Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1010958_10151721903432722_566606989_n.jpg

Mübarek gece bu gece. Sakin olmakta yarar var.

Melo olmazsa boşuna yabanci hakkini kullanmasinlar diyorum aganiz ben

Benim anlatmak istediğim 30 yaşındaki adama yıllığı 3-3,5 milyondan 4 yıllık sözleşme yapılacağına, takım arkadaşını dövmeyecek, gerçekten Avrupa'nın ilk on klübünde oynayacak kapasiteye sahip, yine aşağı yukarı aynı fiyatlara gelecek istikrarlı sağlam bir adam almanın daha iyi olacağıdır, yoksa Melo'yu bende seviyorum, takıma çok faydalarıda oldu, artık futbol sürekli değişim ve gelişim gerektiriyor, adamlar tek kalemde C.Ronaldo'dan vazgeçebiliyorlar yada Sneijder'i satabiliyorlar, örnekler çok bir adama takılıp kalmayın, elbet onun yerine birisi gelecektir.

gelsin no problem benim icinde ama wellington kim ciddiden ya...:SS: seninde dedigin gibi ilk 10 grimeyi hedefleyen bir takim icin dogru transfermi melonun yerine ?!

iyide bu mesaja bakarak yorumlarsak olayi... melo anlasmiz bizimkilerle ama bizimkiler juvedan almamis bonservisini. ben onu anladim vallahi.

Bizimkiler herhalde melonun bu takıma kazandırmayı vadettiklerinden;

toplam (melo+juve) maliyeti+melonun inatla istediği 3+1 in sakıncalarını çıkartıp kalanı baz alarak başkalarınında verebileceği bu kazanç için bu kadar risk fazla olarak düşündüler.

Bu açıdan bakınca bu transferin gerçekten de zarar yazma ihtimali var, özellikle 3+1 deki riskin yüksekliği açısından.

Kısacası melonun; özellikle de yönetime karşı emrivaki ve yukardan bakan, bana mecbursunuz tavırları, dürüst ve sorunsuz bir 3+1 yıl geçireceği hakkında insanlara güven vermiyor..

Transfer Nöbeti

Benim anlatmak istediğim 30 yaşındaki adama yıllığı 3-3,5 milyondan 4 yıllık sözleşme yapılacağına, takım arkadaşını dövmeyecek, gerçekten Avrupa'nın ilk on klübünde oynayacak kapasiteye sahip, yine aşağı yukarı aynı fiyatlara gelecek istikrarlı sağlam bir adam almanın daha iyi olacağıdır, yoksa Melo'yu bende seviyorum, takıma çok faydalarıda oldu, artık futbol sürekli değişim ve gelişim gerektiriyor, adamlar tek kalemde C.Ronaldo'dan vazgeçebiliyorlar yada Sneijder'i satabiliyorlar, örnekler çok bir adama takılıp kalmayın, elbet onun yerine birisi gelecektir.

Ya sen ne diyorsun adamlar David villayı 5 milyona satmışlar bizde bulunmaz Hint kumaşı gibi melo melo deyip duruyoruz

Sent from my iPad using Tapatalk HD

meloyla ilgili herşey bitmiş olsaydı şuan tatilde değil bir takımın kampında olurdu bence hala ilk tercih melo welington yem sadece

Beyler ben iki videodan oyuncuyu tanırım Wellington çok kral topçu :cool:

Türkiyede zincirsiz doaştırmak yasaklandı. Ama brezilya da hale serbest..

almanyada zincirden haric bide köpegin agzina maske takilmasi gerekiyor böyle köpeklere.

+

testen gecmesi gerekir belediye tarafindan. saldirgan hali varsa köpegi elinden aliyorlar burda . sonra uyutuyorlar :sad007:

Bizim İnter taraftarindan da kimse Wellingtonu istemiyor, Brezilyalilar bile acik ara Nainggolan diyor. Yüzde 90 Nainggolan gelecek, Mazzari Napoliden beri onu istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt