Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
Cevap: Transfer Nöbeti
elmanderi de gitti sayarsak kaldı 23 futbolcu, en az 4 transfer lazım
elmanderi de gitti sayarsak kaldı 23 futbolcu, en az 4 transfer lazım
wellington dün kötüydü ama
İmparator, tafi bukadar ısrarcıysa vardır bi hikmet![]()
ama söyle bir konuda var . adamin transferi netlesmis zaten son macina cikiyor gibi. kafasi sahada degildi. hem sao paulo genel olarak pek iyi degildi. iki tane köy takimi izledik biraz dün![]()
bence engin en mantıklısı emre çolak olursa otoban ederler fizik gücü filan kaldıramaz daha hamitde idare ederde alper konusunda kesinlikle katılmıyorum alperin yaptığı topu dikine sürmek bunu enginde yapıyor şut atma yaratıcılık filan yok alperde sen görebildinmi ?
yaraticilikdan konusmuyorum ben alper konusunda. pass trafigine muthis ayak uydura bilen bir oyuncu . tek pass-pass vere bilyior hizli cekilde ve ayni zamanda bos kamdeye kaymasini biliyor. bunu türkiyede yapa bilecek baska türk oyuncu tanimiyorum acikcasi. alperin degeri asil burdan olusuyor. dikine sürmesi ve saire fasi fiso. dikine süre biliyor diye bir oyuncunun degeri bukadar olurmu ya![]()
Melo'yu Sao Paulo alacakmis, fena gülerim
Kendimi çok zorladım ama yine de ısınamadım bu Welo'ya.
Fener zenci sever diye düşün.
Benim önceliğim Şikebahçe değil ağa.Melo'nun verdiği katkıyı sağlayamaz gibi geliyor bana.Üzüntüm buna.Benim önceliğim Şikebahçe değil ağa.Melo'nun verdiği katkıyı sağlayamaz gibi geliyor bana.Üzüntüm buna.

haklısın kesinlikle fiziken duruş falan meloya yaklasamaz ama hırsı savaşcı temiz çocuk dısarda sakin kavga etmez bi duruşu var hem fiyatıda ucuz yıllığı
ama bu gözler meloyu arar gibi geliyo
alpere verilen para saçma zaten ne özelliği varda 10 milyon euro veriyorsun saçmalık ozaman bizim selçuğu 25 milyon eurodan aşağı satmamamız lazım![]()
zaten iki farkli oyuncu. melo daha tercübeli normal olarak tabiki. belki ilerde daha iyi ola bilir wellington. fiziki durumu gelisir.
makallede bir örnek verilmisdi gecen forumda. yani boyuna bakarak lucescunun da sacma degerlednirmesine katilmiyorum.
ön libero uzun boylu olmasina gerekine kalmiyor . suat kaya cok uzundu sanki
wellington ama belli ki cok daha defansif isler yapacak veya yapa biliyor meloya göre. ama defansif yönüde biraz daha iyi meloya göre bence.
hucum yönü ama sifira yakin. hucuma destek vermesine gerekirmi... hayir ama diger ilerde oynayan arkadaslari hepsi bu isde üst seviye verim vermesi gerekir.selcuk-sneijder-hamit-burak-drogba. 1 kisi sigorta olarak bunlarin arkasinda isini iyi yaparsa hata daha rahat hucumda hareket ede bilir takim arkadaslari.