Burak'ta kazmaydı iş yapmazdı İstanbul'da gece alemlerine akardı geldiği zamanlar burada da küçük bir kesim olmakla birlikte forza ve antuda herkesin ortak bir görüşü bu idi ve Ribery'i geldiği vakit Anelka'nın bonusu idi vs vs örnekler çoğaltılabilir yani demem o ki her zaman genel görüş doğrudur ya da öyle gerçekleşecektir diye bir kaide yok. Ha oyuncunun iyi olduğunu iddia etmiyorum çünkü tanımıyorum bi yorumum yokta genel tepkilere bakıp oyuncu kötüdür demek enteresan.
adam bildigin makalele cakmasiWellingtondan umutlandım adam Amaral-Batista karışımıymış.
Taraftar tepkisini gördüler bence vazgeçerler bu Wellington işinden.
Wellingtondan umutlandım adam Amaral-Batista karışımıymış.
Wellingtondan umutlandım adam Amaral-Batista karışımıymış.
sol HAF oynadığından yazmadım
İyi sen sol kalça kemiksiz ayakta kalmayı dene..(Allah(cc) Korusun )
bizim insanimiz geneli ebouenin kalitesinin ne oldugunun farkindadir,senin gibi bir kac futbolu bilmez arada kayniyor yapacak birsey yok
Bunlar bizim bildiğimiz Amaralla Batistaysa adam bildiğin kötülemiş ikisi de vasat topçuydu
kafayımı yediniz la..
töbe bismmillah....
Amaralla Batista Müslüm Baba Azer Bülbül karışımı gibi birşey...(Allah babalara rahmet eylesin)
Flamini tam BJK'ye göre bir transfer.
Moussa sissoko diyorsun herhalde onu vermezler.
Essien fizik gücünü tamamen kaybetti, 3-4'e satacak takim ariyorlar sayilir.
Thiago Motta'yi severim ama tercihimi Melo'dan yana kullaniyorum. 2+1 sözlesme ideal
sikecilerle deplasmanda oynadigimiz macta webo eboueye net faul yapiyo nesi hata.ayrica o macta takim olarak rezil oynadik.40 yilin basinda adam gibi bir sag bek bulmusuz adami gondermenin pesindesiniz.3 tane mac sayiyorsun ama adamin tonla guzel oynadigi maclari es gec