Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Melo baktıki yönetim almayacak kendini yine damardan girmeye başladı 3-5 milyon fazla kazanmak için bizi kullanıyor, uyanın oyuna gelmeyin benide yanlış anlamayın ben meloya karşı değilim sadece 4 senelik mukaveleye karşıyım meloyu isteyenler gelin tweterda 2 yıllık imza atması için sıkıştıralım

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Cevap: Transfer Nöbeti

Melo baktıki yönetim almayacak kendini yine damardan girmeye başladı 3-5 milyon fazla kazanmak için bizi kullanıyor, uyanın oyuna gelmeyin benide yanlış anlamayın ben meloya karşı değilim sadece 4 senelik mukaveleye karşıyım meloyu isteyenler gelin tweterda 2 yıllık imza atması için sıkıştıralım

ha ona bende olurum vallahi ama adamin istedigi sözlesme 4 yilik degilmis ki. bugün babasi yalanladi bu haberi galiba yanlis hatirlamiyorsam.

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_ 8m

iphone or galax?

Öffnen Antworten Retweeten Favorisieren Mehr

Berk Alper Güçlü ‏@berkalperguclu 3m

@_FelipeMelo_ iPhone .. Melo or Wellington ?

Öffnen

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_ 2m

@berkalperguclu Melo pitbull hahahahahahahahhaa

Welo kim oglum demis resmen :)

melo sonuna kadar hak ediyor bu paraları herkes uzun sözleşme olursa yatıcak diyor kimsede demiyorki belki uzun sözleşme yapsak takıma daha bağlı olucak dahada gönulden oynayacak ben melonun yerinde olsam daha çok para isterdim 2 senedir ortaya koyduğum performansa karşılık

BOrItpCCQAEWwnD.jpg:large

:lol:

Beyler Atv de King Kong var.En güzel yerinde.

sanırım welingtona 25 tane talip var avrupadan:) sana welington kimdiye sorsam yada çoğu kişiye 10 gun önce tanıyan 1 kişi bile çıkmaz!

Ben welıngtona iyi demiyorum ki ayrıca melonun da kalmasını isteyen biriyim sadece bu aklıma takıldı neden hiç bi taliplisi çıkmadı cl de fena oyunlar çıkarmadı ben çıkar diye düşünmüştüm

[video=youtube;uj7dzJk7mII]https://www.youtube.com/watch?v=uj7dzJk7mII[/video] kazım,drogbayla kanki olmuş:D

Ben welıngtona iyi demiyorum ki ayrıca melonun da kalmasını isteyen biriyim sadece bu aklıma takıldı neden hiç bi taliplisi çıkmadı cl de fena oyunlar çıkarmadı ben çıkar diye düşünmüştüm
anladım sebebi basit kimse risk almak istemiyor adam manyak:D bizim takımla kendini buldu resmen adam sahada herşeyi yapıyor oda yetmiyor amigoluk bile yapıyor taraftarla arasında çok iyi bir elektirik var ilk şampiyonluk maçından sonra sevinçten adam ağlamıştı resmen bukadar takıma gönulden bağlı biri gönderilirmi ayıptır, aynı şey elmander içinde geçerli

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/melodetay.jpg

BOqtBXmCYAAdX9o.jpg:large

EKOTTO sempatik bir adam

Benim anlatmak istediğim 30 yaşındaki adama yıllığı 3-3,5 milyondan 4 yıllık sözleşme yapılacağına, takım arkadaşını dövmeyecek, gerçekten Avrupa'nın ilk on klübünde oynayacak kapasiteye sahip, yine aşağı yukarı aynı fiyatlara gelecek istikrarlı sağlam bir adam almanın daha iyi olacağıdır, yoksa Melo'yu bende seviyorum, takıma çok faydalarıda oldu, artık futbol sürekli değişim ve gelişim gerektiriyor, adamlar tek kalemde C.Ronaldo'dan vazgeçebiliyorlar yada Sneijder'i satabiliyorlar, örnekler çok bir adama takılıp kalmayın, elbet onun yerine birisi gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt