GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 9

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
614,1K
Sayfa
9/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wellington'a sallayarak büyük hata yaptın.Az sonra Melo'ya paragöz , yok yatsın o anca falan diyen tipler nasıl bizim futbolcuya hakaret ediyon diye doluşcaklar. :o

Henüz oyuncumuz değil Allah'ın dangalağı. :ka21:

Taffarel'in de görevine son versinler nerede süper!sonic oyuncu var buluyor Lauro,Carlinhos,Welo nedir bunlar yahu ?

Yönetim takımı güçlendirecek hamleler yapacağı yerde takımın kimyasını bozuyor. Rezillik. O bölgenin kaderiyle oynanır mı be ? git 19 yaşında sol bek al Kamboçya'dan kimsenin sesi çıkmaz.

2 aydır TFF'nin belli olan kararını bekledik,şimdi acele transferler yapıyoruz.

Talip Doğan Karlıbel‏@TDKARLIBEL8 dk2+1 sene UEFA cezası Fenerbahçe A.Ş. için minimum 100 milyon Dolar zarar.Bu zararı çete baglantılı yapan ve Bundan dolayı Hapis cezası alan

Bir kíşi nasıl Oluyorda şirketin başında Oluyor hala .? SPK bunun için gereğini yapacaktır . Büyük ihtimalle yarın FB hisseleri Geçici

Kapatılla bilir. Yatırımcılara tavsiyem yarın FB hisselerini satın.

Herkes yıldız oyuncu istiyor bu oyuncuyu şimdi porto,shaktar falan alsaydı "abi biz niye böyle oyuncular bulamıyoz yeaaaa" ama biz alınca tecrübesiz daha ne başarısı var gibi yorumlar geliyor.

TDK döktürüyor yine fb hisseleri kapanabilirmiş yarın borsada...

spk yönetime dava açıcakmış yarın

Umarim öyledir kardesim, herkesin temennisi bu. Insallah utandirir hepimizi, bizde seviniriz.

Bu arada bazilari diger transferleri saymis da, mesele o degil ki. Mesele kritik bölgedeki degisiklik. Ya tutmazsa? Ya güc kaybedersek?

CL´de hedefi büyütmüsken bu hamleyi pek anlayamiyorum. Orta saha cok önemli, bunun herkes farkinda.

Ben genelde transferlerde pozitif olmaya calisirim, duygusal yaklasirim, ama bugün 2 macini izledim resmen. Bence güc kaybediyoruz.

Evet Wellington cok hizli, güclü ama dezavantajlari cok Melo´ya göre. Defansif yönü diyoruz da, Melo´nun defansi da saglam. Kafa topu da var.

Ben anlatayım, bizim bütçemiz, gelirimiz, giderimiz,borcumuz belli, az çok herkes biliyor maddi olarak iyiye gitsek de aslında başarıya endeksli bir ekonomimiz var. Sıkıntı yaşamıyor olmamızın sebebi başarıdan kaynaklı gelirlerin likit akışını sağlıyor olması.

Şimdi dünyada parayla satın alarak ŞL'de final oynayacak kadro kurabilecek takım yok. PSG denedi işte en fazla çıkabildikleri yer ortada, harcadıkları paralar da. Şurda hemfikir olabiliriz sanırım Galatasaray PSG'nin stratejisini izleyemez.

Bayern Munich stratejisine bakalım burda da inanılmaz bir gelir var ve adamlar hem altyapıdan yetiştiriyor hem de bizim hayal bile edemediğimiz rakamlara transfer yapıp takımlarına güç katıyorlar, bunu da yapamayız 3-4 yıl içinde.

Geriye diğer finalistimiz Dortmund ve eski şampiyon Porto kalıyor bence.

Biz Şampiyonlar Ligi seviyesinde 12-13 oyuncu transfer edemeyiz, bedavaya bile alsak maaş yükünü kaldırmak çok zor olur, biz Şampiyonlar Ligi seviyesinde 8-10 oyuncu yetiştirmeli 4-5 tane de yetiştiremediğimiz bölgelere hazır almalıyız.

Felipe Melo kalitesi belli bir adam ne olduğu, ne olabileceği belli Felipe Melo bizi hedeflediğimiz noktaya taşıyabilecek bir oyuncu olmakla beraber hem yarı yolda bırakma riski var hem de maddi olarak çok büyük bir yük.

Wellington bundan 3 yıl önceki u20 dünya şampiyonasının en önemli yıldızlarından birisiymiş, yaşadığı büyük sakatlıklar olmasa çoktan dünya devlerine transfer olurdu diyor Brezilya futbolunu Türkiye'de en iyi takip eden adam. Bu adam maliyet olarak Melo'dan daha uygun, özellikle maaş noktasında ve 22 yaşında. Önünde 10 yıllık bir kariyer var, doğru bu bir kumar ama kazanırsak önümüzdeki 10 yıl orta saha oyuncusu aramamız gerekmeyecek çünkü bu adamda bizi bütün hedeflerimize taşıyacak potansiyel var.

Ben inanıyorum Wellington bir talihsizlik yaşamazsa çok büyük işler yapacak Galatasaray'da. Bakın bu adam antreman yapamazken Shaktar üzerinden pay almış, A.Madrid pay almış geleceğinde yer alabilmek için biz neden almayalım? Zaten sadece kiralıyoruz eğer dediğiniz gibi sıkıntı olursa bir şekilde bu sezon idare ederiz seneye daha iyisini alırız, ama yok adam çok başarılı olur harikalar yaratırsa bonservisini alır arkamıza yaslanır rahat rahat izleriz yıllarca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt