GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 31

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
31/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, ezeli rakipleri F.Bahçe’nin UEFA’daki savunmasını kendi üzerlerinden yapmasından çok dertli. Uzun süredir bu konudaki sessizliğini koruyan G.Saray Başkanı gündeme dair bir çok konu hakkında sadece *********************’ya konuştu. F.Bahçe‘nin UEFA’dan aldığı men cezası hakkında yapacağı savunmayı gazetelerden okuduğunu ifade eden Aysal sözlerini şöyle sürdürdü: “Maalesef F.Bahçe’nin hazırladığı savunmanın bizim üzerimize kurulduğunu görüyoruz. Ben 14 Mayıs’ta başkanlık koltuğuna oturdum. 3 Temmuz’da da bu olaylar oldu.

Şikayet söz konusu değil

G.Saray kulübünden hiç kimsenin UEFA’ya en ufak bir şikayeti bile olmamıştır. Bunlar nereden çıkıyor anlamıyorum. Bir dost olarak söylemek istiyorum, F.Bahçe savunmasını bu şekilde yaparsa Tahkim’deki şansını çok azaltır. Biz G.Saray olarak bu olayların uzağında duruyoruz. UEFA bizim duruşumuzu bildiği için bu savunmaya inanmaz.’’

Galatasaray’ın önünü kesmeye çalışıyorlar

“Avrupa’da bu kadar başarıdan korkan bir TFF daha görmedim. Türk futbolcuları bu uygulama ile adeta altın oldu. Milli takım ve Avrupa’da mücadele eden takımlar etkilenecekler. Onlar sadece ligimizde mutlu mutlu oynayalım istiyorlar. Ancak biz bunun karşısındayız. G.Saray’ın önünü kesmeye çalışıyorlar. G.Saray bu kısır döngüyü kıracak. Çalışmalarımız bu yönde, planlarımız hazır.’’

Federasyon gidecek!

“TFF’nin aldığı yabancı uygulaması kararına gelelim. Bence çok yanlış bir tutum içerisindeler. Alınan bu karar G.Saray ve tüm takımlarımızın Avrupa’daki başarılarını etkileyecektir. Yakın zamanda gerekeni yapmak için harekete geçeceğiz. Bu TFF bizim imza toplamamız gerekmeden kendiliğinden gidecektir.’’

Anadolu takımları ne yapsın?

“G.SARAY’IN yabancı oyuncularını tribünde oturtacak gücü var. Peki Anadolu takımları ne yapsın? Bu karar en çok onları etkileyecek. Artık Türk oyuncularını almak çok zor olacak. Hiçbir takım kolay kolay bir daha bu paralara çıkamayacak.’’

Çok şey mi istiyoruz. Sol bek sağ açık. Weli 'yi de aldık göbek sorunu da kalmadı.

olursa sol bek, ama bence amrabatı kirlayıp veya satıp bruma alacaklar.

bruma öyle veya böyle fatih terim gibi, drogba-snejder-burak üçlüsü ile adından söz ettiir hele birde şpl de 1-2 maçta iyi işler yaparsa 5-6 aldığın adamı 12-13 satarsın. ayrıca brumayı yatırım olarak görmek gerekli.

biliyoruzki fatih terim golcü-adam geçen bir kanat hep istedi. amrabat bence kötü değil ama yaşından doalyı katacağı fazla bişey yok kendine..

suarez-shagiri-podolski her zaman aradığı adam kanat golcü idi..

Statü 6+2+2 olarak değişseydi bir ihtimal ama bence kanat transferinden tamamen vazgeçildi.(En azından devre arasına kadar.)

Lucas Digne´yi alabilirmiyiz beyler? Bence cok büyük is yapardik. Cok mu pahali bu cocuk?

Çok. Normalde 18 milyondan kapıyı açıyorlardı.Chedjou zamanında ikili alabilseydik ucuzdu.

Sabah da Can dedi bir habere gore 15 milyon euro veriyormuşuz diye bir iddia var diye ama biz o kadar bonservis vermeyiz.

- Lucescu Wellington´u övmüs. Yabanci siniri olmasa kendisinin onu alacagini söylemis

- Lille´in 19 yasindaki sol beki Lucas Digne´yi istiyormusuz. (L´equipe)

- Yabancilardan sadece Culio kampa götürülmemis.

Günaydin :)

lucas digne beğenirim ama bu saatten sonra biraz sor gibi.. culio alınmadıysa kamp iyi. zaten sözleşmesi bitiyor yakında.

fatih hoca bence 5 tane oyuncu talebi kaldı.

sol bek (carlinhos-lucas digne)

wellington veya melo

bruma

bence mantık şu hocada..

amrabat-elmander den vazgeçecek gibi.

onun için. ya sol bek iyi alacak veya bruma gibi yıldız adayını..

ben olsam bruma+melo yaparım.

riera 3 veripte oturtmak mantık işi değil. zaten avrupada ileri gidersek şu var tff değişirse belki devre arası sol bek alınabilir..

“Galatasaray doğru bir iş yaptı. Wellington’u defalarca seyrettim. Top kapmada tam bir uzman. Birebirde onu geçmek neredeyse imkansız. Kolay kolay çalım yemez, sezgisi yüksektir ve rakibin pas kanallarını kapatır.

Lucescu :trollface:

he lucescu sever böyle oyuncuyu..savunmasi iyi olsun gerisi önemli degil :SS: lucescuyu iyi hoca moca olsa italiada yumruklarla kovulmazdi :D

evet simdi saldirin bana :asd:

Bien parti pour rallier Paris ou Monaco, Lucas Digne (21 ans) intéresse aussi Galatasaray, le club de son ancien coéquipier à Lille, Aurélien Chedjou. Sous contrat au LOSC jusqu'en 2017, le latéral gauche se verrait proposer en Turquie un salaire annuel de 3 millions d'euros. Galatasaray serait prêt à mettre les 15 millions d'euros demandés par le club nordiste pour réaliser le transfert.

L'equipe

ünal aysalın dediğine göre
  • UEFA tahkiminden çıkacak men kararı sonrası madem GSlılar bize ceza verdirdi o zaman cezayı hep beraber çekelim

lucas digne beğenirim ama bu saatten sonra biraz sor gibi.. culio alınmadıysa kamp iyi. zaten sözleşmesi bitiyor yakında.

fatih hoca bence 5 tane oyuncu talebi kaldı.

sol bek (carlinhos-lucas digne)

wellington veya melo

bruma

bence mantık şu hocada..

amrabat-elmander den vazgeçecek gibi.

onun için. ya sol bek iyi alacak veya bruma gibi yıldız adayını..

ben olsam bruma+melo yaparım.

riera 3 veripte oturtmak mantık işi değil. zaten avrupada ileri gidersek şu var tff değişirse belki devre arası sol bek alınabilir..

Son zamanlarda konusulan isimler hep cok genc futbolcular. Büyük cesaret acikcasi bu kontenjan sisteminde.

Wellington, Bruma, Digne vs. Bruma ve Digne´nin yetenekleri ortada zaten Avrupa´da oynadiklari icin. Kimse hayir demedi bu ikiliye simdiye kadar.

Wellington icin de Terim´e güvenecegiz artik. Yapacak birsey yok. Pres yapsin, savassin, top kapsin

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Orta sahadaki pas trafigi Selcuk Sneijder´e emanet demek ki. Wellington sadece pres yapacak, top kapacak herhalde :)

Valla bu saatten sonra yapacak pek birseyimiz kalmadi. Umarim dogru tercihtir. Temennimiz bu.

onur zaten. sorunumuz ofans değil bence (bruma gibi birinide alırsak üst düzey olur bence)

selçuk-snejder hatta drogba pas trafiğini yönetir.

melo zaten son maçlarında yaptığı pres-top kapma ile selçuğu rahatlatmıştı.

wellington

hamit---senjder---selçuk---

--------drogba---

---------burak-----

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

onur zaten. sorunumuz ofans değil bence (bruma gibi birinide alırsak üst düzey olur bence)

selçuk-snejder hatta drogba pas trafiğini yönetir.

melo zaten son maçlarında yaptığı pres-top kapma ile selçuğu rahatlatmıştı.

wellington

hamit---senjder---selçuk---

--------drogba---

---------burak-----

Iste defansi da iyi bir sol bekle saglamlastirsak cok iyi olacak. Hizli, teknik bir kanat da aldik mi takim tamamlanir. Iyi bir takim oluruz.

Brezilya Ligi Türkiye´den farkli. Orda pres yapilmiyor, cok fazla kosmuyorlar. Terim Welo´yu sisteme adapte eder. Presin kralini yapar o hizla.

bence ilk11 yazarken hamitin yerine engin yazın hiç belli olmaz :)

engin bu takima ayak uyduramaz bence. calim yetenegi üst düzeyde ama hizli pass trafiginde sinifda kaliyor. pasa dayali oyuncular gerekiyor bize. hamit bile zorlaniyor bu konuda. ya yanarim yanarim alpere bunun yüzünden yanarim :SS:

emre colak aslinda bunu becere bilecek oyuncu. ama onunda konsantre bozuklugu var gibime geldi en büyük sorunu olarak. kafasi full sahada oldugu maclarda-dakikalarda cok begendigim bir oyuncu emre.C

engin bu takima ayak uyduramaz bence. calim yetenegi üst düzeyde ama hizli pass trafiginde sinifda kaliyor. pasa dayali oyuncular gerekiyor bize. hamit bile zorlaniyor bu konuda. ya yanarim yanarim alpere bunun yüzünden yanarim :SS:

emre colak aslinda bunu becere bilecek oyuncu. ama onunda konsantre bozuklugu var gibime geldi sorunu olarak. kafasi full sahada oldugu maclarda-dakikalarda cok begendigim bir oyuncu emre.C

bence engin en mantıklısı emre çolak olursa otoban ederler fizik gücü filan kaldıramaz daha hamitde idare ederde alper konusunda kesinlikle katılmıyorum alperin yaptığı topu dikine sürmek bunu enginde yapıyor şut atma yaratıcılık filan yok alperde sen görebildinmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt