GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 66

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
66/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla bu sene resmen dobrowski oldu yönetim ya. Cok becerikliler masallah

Oyunculari tek tek saymayin. Bu seneden bahsediyorum

SPORX.COM

‏@sporx

Galatasaray SK, geleceğin yıldızı olarak gösterilen 7 yaşındaki Bursalı Emre Suna'yı futbol akademisine, Florya'ya dahil etti.

7 yaşındaki Emre Suna Galatasaray'da!

401762421.jpg

2006daki efsane şampiyonluğun olduğu gün doğmuş:)

Bence bizim acilen takımdaki ÇÖP ler den kurtulmamız lazım.

Önce Muslera,Semih,Chedjou(yeni aldık ama olsun çöp)

sırasıyla Selçuk,Hamit,Drogba ve Burak acilen satılmalı. nede olsa Bir Melo olmayınca bunlardan bir cacık olmayacak.

Yerine kimleri almak lazım hemen araştıralım...

Bence bizim acilen takımdaki ÇÖP ler den kurtulmamız lazım.

Önce Muslera,Semih,Chedjou(yeni aldık ama olsun çöp)

sırasıyla Selçuk,Hamit,Drogba ve Burak acilen satılmalı. nede olsa Bir Melo olmayınca bunlardan bir cacık olmayacak.

Yerine kimleri almak lazım hemen araştıralım...

melospor değil GALATASARAY bu !

her fotoya inanma o adamın 2. başkan olduğu ne malum mesela biraz önce haberturk welimngtonda pruz var anlaşılamadı tekrar meloya dönulebilir diyor surekli herkes bişeyler söyluyor

adam soyledi sao paulo da oldugunu, yalan mi soylesin, peki transfer icin degilde niye orada?

haberturk mi daha iyi biliyor?

madem yabancı sorunu var yedek forvet alın umutu alın antepte muhammed demir var genç baya yetenekli onu alın ondan sonra melonun pozisyonu transferi bitirin seneye drogba bırakacak ozamanda ardayı alın 4-2-3-1 e dönelim herşeyide bizmi söyleyelim :D

Galatasaray'ın oyuncularına teklif yağıyor ;

Antalyaspor'un başına geçen Samet Aybaba, Furkan Özçal ve Yiğit Gökoğlan için girişimde bulunurken Sercan Yıldırım için de ligin yeni ekibi Konyaspor devreye girdi. Kayseri Erciyesspor'da da teknik direktör Fuat Çapa, Yiğit Gökoğlan'ı yeni takımında görmek istiyor. Mehmet Batdal'a ise Süper Lig'den henüz bir teklif yok. Bu sezon Bucaspor'da inişli çıkışlı bir performans sergileyen Mehmet Batdal için yine PTT 1. Lig'den kiralama talepleri var.

Galatasaray'ın kiralama şampiyonu Culio için de Süper Lig'den Elazığspor dışında talip yok. Culio'yu kiralamak isteyen takımlar arasında yine PTT 1. Lig ekipleri bulunuyor. Ufuk Ceylan'a ise Sivasspor ve Akhisar Belediyespor'un teklifleri var.Bu 6 oyunucunun da kaderlerinin en geç 1 hafta içinde belirlenmesi bekleniyor. Tüm oyuncular kısa sürede yeni takımlarının kamp kadrosuna dahil olacak.

Valla bu sene resmen dobrowski oldu yönetim ya. Cok becerikliler masallah

Oyunculari tek tek saymayin. Bu seneden bahsediyorum

şampiyonluktan sonra yönetimin yaptığı doğru bişey varmı seçim dahil????

nankör olmayın diyecekler.

melo yerine sıradan görünen birini alıp

tff kuralı değiştirmesinde baskı kurmayıp

sürekli isimler verip, bahaneler sığmak olmayacak.

hedef büyütüyorsan,istikrar istiyosan melo dan inip welo ya binmeyeceksin..

ben-sen-o demedi. melo ve g.inleri ikisinden biri gibi konuşup...

takımı koruyamaıyorsun. onu bunu bırakın umut almıyorsun daha.

kanat oyuncun yok yahu. amrabat out. başka???

bu melo neymis ya, adam resmen tek basina bir takim mis, o olmaza ne sampiyonluk gelir ne de küme de kalabilirdik. tamam iyi oyuncu ama bukadar da abartmayin derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri