Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.815
- 912
- 1.853
Cevap: Transfer Nöbeti
melo nun hala twitter sayfasında Türkiye yazıyor.
melo nun hala twitter sayfasında Türkiye yazıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

welo kim hakketten ya melonun yanında melo dunyadaki en iyi 10 en iyi önliberodan biri welonun adını ilk defa *********************. sayesinde duydum bende olsam sallarım
Melo mu ? Welo mu ? sorusuna Welo diyen ağır futbol cahilidir gitsin tenis falan takip etsin.
Geri dön Meloooooooooooooo sensiz yapamıyoruz aşkım birtanem herşeyim.
Peki o zaman neden bizden başka bi taliplisi çıkmıyor avrupa ülkelerinden mesela ingiltereden ispanyada almanyadan falan
Iyi akşamlar eve geldim şerefziler paramı yatirmama rağmən internetimi keçmişlər. Şimdi de yatiyorum sahura kalka bilmek için. Allah dualarınızı oruclarinizi kabul etsin.
Bir gelişme varmı?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sanırım welingtona 25 tane talip var avrupadanPeki o zaman neden bizden başka. bi taliplisi çıkmıyor avrupa ülkelerinden mesela ingiltereden ispanyada almanyadan falan
Melo mu ? Welo mu ? sorusuna Welo diyen ağır futbol cahilidir gitsin tenis falan takip etsin.