GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 85

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
85/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak'ta kazmaydı iş yapmazdı İstanbul'da gece alemlerine akardı geldiği zamanlar burada da küçük bir kesim olmakla birlikte forza ve antuda herkesin ortak bir görüşü bu idi ve Ribery'i geldiği vakit Anelka'nın bonusu idi vs vs örnekler çoğaltılabilir yani demem o ki her zaman genel görüş doğrudur ya da öyle gerçekleşecektir diye bir kaide yok. Ha oyuncunun iyi olduğunu iddia etmiyorum çünkü tanımıyorum bi yorumum yokta genel tepkilere bakıp oyuncu kötüdür demek enteresan.

Burak'a o laflarını diyenler aşırı fanatiklikten gözü dönmüş adamlardı ve Burak'a karşı bir antipatiklikleri olduğu içindi.Ama aklı başında,gözü kör olmayan herkes ligin en iyi golcüsünü 5 milyon gibi bir rakama alarak müthiş iş çıkarttığımız konusunda hem fikirdi.

ben çıkıyomm..

kap böyle giderse örümcek bağlar. arada sırada önüne ekmek-su bırakında ölmesin kapçıklarrr:lol:

bizim insanimiz geneli ebouenin kalitesinin ne oldugunun farkindadir,senin gibi bir kac futbolu bilmez arada kayniyor yapacak birsey yok

Yav he he arkadaş sana uyup 3 tane post attım nelerde sıkıntı olduğunu sen ne bunların aksini iddia ettin ne de başka türlü yorumladın her seferinde olayı bireyselliğe indirip bana laf atıp boş yaptın en doğrusunu sen biliyorsun her şeyin tamam.

Flamini tam BJK'ye göre bir transfer.

Moussa sissoko diyorsun herhalde onu vermezler.

Essien fizik gücünü tamamen kaybetti, 3-4'e satacak takim ariyorlar sayilir.

Thiago Motta'yi severim ama tercihimi Melo'dan yana kullaniyorum. 2+1 sözlesme ideal

flamini > wellington

psg deki sisokkodan bahsediyorum

David Villa gibi bir adam 4 milyona transfer oluyor, bizim türk yöneticiler en dandik topculara kapiyi 5'ten aciyor.. Allahim sana geliyorum!

Yabanci kontenjani sirf zarar.

sikecilerle deplasmanda oynadigimiz macta webo eboueye net faul yapiyo nesi hata.ayrica o macta takim olarak rezil oynadik.40 yilin basinda adam gibi bir sag bek bulmusuz adami gondermenin pesindesiniz.3 tane mac sayiyorsun ama adamin tonla guzel oynadigi maclari es gec

Aynı şey Gençler maçında da oldu. Faul ya da değil, önemli olan o değil. Gençler maçında pivot forvetleri Eboue'nin üstüne çıktı hakem faul verdi mi? Vermedi... Eboue kendini yere bırakacağına direnip kafaya çıkabilir miydi? Evet, ama düşüp pozisyonu riske attı.

Hadi bi kere yaptın. Fener maçında da aynısını yaptı. Kritik ve öğrenerek düzeltemediği bir hatası olan futbolcuyu ben ilk 11'e koymam. Bakınız Servet. Adam kaleciyle karşı karşıya pozisyonda dahi topla rakip arasına girip debelenme hareketinden bir türlü vazgeçmiyordu. Aynı şey Eboue için de geçerli. Gereksiz ve almak zorunda olmadığı riskler alarak takımı üç kez yaktı bu sezon.

Real maçında kademe yapamaması ve 5 dakikada onun bölgesinden 2 gol yememiz de cabası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt