GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 99

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,3K
Sayfa
99/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wellington'ı beğenmeyenler izlediler de mi beğenmiyorlar? Yoksa ultra Melocu oldukları için mi beğenmiyorlar? Yoksa sakatlık vs. sıkıntılarından dolayı mı beğenmiyorlar?

Ben adamı bilmiyorum yorumum yok ama neden bu akdar kötülendiğini anlamıyorum.

daha dün 90 dk izledik adami. izleyenlerin hic biri begenmedi forumda. extra bir bölüm acilmisdi galiba. git bul oku.... ben daha öncede bir macini izlemisdim orda da yetersiz buldum. bir seviyesi var belkida cok iyi olacak ilerde ama yetersiz su an. bize hazir oyuncu lazim o bölge icin.

Bende melonun kalmasını isterim ama bu wellington için burdaki yorumları okuyunca sanki mustafa sarpı alıyoruz hissi veriyor izleyen biri varsa bu adamı doğru düzgün yorum yapsa

daha dün 90 dk izledik adami. izleyenlerin hic biri begenmedi forumda. extra bir bölüm acilmisdi galiba. git bul oku.... ben daha öncede bir macini izlemisdim orda da yetersiz buldum. bir seviyesi var belkida cok iyi olacak ilerde ama yetersiz su an. bize hazir oyuncu lazim o bölge icin.
bu welington gelirse 2. ahmet borusso olur yazın buraya

Anlatamadık ki. Güzel kardeşim, arkadaşım Galatasaray'ın 500M TL'den fazla borcu var. Avrupa'nın en büyük 10 klübünden birisi olman için ;

1-) Gelirin giderinden fazla olacak.

2-) Borcun sürdürülebilir durumda olacak.

Galatasaray şuan 1. maddeyi yakalamak üzere ama 2. maddede ciddi sıkıntılarımız var. Bu yönetim geçen sene transfer yapabilmek için sermaye arttırımından gelen nakiti kullandı. Öyle parasal olarak çok rahat falan değiliz yani, evet isterlerse yaparlar o transferleri ama riskli. Yarın UEFA'dan tüm Türkiye çapında bir ceza gelirse ne yapıcak takım?

Bence de çok zor ama Yıldırım Demirören federasyon başkanıyken olmaz dediğimiz birçok şey olmadı mı? Bu adam yarın FBJK'sini korumak için bütün ülkeyi yakmaktan hiç çekinmez.

Kısaca Galatasaray büyük takım olacaksa futbol bazında mutlaka kendi yıldızlarını yetiştirmek zorunda. Ya altyapıdan çıkarıcaksın, ya da Wellington gibi adamları alıp parlatıcaksın. Bunun başka yolu yok.

Bu güne kadar paradan ne zaman kaçtıysak hüsran yaşadık bkz. son 10 yıl. Başarı istiyorsan kaliteli oyuncuları alacaksın. Şöyle olursa böyle olursa mantığı ile bi yere varamazsın. Sonra derler adama madem finanlasal fair play'den korkuyorsun o zaman drogbaya 5 milyon sneijdere 4 milyon vermekt neyin nesi.

Hadi bak hepsini geçtim belkide 15 maç oynatabileceğin adam için garanti 3 milyon verdiğin adam var.

Bugün drogba sneijder gibi fırsat çıksa yine yıllık 4 milyon verip alacağız bundan emin olabilirsin. Olay fair-play falan değil. Borç dediğin şey herkesin var önemli olan 1 harcayıp 10 gelir getirebilmek. Takımın iskeletini sırf 2-3 milyon€'dan yırtmak için bozmak belkide ilk olarak ş.liginde sonrada ligde büyük kayıplara yol açabillir. Sen bu ş.ligi başarısı+ lig şampiyonluğundan gelebilecek yıllık 100 milyon€ üstü gelir yerine daha azına razı olur musun.

E finansal olarak daha kötü olduk ya nerede kaldı bizim kar'ımız.

Bak buradaki insanların derdi melo'da değil en kritik bölgene yapacağın riskli hamle. Knatlara vs. genç adam deneyebilirsin bu riski alırsın ama ön libero dediğin yer kemik olmak zorunda.

Sonra bak daha değişik birşey söyleyeceğim melonun 1 yıllık gideri şu anda ne kadar. Toplam 4 melo desek 1.5'da juve yine kiralık vs desek hadi. 5.5 well dediğin adamın sana maliyeti ne. 3 kiralık 2de oyuncu deniliyor. Toplam 5, 500bin dolar/euro için bu riske girmek mantıklı mı. Well'i aldık diyelim maliyeti toplam sana 11+2+2 15 yaptı kaça satıpta geleceğimizi kurtarmayı düşünüyoruz.

Türkiye ligini sallamayan adamlar türkiyede oynayan bir brezilyalı oyuncuya 20+ mı verecek verdi diyelim +5 milyon mu bizi kurtaracak.

Hadi bunlar tuttu diye yapılan hesaplar. Ya tutmadı 1 senede çöpe atılacak olan 5 milyon$ hesabını kim verecek. Carrusca'lardan tutta kaç oyuncu denedik oldu mu olmadı. Malesef tutmadı. Tutmama ihtimali tutma ihtimalinden daha fazla olan geçmişinde 2 ağır sakatlık geçirmiş bir oyuncuya riskle yaklaşır avrupalı. Alsa zaten şu anda alabilirler.

Re: Transfer Nöbeti

Tşş..

bende Squeira ile kıyas yapmıştım. ve bence SQ. daha avantajlı gelir. Sol bek için hiçbir alternnatif Kolarov kadar skora direk etki edemez...

Şuan digne için 15 veren net gerizekalıdır. Çok riskli bir transfer olur. Laurent Blanc bugün digne ilerisi için iyi bir oyuncu olabilir kendisini daha geliştirmesi gerek dedi.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Hocam senin wellington da en ufak kalite belirtisi görmemen adamın bizde tutmayacağı,ya da kalitesiz olduğu anlamına gelmez.O senin bakış açın.

o olmasaydı bu olmasaydı diye birşey yok futbolda olmuş ki selcuk gelmiş.Ayrıca hamiti geçen sene aldıgımızda forumdaki bayram havasını çok iyi hatırlıyorum ben.Ona ragmen forumda bir tane yedekli hamit kadrosu göremedim.

Saygi duyarim ancak 1 sene önceki hamit mesajlarimi bulmak biraz zor olacak. Ben yedek olarak gelsin istiyordum, uygun maliyete.

Yabanci kontenjani olmasa Hamiti yedeklere bile yazan olmaz benim sahsi görüsüm.

Anlatamadık ki. Güzel kardeşim, arkadaşım Galatasaray'ın 500M TL'den fazla borcu var. Avrupa'nın en büyük 10 klübünden birisi olman için ;

1-) Gelirin giderinden fazla olacak.

2-) Borcun sürdürülebilir durumda olacak.

Galatasaray şuan 1. maddeyi yakalamak üzere ama 2. maddede ciddi sıkıntılarımız var. Bu yönetim geçen sene transfer yapabilmek için sermaye arttırımından gelen nakiti kullandı. Öyle parasal olarak çok rahat falan değiliz yani, evet isterlerse yaparlar o transferleri ama riskli. Yarın UEFA'dan tüm Türkiye çapında bir ceza gelirse ne yapıcak takım?

Bence de çok zor ama Yıldırım Demirören federasyon başkanıyken olmaz dediğimiz birçok şey olmadı mı? Bu adam yarın FBJK'sini korumak için bütün ülkeyi yakmaktan hiç çekinmez.

Kısaca Galatasaray büyük takım olacaksa futbol bazında mutlaka kendi yıldızlarını yetiştirmek zorunda. Ya altyapıdan çıkarıcaksın, ya da Wellington gibi adamları alıp parlatıcaksın. Bunun başka yolu yok.

Bunlar ihtimaller. Demirören serefsizlik yapip ülkeyi yakabilir ihtimali ile transfer yapamayiz ki biz. 1 ay bunu mu bekleyecegiz?

Yakarsa ülkeyi, veririz mahkemeye, aliriz tazminati. Öyle kolay degil bazi seyler. Ayrica Kuzey Kore degilsek eger, öyle birseyin olmasi sözkonusu olamaz.

Gelirlerimiz rekor düzeyinde zaten. Daha ne kadar gelir elde edebiliriz ki? Borclar olabilir, ama basarili oldukca azaliyor.

Ünal Aysal´in cok güzel bir lafi var: "Borclar kücülerek kapanmaz, büyüyerek kapanir. 300 Milyon´luk borcu 3 ucuz futbolcuyla kapatamazsin"

Biz Baskanin bu vizyonunu seviyoruz zaten. Acikcasi Wellington hamlesi de bu vizyona pek uymuyor acikcasi. Ha cok eminlerse aciklasinlar o zaman.

Biz taraftariz sadece, fikrimizi söylüyoruz. Adamin kalitesinden bu kadar eminlerse, bize desteklemek düser. Ama büyük risk

sarp olsun daha iyi o zaman :D vur dedik sende öldürdün adami
ne biliyim renktaş okadar saçma sapan şeyler okudumki meloyla ilgili bugun enson biri braga maçıyla sahalke maçında onun yuzunden gol yedik diyor :D bu nasıl bir şeydir ya ordu maçındada muslera selçuğa topu çarptırdı gol yedik:D

Saygi duyarim ancak 1 sene önceki hamit mesajlarimi bulmak biraz zor olacak. Ben yedek olarak gelsin istiyordum, uygun maliyete.

Yabanci kontenjani olmasa Hamiti yedeklere bile yazan olmaz benim sahsi görüsüm.

Geçen sene ilk transfer olduğunda dedıgım gibi hamiti yedek kadro yapan görmedim ben.Bu seneki performansı ile en baba yabancı sınırlamasından dolayı sag bek harıç kımse kadroya yazmaz hamiti zaten.

Michael-Essien-001.jpg

keşke gelsende takımın diger ismini cimbom yerine reyizlerclub yapsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt