GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 101

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
612,3K
Sayfa
101/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birileride herşeyi kendi üstüne almaya ne kadar meraklıymış arkadaş, İnanın düşündüğünüz kadar değerli değilsiniz :yenieek:

tüh ya..dünya da benim etrafimda dönüyor zanediyordum..bir dk , dünya etrafimda dönüoyor zaten :D her insan degerledir !!! bugünün belki en sacma cümlesini kurmus oldun kendi adima söylemem gerekiyorsa. bravo yani.

Transfer Nöbeti

Akıllı düşünene kadar Deliler yol alırmış bizimkide o hesap 1 aydan beri melo melo tutturduk gidiyoruz bitane transfer yapamadık millet malı götürüyor 5 milyona yıldız oyuncu alıyor

Sent from my iPad using Tapatalk HD

o zaman melonun bragadaki hata da hata degildir. topu iskiladi...100 kere vursa orda melo 1 kere öyle iskilar belki. schalke macindaki de dany in hatasi daha cok var. melo orda sadece sok olmusdur dona kaldi biraz, hepimiz gibi :D

Topu ıskalamak bana göre net bir hatadır.Mesela kaleciye yavaş bir şut geldi ve kaleci topu elinden kaçırarak gol yedi.100 kere aynı şut gelse kaleci 1 defa gol yer :D.O zaman bu da hata değil senin görüşüne göre.Schalke maçındaki pozisyon tartışmaya açık,herkesin kendi görüşü farklı olabilir. :)

Lucescu bildiğin futbolun profesörü, Brezilya Ligi'de adamın arka bahçesi.. O ne diyorsa doğrudur.. Boşa Ahmet Çakar, Erman Toroğlu yorumları yapmaya gerek yok bence..

vay be ondan italiada tekme tokat kovdular zamaninda adami o zaman :D neyse iyidir iyidir.... saldirma moduna gecmeyin de simdi bana.

Re: Transfer Nöbeti

Eminim arsenal iki sene evvelden sanago ile anlaşıp bir miktar ödeme dahi yapmıştır. bedavaya çıkınca başkasına bakmasın diye.:yenieek::cool::cool:

Hayır Sanago sakatlaginda auxerre eski maaşından daha düşük bir kontrat önerdi Sanago bunu reddetti. Sonrasında geçen kış hastanede Wenger bunu bir kaç kez ziyarete gelmiş buda söz vermiş işte.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bony nasıl oyuncu adam gol kralı olmuş sanırım hollanda liginde.gitimi bir yere?

Topu ıskalamak bana göre net bir hatadır.Mesela kaleciye yavaş bir şut geldi ve kaleci topu elinden kaçırarak gol yedi.100 kere aynı şut gelse kaleci 1 defa gol yer :D.O zaman bu da hata değil senin görüşüne göre.Schalke maçındaki pozisyon tartışmaya açık,herkesin kendi görüşü farklı olabilir. :)

musleraninkide hata o zaman .. musleraninki tahlsiz diyorsun ama adam elinden vuracak öne bide. bence hepsi hata da sana göre biri hata digeri hata degil. neyse bu tartismanin sonu olmaz gibime geliyor :D

q198p.jpg

Bu iş isyanla değil; başını taşlara vurduğunu yada dizlerini dövdüğünü ispatlamakla yani yaptıklarından pişmanlığını belirtmekle olur.. Halen akıllanmamış. AYNI KAFA...

ya arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.

Bu furkan öçal ı ve Yiğit gökoğlanı GS a kim aldırdı ?

Yokmu içeriden yönetimden tanıdığı olan biri olayın iç yüzünü bilen var mı ?

Ben Fatih Terim aldırdı diye biliyorum.Eğer gerçekten öyleyse fatih terime transfer konusunda neden güvenmediğim bir kez daha ortaya çıkıyor.

Arkadaş 1 maç bile oynamadan alınıp kadro dışı bırakılır mı bir topçu ya ?

hiçmi izlemiyorsun hiç mi görmedin o zaman kim dedi sana al diye ?

Furkan alındıgında çok yetenekli şu özelliği gelişirse süper olur diyorlardı adam kampa bile gidemiyor

Aynı şekilde yiğit de öyle.

bir okan derici vardı evlere şenlik.

Ne bilim şimdi de okay yokuşluyu istiyormusuz.

inşallah almayız da paramız cebimizde kalır yoksa o adamın da akibeti bu adamlar gibi olacak.

Hani Wellington bugün açıklanıyordu? Dümen çıktı.

Bu iş isyanla değil; başını taşlara vurduğunu yada dizlerini dövdüğünü ispatlamakla yani yaptıklarından pişmanlığını belirtmekle olur.. Halen akıllanmamış. AYNI KAFA...

iyide bu mesaja bakarak yorumlarsak olayi... melo anlasmiz bizimkilerle ama bizimkiler juvedan almamis bonservisini. ben onu anladim vallahi.

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_ 8m

iphone or galax?

Öffnen Antworten Retweeten Favorisieren Mehr

Berk Alper Güçlü ‏@berkalperguclu 3m

@_FelipeMelo_ iPhone .. Melo or Wellington ?

Öffnen

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_ 2m

@berkalperguclu Melo pitbull hahahahahahahahhaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri