GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 13

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
614K
Sayfa
13/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

------------------Muslera------------------

Şener-------Semih-------Chedjou----Kolarov

----------------İnler--Selçuk---------------

Nani--------------Sneijder-------------Arda

------------------Drogba------------------

Kadro %260 reel. Welo yemmiş.

8 milyon opsyon koyulmuş söylenenler doğruysa ki Sao Paulo sadece %45ine sahip bu adamın bonservisinin.Yani bi mucize olur da bu adam tutarsa 20m avroya yakın bonservis vermek zorunda kalacağız satın almak için.Ordan çeksen bura açılıyo burdan çeksen ora açılıyo 1 tane mantıklı yönü yok.

rezil bi yaz ya,tekrardan 3-4 ay öncesine dönsek de şampiyonluk mücadelesi mi versek? ne yapsak...kadıköydeki maça kalsın hatta şampiyonluk,yine orda şampiyon olak:(

söylemeden geçemicem Gana u20 milli takımı bir tebriği hakediyor arkadaşlar.bi başlık var mıydı bu konu hakkında bilmiyorum ama buraya yazayım dedim.kanaatimce bizim gençlerin k.çına rahatlık batmış.rezil futbolla veda ettiler kupaya.izledimde helal olsun dedim şu çocuklara.açlık sefillik susuzluk,kalabalık aileler,tek çıkış yolunun futbol olması ve amansız bir mücadele.bir de bizimkilere bakıyorum.bu hıyarlar için yabancı sınırı koyuyorlar işte.alıyorlar paranın en alasını,çekiyolar altlarına son model ferrariyi,yüzüne tükürürsün o derece itici ve küstahtır yanında 10 numara manitası hayatta ona güzeldir.futbolun sadece saha içinde değil,saha dışındada adaleti yok.

Clifford Aboagye isimli futbolcuları var.kaparlar bu sene.fiziğini geliştirsin doğru ellere emanet edilsin darma duman edecek ortalığı.

bu Wellington tartismalar, ve negatif konusmalra beni resmen sogut'du Transfer Nöbetinden.

tat kalamdi nöbetin....oysa Farfan, Nani'ler fln...ne güzel girmisdikkkk... TFF ve demirören sizin ......

wellington gelirse transfer kapanmaz,cok saglam bir adam daha alirnir,sol bekmi yoksa kanat oyuncusumu olur gorecez

Ekli dosyayı görüntüle 5147

Galatasarayımı özledim şimdiden. o heyecanı mutluluğu. Geceleri uykumun bile kaçmasını. iyi ki varsın Galatasaray

Ekli dosyalar

• Galatasarayın-2013-şampiyonluk-sevinci.webp
    Galatasarayın-2013-şampiyonluk-sevinci.webp
    103,5 KB · Görüntüleme: 143

8 milyonun %45 Sou Paulo %25 Atletico Madrid %30 Shaktar kendi arlarında bölüsecek olay bu
8 milyon opisyon koyulmuş söylenenler doğruysa ki Sao Paulo sadece %45ine sahip bu adamın bonservisinin.Yani bi mucize olur da bu adam tutarsa 20m avroya yakın bonservis vermek zorunda kalacağız satın almak için.Ordan çeksen bura açılıyo burdan çeksen ora açılıyo 1 tane mantıklı yönü yok.

söylemeden geçemicem Gana u20 milli takımı bir tebriği hakediyor arkadaşlar.bi başlık var mıydı bu konu hakkında bilmiyorum ama buraya yazayım dedim.kanaatimce bizim gençlerin k.çına rahatlık batmış.rezil futbolla veda ettiler kupaya.izledimde helal olsun dedim şu çocuklara.açlık sefillik susuzluk,kalabalık aileler,tek çıkış yolunun futbol olması ve amansız bir mücadele.bir de bizimkilere bakıyorum.bu hıyarlar için yabancı sınırı koyuyorlar işte.alıyorlar paranın en alasını,çekiyolar altlarına son model ferrariyi,yüzüne tükürürsün o derece itici ve küstahtır yanında 10 numara manitası hayatta ona güzeldir.Clifford Aboagye isimli futbolcuları var.kaparlar bu sene.fiziğini geliştirsin doğru ellere emanet edilsin darma duman edecek ortalığı.

U20 Irak takimine ne demeli bizimkiler utanmalilar ama nerde yildirim demirogren bir tesekur bekliyormu acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt