Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melo nun hala twitter sayfasında Türkiye yazıyor.

welo kim hakketten ya melonun yanında melo dunyadaki en iyi 10 en iyi önliberodan biri welonun adını ilk defa *********************. sayesinde duydum bende olsam sallarım

adam tam bir psikopat profil resimde tuvalette isini görürken foto cektirmis :asd:

dd5d1b10e7ff11e28b1f22000a9f135b_7.jpg

:asd:

capka yapmislar adama ya

Melo mu ? Welo mu ? sorusuna Welo diyen ağır futbol cahilidir gitsin tenis falan takip etsin.

welo kim hakketten ya melonun yanında melo dunyadaki en iyi 10 en iyi önliberodan biri welonun adını ilk defa *********************. sayesinde duydum bende olsam sallarım

Peki o zaman neden bizden başka bi taliplisi çıkmıyor avrupa ülkelerinden mesela ingiltereden ispanyada almanyadan falan

Ynt: Transfer Nöbeti

Iyi akşamlar eve geldim şerefziler paramı yatirmama rağmən internetimi keçmişlər. Şimdi de yatiyorum sahura kalka bilmek için. Allah dualarınızı oruclarinizi kabul etsin.

Bir gelişme varmı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri dön Meloooooooooooooo sensiz yapamıyoruz aşkım birtanem herşeyim.

Peki o zaman neden bizden başka bi taliplisi çıkmıyor avrupa ülkelerinden mesela ingiltereden ispanyada almanyadan falan

melo icin mi ?! sorunlu biraz belki ondan ola bilir :D herkez bas edemez bununla. dosyasi biraz kabarik. tam fatih hocalik adam melo.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Iyi akşamlar eve geldim şerefziler paramı yatirmama rağmən internetimi keçmişlər. Şimdi de yatiyorum sahura kalka bilmek için. Allah dualarınızı oruclarinizi kabul etsin.

Bir gelişme varmı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

melo twitterdan döşüyor bombaları onun dışında degişen birşey yok abi Allah kabul etsin bu arada

Peki o zaman neden bizden başka. bi taliplisi çıkmıyor avrupa ülkelerinden mesela ingiltereden ispanyada almanyadan falan
sanırım welingtona 25 tane talip var avrupadan:) sana welington kimdiye sorsam yada çoğu kişiye 10 gun önce tanıyan 1 kişi bile çıkmaz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt