Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Taraftar şunu istemekte haklı kombine alıyoruz forma alıyoruz vs vs..

Kulübümüze katkımız var benim Melo gibi oyuncum varsa ve alınmayacaksa bu bir karardır saygı duyulur fakat yerine getireceğin adam taraftarı tatmin etmek zorundadır,yani isim yapmış biri farz-ı misal ben Vidal'i getiriyorum dersin herkes der ki tamam örnek abartı oldu farkındayım ama tatmin etmek zorundadır arkadaş..

Şl'ye gidişimiz garanti belki de katılamayan Bursaspor'un parasını da alacağız yani sırf ayak bastı olarak 40 milyon €alacağız ve öyle şiddetle sağa sola saldırmamıza da gerek yok Melo yoksa yerine en az 10-15 milyon € bonservisli Avrupalı istikrarlı görev adamını bulup getirirsin taraftar memnun olur..

Yani adı sanı bilinmeyen youtube gibi bir sitede videosu neredeyse olmayan bir adamın riskine girmek saçmadır..

Umarım yönetim böyle bir yanlışı yapmaz çünkü transfer politikası olarak gerçekten takdir ediyorum bize yakışan oyuncuları aldılar bizleri mutlu ettiler umarım bu sezonda da aynısı olur..

Nasıl Lauro varken Muslera diye direndik ve Muslera oldu bu transferde aynı misyonu taraftar üstlenmelidir..

Wellingtonla olacak iş değil bu bize usta futbolcu gerek..

Şu yabancı sınırı olmasa Irak U20'nin sol beki Ali Adnan hiç düşünmeden alırdım .

Melo mu ? Welo mu ? sorusuna Welo diyen ağır futbol cahilidir gitsin tenis falan takip etsin.

Hangi açıdan baktığına bağlı..

Hiç W33 ın artılarına hiç dokunmadan, saha içi ve dışından farklı açılardan bakarak sana rahatça melo diyebileceğim yığınla kanıt sunabilirim..:yenieek:

Ama şunu garanti edebilirim ki sana; Aslolan Galatasaray ın menfaatleri ise W33>4xMelo dur.(W33 hakkındaki ilk mesajımda da belirttiğim gibi)

O bahsettiğiniz teniste bile kasıt taşımadan kazara rakibin suratına topu atan oyuncu kural olduğu için değil, sadece sportmenlik gereği olarak rakibinden sembolik olarak özür diler. Sporun, sporcunun ahlakının daha ölmediğini göstermek için...

Önce melo tenis maçlarını seyredip adamlık ve erdem sahibi olup, bunun sonucu olarak da ekmek yediği kapının kıymetini bilerek değer vermeli..

Ynt: Transfer Nöbeti

kpkf3zuq.png

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ya ben başkandan takimi koruyup nani falan beklerken işe bak

ne oldu kapa bildiriliyordu welli bugun? lan ne kolpa herifler var

çarşamba günü ya melo ya welo kapa bildirilecek kaynak sağlam

Melo 2+1 yıllık sözleşmede ikna olur imzalarız bir iki güne. Herkesin istediği olur :ka21: Duyum değil, fikir.

Bari basketbol haberi paylasalim

Ftw‏@FtwGSGeschützter Account32sArroyo ile anlaşmışız bugün yarın imzalar atılırmış, Jawai ile de bu hafta sonuna kadar imzalanırmış...

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/melodetay.jpg

Evet kesinlikle..... melo evine (Sao Paolo / Brezilya) zincirle bağlanması gereken, sahibine artık zarar boyutundaki bir pitbulldur. :yenieek:

Ve sağolsun yönetimin de, bunu yapmasına da az kaldı...

Hangi açıdan baktığına bağlı..

Hiç W33 ın artılarına hiç dokunmadan, saha içi ve dışından farklı açılardan bakarak sana rahatça melo diyebileceğim yığınla kanıt sunabilirim..:yenieek:

Ama şunu garanti edebilirim ki sana; Aslolan Galatasaray ın menfaatleri ise W33>4xMelo dur.(W33 hakkındaki ilk mesajımda da belirttiğim gibi)

O bahsettiğiniz teniste bile kasıt taşımadan kazara rakibin suratına topu atan oyuncu kural olduğu için değil, sadece sportmenlik gereği olarak rakibinden sembolik olarak özür diler. Sporun, sporcunun ahlakının daha ölmediğini göstermek için...

Önce melo tenis maçlarını seyredip adamlık ve erdem sahibi olup, bunun sonucu olarak da ekmek yediği kapının kıymetini bilerek değer vermeli..

Tabiki Galatasarayin menfaatleri, seneye bu transfer yüzünden ligi kaybedip, Clde gruplara kalamazsak, o zaman kaybedeceğimiz gelirde Galatasarayin menfaatleri. En az 45-50 milyon euro olacak.

o zaman Karabükteki Yiğiti alalim, ucuz ve yerli. Y4>50 W33

Nani + Quintero + Digne + Arda + Baba + Inler + Wellington :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt