yiğit'ten umudu kestik ve 5.5M çöpe gitti. Biz hala nasıl oynatacağımızı bile bilmediğimiz yabancılar hakkında tartışa duralım yerlilerde teker teker kaçsın. Alabileceğimiz Mehmet Ekici-Kerim Frei ve Jem Karacan'ı mutlaka almalıyız. Mehmet Ekici'nin potansiyeli Alper'i katlar benim gözümde Bayern Altyapısında yetişmiş dikkat çekmiş 5M yatırım yapılmış ama yerli oyuncuya ihtiyacı olan Galatasaray bu oyuncuyu hiç umursamasın çok yanlış bu. Yabancı oyuncu her zaman alınır önemli olan ilk yerli kalitemizi yükseltmek.
bu welington olayını kim çıkardı açık mert korksusuz gazetesi ee diğer gazeteler siteler kimi kaynak gösterdi ********************* gazetesi çok saçma cidden nasıl herkes oldu bitti diyor bu işe anlamış değilim guya bugun kapa bilidriliyuorduWellington açıklanmadı mı daha ? :confused:
golu atan kadin degil dostum , montaj
onu bilemem amagorevli gidip kadina sarilmak istedi
boyle oyuncu aldin mi stad full ceker her mac![]()
Tulun ve Cenk Ergun Brezilyada fotolar çekiliyorlar bu transfere yardım eden Brezilyada yaşan Türk birinden. Sonra maçtada Welo'yu çekip paylaşıyorlar ve yalan mı çıkacak yani?
Alışın Welo'ya artık derim. Bugün kulübüyle görüşmeye başlandığını 18:00 a kadar açıklarız. Perşembe günü de sözleşme detayları açıklanır.
bu welington olayını kim çıkardı açık mert korksusuz gazetesi ee diğer gazeteler siteler kimi kaynak gösterdi ********************* gazetesi çok saçma cidden nasıl herkes oldu bitti diyor bu işe anlamış değilim guya bugun kapa bilidriliyuordu
ne var bunda o resimler bişey ifade etmeznasil mi?>
Bulent Tulun Sao Paolo da haberin yokmu, resimleri bile var internette, dun mactan bile resimler paylasmis
var mı foto
golu atan kadin degil dostum , montaj