GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 44

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
44/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biz iki senedir başarılı olduğumuzdan yabancı oyuncularımızdan kopmak zor geliyor.sanki fener elindeki adamları çok rahat elden çıkaracakmış gibi davranmasının sebebi bence budur. muslera olsun ebue olsun gitmesini istemiyoruz.

hiçbi hamle feneri bizim önümüze atmaz diyordum diyorum

ama weloyu alırsak tutmazsa ba yı alırlarsa o 2li ataklarda ÖTÜRÜR NET

Kendi bacagimiza sikiyoruz, net..

Transfer takimi guclendirmek için yapilir bizim yaptigimiza bak..

Suanda Chedjou aldik, Welo geldi diyelim..

2 tane önemli bolgeye 2 transfer.. Bunlar uyum sagliyacakmi nasil olacak?

Suanda resmen risk aliyoruz..

Chedjou-Semih-Melo-Selcuk gobegi efsane olurdu.. Yazik..

2010 konfedarasyon kupasındaki brezilya maçlarını izle bakalım melo ne toplar kesiyor
ya birak o isleri bize gelmeden 8 yilda 10 takimda oynamis 23 gol atmis,bizde 1 yilda 14 gol atti adam,patlama yasamis iste neyini tartisicam.o kupada melo hircinligi agresifligi yuzunden en kiritik yerde robene tekmeyle daldi kirmizi yedi ve isi bitti.ulkesinde biler nerdeyse hain ilan edilecekti.juve serüveni zaten tam fiyasko idi

-2 sene avrupa banko

-paralar banko

-rahatlık var satışlar store lar mis gibi

-taraftar desteği hoş

-rüzgar arkanda

-tff hariç !

-kadron iskeletin 10 numara 3 takviyeyle '' cillop'' gibi olacan STOPERİ aldın bari git biraz daha iyi önlibero al tffden dolayı solbekdende vazgectik ama yok abi ligin ilk yarısında yumurta puan durumuna dayanacak sonra el pençe .

haklısın renkdass

Kendi bacagimiza sikiyoruz, net..

Transfer takimi guclendirmek için yapilir bizim yaptigimiza bak..

Suanda Chedjou aldik, Welo geldi diyelim..

2 tane önemli bolgeye 2 transfer.. Bunlar uyum sagliyacakmi nasil olacak?

Suanda resmen risk aliyoruz..

Chedjou-Semih-Melo-Selcuk gobegi efsane olurdu.. Yazik..

ver o mübarek elini öpem :b5:

Estagfrullah :) 5 senedir burdayim. Ben genelde transferlere olumlu yorum yaparim, duygusal yaklasirim.

Wellington formayi giysin, resmi internete düssün, yine öyle olacak büyük ihtimalle :) Ama simdilik mantikli yorum yapayim bari aciklanana kadar :)

Bence benim gibi duygusal olan arkadaslar da Wellington´dan Melo katkisi beklemiyor. Bence güc kaybediyoruz. Acik ve net.

tamam da şimdiye kadar nerdeydik. yumurta kapıya dayanınca harekete geçiyoruz. iyi yerlileri alamadık kabul edelim. geçen senede yabancı sıkıntımız vardı. melo cezalı yada son dönem snijder sakat diye oynayamadı da kadro yapabildik. Şimdi yedek bile olmayacak kadroda.
iyi yerli dedigin kim,kimi alamamisiz

bizde oynayacak türk oyuncu yok diye bişey yok sistemin içinde tutabilen oyuncular olabilir...

mesela eskişehirde 2 veya 3 adam bizde olabilir...

karabükte 1 adam

bursadan 2 - 3 adam bizde tutabilir denemek lazım

kesinlikle ha melo uzun sözlesme istediyse yönetime hak veririm veriyorum

ama gidiyorsun süpheli sakat oyunu süpheli kalitesi süpheli adamı kiralıyosun 2 ye 8 e almalı .

cl ye gitcen 2 yıl ambargo koyacagına rekabet yaratıyorsun SIKINTIMIZ VAR abi SIKINTI

Estagfrullah :) 5 senedir burdayim. Ben genelde transferlere olumlu yorum yaparim, duygusal yaklasirim.

Wellington formayi giysin, resmi internete düssün, yine öyle olacak büyük ihtimalle :) Ama simdilik mantikli yorum yapayim bari aciklanana kadar :)

Bence benim gibi duygusal olan arkadaslar da Wellington´dan Melo katkisi beklemiyor. Bence güc kaybediyoruz. Acik ve net.

bu arada furkan da hocanin kazigi oldu, ben demistim buna 1 milyon euro verirler bos bosa sonra postalarlar diye, yok efendim bu sene icin dusunuyormus hoca, hee belli :rolleyes:

Terek Grozny Rusya´ya ayari vermis :) Gelin savasalim demisler :)

947239_504432966300388_392813773_n.jpg

Wellington daha gelmeden eleştiren zihniyetle, Hamiti yuhlayan takım iyi olduğu zaman destek olup takım kötü olduğu zamanlar destek olmayan zihniyetle aynı..

-2 sene avrupa banko

-paralar banko

-rahatlık var satışlar store lar mis gibi

-taraftar desteği hoş

-rüzgar arkanda

-tff hariç !

-kadron iskeletin 10 numara 3 takviyeyle '' cillop'' gibi olacan STOPERİ aldın bari git biraz daha iyi önlibero al tffden dolayı solbekdende vazgectik ama yok abi ligin ilk yarısında yumurta puan durumuna dayanacak sonra el pençe .

haklısın renkdass

Fazla degil, ben illa Melo demiyorum ama Welo kim yahu..

Git Inleri getir.. Hucuma'da Bruma yada Bernardi getir gelecegi yatirim yap.. Sol bekte Hakan'a raziyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri