- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
Cevap: Transfer Nöbeti
Mübarek gece bu gece. Sakin olmakta yarar var.
Mübarek gece bu gece. Sakin olmakta yarar var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anlatmak istediğim 30 yaşındaki adama yıllığı 3-3,5 milyondan 4 yıllık sözleşme yapılacağına, takım arkadaşını dövmeyecek, gerçekten Avrupa'nın ilk on klübünde oynayacak kapasiteye sahip, yine aşağı yukarı aynı fiyatlara gelecek istikrarlı sağlam bir adam almanın daha iyi olacağıdır, yoksa Melo'yu bende seviyorum, takıma çok faydalarıda oldu, artık futbol sürekli değişim ve gelişim gerektiriyor, adamlar tek kalemde C.Ronaldo'dan vazgeçebiliyorlar yada Sneijder'i satabiliyorlar, örnekler çok bir adama takılıp kalmayın, elbet onun yerine birisi gelecektir.
iyide bu mesaja bakarak yorumlarsak olayi... melo anlasmiz bizimkilerle ama bizimkiler juvedan almamis bonservisini. ben onu anladim vallahi.
Benim anlatmak istediğim 30 yaşındaki adama yıllığı 3-3,5 milyondan 4 yıllık sözleşme yapılacağına, takım arkadaşını dövmeyecek, gerçekten Avrupa'nın ilk on klübünde oynayacak kapasiteye sahip, yine aşağı yukarı aynı fiyatlara gelecek istikrarlı sağlam bir adam almanın daha iyi olacağıdır, yoksa Melo'yu bende seviyorum, takıma çok faydalarıda oldu, artık futbol sürekli değişim ve gelişim gerektiriyor, adamlar tek kalemde C.Ronaldo'dan vazgeçebiliyorlar yada Sneijder'i satabiliyorlar, örnekler çok bir adama takılıp kalmayın, elbet onun yerine birisi gelecektir.
![]()
capka yapmislar adama ya
Türkiyede zincirsiz doaştırmak yasaklandı. Ama brezilya da hale serbest..
Bir fenerli terorist fenerin sike yaptini ogrenirse...xD - YouTube
arkadaslar komik degilmi ya ben baya guldum
Wellington'ı aldıysak bu dediğin kadro ne yazıkki imkansız...