GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 37

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
37/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu sene beni en çok heyecanlandıran şey

drogba_sneijder_110313.jpg

bu ikiliyle lige başlayacak olmamız.:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

fatih terim gibi bir hoca takımın omurgasını (melo-selçuk) nasıl bozabilir bunu anlayamıyorum. ya yönetim kanadından çok ciddi bir baskı var. ya da gerçekten bu oyuncuyu çok izledi ve istedi. başka açıklaması olamaz bu durumun. hoca daha bir ay önce avrupanın en iyi 6-7 önliberosundan biri dedi melo için...

Su lucescu haberine zerre itimatim yok dentinhoyu besiktasa kakalayan adam sonucta hem o kadar iyiyse wellington neden sen almadin ustelik malin sahibine mal soruyoruz yok kotu almayin mi diyecekti bonservisin % 30u elindeyken ... Haber bile degill ben herkesin aksine taraftarin cogunlugunun futboldan anladigini dusunuyorum futbol o kadar zor bir oyun degil burada bircok kisinin ustunde hem fikir oldugu gencler dev kuluplere gidiyorsa demek ki illa belgeli futbol elemani olmak gerekmez ... Seyirciyi stada cekecek heyecanlandircak transfer sart

adamlar 10 dkda 2 tane oyuncu kapa bildirdi(sezer,eneramo)

biz 2 aydır 2 oyuncu(chedjou,erman) valla sıkıldım ben orta saha selçuğun partneri yok sol bek yok yedek kaleci doğru düzgün yok yabancı sınırı var tamam la yedek forvet yok umutu alamadılar daha çıldıracam arkadaş fatih terimi düşünemiyorum bile
f.terimin elindeki kadro kimde var.otursun isini yapsin

tinerciler enaromo-sezerle drogbali-sneijderli kadroya kafa tutacaksa hesabini baskandan degil f.terimden sorarim.ama burdakiler baskandan sorar o ayri mesele

Senin Terim´e karsi art niyetli oldugun cok belli. 2 senedir sampiyon oluyorsun. Sallayacagina bi tesekkür et.

Bizim derdimiz Besiktas mi? Biz önümüze bakiyoruz. Bayern, Real ile nasil basa cikariz diye düsünüyoruz.

Iyi olan kadroya 3-4 kaliteli takviye bekliyoruz, hepsi bu

haksizlik demeyelim buna. ya mantiksiz transfer yöntemi yapioruz resmen sadece. tamam wellingtoona itirazim yok. az cok iyi kumasa benziyor ama sen bu cocuga güvenerek mi yola cikacaksin. alirsin melo yu yinede yada onun seviyesinde bir adami sonra wellingtonu takima yavas yavas monte etmeye bakarsin ön libero gibi cok önemli bir mevki icin. welloya güvenerek sadece cok amatürce bir hareket. ya adam dünyada cok büyük bir isim olarak lanse edilir mevkisinde belki yine anlarim ama oda yok ki. acaba tutar mi transferi resmen. bukadar yüksek riske sokamasin Galatasaray takimini arkadas. en az riski düsünmen gerekir transferlerde . param yok , yapamiyoruz söyle cik o zaman. sansimiza basarili oluacagiz belki. kumar lets go baby söyle canimizi yigin yani :D

Bence ikisi de alinabilirdi ancak bu yeni yabanci siniri isleri bozdu. Bende daha mantikli buluyorum Melo´yu ama eger karar verildiyse desteklemek düser Wellingtonu, sonucta iyi kumas.

Ama bir gercek var tabi, sen güclü oldugun bir Bölgede macera ararsan, büyük sorunlar karsina cikabilir.

Senin Terim´e karsi art niyetli oldugun cok belli. 2 senedir sampiyon oluyorsun. Sallayacagina bi tesekkür et.

Bizim derdimiz Besiktas mi? Biz önümüze bakiyoruz. Bayern, Real ile nasil basa cikariz diye düsünüyoruz.

Iyi olan kadroya 3-4 kaliteli takviye bekliyoruz, hepsi bu
ne art niyetli olacam be.madem konusuyosun takip ette konus.ben terimin turkiyenin gelmis gecmis en iyi t.direktoru oldugunu burda defalarca yazmisimdir basarilari ortada,adami elestirmayelimmi,nedir bu dokunulmazligimi var.bayernle realle falan basa cikamazsin hayaller aleminde dolasma fazla

ne art niyetli olacam be.madem konusuyosun takip ette konus.ben terimin turkiyenin gelmis gecmis en iyi t.direktoru oldugunu burda defalarca yazmisimdir basarilari ortada,adami elestirmayelimmi,nedir bu dokunulmazligimi var.bayernle realle falan basa cikamazsin hayaller aleminde dolasma fazla

Bu forumdakilerin çoğu eleştiriyi kaldıramıyor abi. Boş ver. :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri