GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 8

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
614,1K
Sayfa
8/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Yanlış mantık hacı ileri çıkabilen niri olsa selçukla anlaşırlar inler gibi. Melo da bu sene stoper gibi oynadı ama Selçuk çok katkı veremedi ofansif olarak

Melo'nun kicini toplamaktan ileri cikamiyordu Selcuk. Simdi rahatlayacaktir. Ayrica defansta raharladi artik. Chedjou ile.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

Bu wellington'u arastiriyim dedim. Google'a wellington sao paolo yazdim. Hep Sao Paolo - Wellington ucak biletler cikti iyi mi :asd:.

Galatasaray, Portekiz'in Sporting Lisbon takımında forma giyen Bruma'yı kadrosuna katmak istiyor.

Ülkemizde düzenlenen U-20 Dünya Kupası'nda Portekiz forması giyen ve sergilediği performansla dikkat çeken Bruma, Galatasaray'ın gündemine oturdu.

Türkiye'de oynanan U-20 maçlarında Galatasaray scout ekibi tarafından yakın takibe alınan Bruma için Fatih Terim de onay verdi. Asıl adı Armindo Tue Na Bangna olan Bruma için menajeri ile temasa geçildi. Sporting Lisbon alt yapısından yetişen ve sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Bruma için Lisbon'un belirlediği bonservis bedeli 2.5 milyon euroydu. Genç futbolcunun U-20'de gösterdiği performans nedeniyle Portekiz kulübünün bu rakamı 4 milyon euroya çektiği gelen haberler arasında.

Bruma için bu hafta Galatasaraylı yetkililerin Portekiz'e giderek temaslarda bulunması ve genç ismi sarı-kırmızılı takıma kazandırmak için pazarlık masasına oturması bekleniyor.

TurkFutbol.Com Özel / Emre KACAN

ya biz ne zaman 10 üzeri bonservis verecez....

2 tane 6-7 milyona alacağına bir tane toplam paraya al bunu düşünemeyecek kadar matematiği yokmu ya bunların

İNLER neyse parası verilip alınmalı..

Melo bizde kiralık tamam da bu adam niye juventusla kamp yapmıyor umut'da bizde kiralıkdı adam takımıyla kamp yapıyor işine saygısı var.

Çünkü o bir Melöööğğğğ. Bak buna cevap veremez Melosporlular. Adam gelmiş 30 yaşına yatıyor işte. Niye antrenman yapsınki pitbull dansı var onun.

Bruma Haberleri ve Wellington Transferi nihayet dogru yolda ilerledigimizi gösteriyor. Sneijder, Drogba gibi asiri büyük yildizlar olmadigi taktirde, genc oyunculara yönelmemiz lazim.

Kontenjan sorun malesef biraz önlüyor gibi, ama ilerleyen senelerde buda hal oldummu hersey güzel olacak insallah.

Herkeze iyi geceler.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Yemişim Melo'sunu ben illa Melo değil.. 22 yaşinda adam geliyosa daha sağlam birini getirsinler bu adam parlamaz..

Parlayacak ön libero'yu u20 den bulup beğenip alsalardi...

Ha bulamadilarmi? Gitsinler Song, Guarin, De Rossi, İnler gibi bi adam getirsinler..

Bunlar olmuyorsada Melo gelsin Welo risktir

u20 den bulsalar ne olacaktı. Adı duyulmamış her adam burda eleştirilecekti. u20 de parlayan adamlar içinde 15-20 civarında bonservis isterler.

Bu adam iyi kötü ben bilmiyorum ama bu kadar eleştrirlmesi anlamsız. İlla bir turnuvada parlamasımı gerekiyor oyuncunun.

30 yaşında melo 22 yaşında Well, neden denenmesin. ŞL de gidebileceğimiz yer belli. üstüne transfer sezonu bitmedi ve kiralık alınması başka amaçları daha olduğunu gösterir.

1 yıl opsiyonlu alsan 2 milyon kiralama bedeli aldın denedin. Bu çok bir kayıp değil. Fener ve Bjk eğer ceza alırsa(belki alacaklarını duymuşlardır) bu senede lig garanti.

seneye ŞL yine garanti. Bu çocukta kazanç olarak tuttu. tutmazsada denedik olur. yani böyle zamanlarda deneyeceksin. bence Bruma da alınacak. oda zorlanacak.

Bruma Haberleri ve Wellington Transferi nihayet dogru yolda ilerledigimizi gösteriyor. Sneijder, Drogba gibi asiri büyük yildizlar olmadigi taktirde, genc oyunculara yönelmemiz lazim.

Kontenjan sorun malesef biraz önlüyor gibi, ama ilerleyen senelerde buda hal oldummu hersey güzel olacak insallah.

Herkeze iyi geceler.

İkidir aynı hatayı yaptığın için müdahale gereği hissettim. Herkez değil doğrusu herkesdir.

her zaman elin artıklarını toplayacağımıza bir kerede biz genç oyuncuyu alıp oynatalım kimler geldi kimler geçti yıldız diye geldiler çöp olarak geri döndüler wellington bence iyi futbolcu gelsin oynasın görelim baştan sallaması kolay. tabi bizim insanımız yıldız istiyor essien gelsin yaya toure gelsin nani gelsin artık futbol başkalaştı futbol sahada oynanıyor yıldız mıldız hikaye iyi futbolcu sahada belli olur isim oynamıyor artık yetenek oynuyor mesela biz meloyu seviyoruz ama melo bu sene sadece 6-7 maçta iyi oynamıştır gerisinde yattı hatta sezon ortasında melo oynamasın iyi değil yekta oynasın diyenleri hatırlıyorum kısacası baştan ahkam kesmek kolay birisi bana bu sene sneiderin çok iyi oynayacağının garantisini verebilirmi herşey sabırlı olup mantıklı düşünmekte

Re: Transfer Nöbeti

Beyler bu vakitten sonra melo bizim oyuncumuz değil Wellington Galatasaray oyuncusudur bunu öğrenseniz ve ona göre yorum yapsaniz iyi olur.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Çünkü o bir Melöööğğğğ. Bak buna cevap veremez Melosporlular. Adam gelmiş 30 yaşına yatıyor işte. Niye antrenman yapsınki pitbull dansı var onun.

Sende 30 yaşını geçmişsin ama saçmalıyorusun burada sana bişey diyen çıkıyor mu? Hayır. O zaman bi susunuz lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt