GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 47

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
47/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben kendimi anlatıyım

transfer konusunda dönegim sırf cimbomumuz aldı diye her topcuyu begenmeye zorlarım kendimi överim umutlanırım umutlandırırım ama welo konusunda ben BİLE Şüphe Ya ALLAH ŞÜPHEDEYİM WELOOOOOOOOOOOOOOOO

son cümleyi anlamayan tek kişi konumunda değilimdir umarım..

bari yonetim akilliysa eboue ile yeni kontrat imzalasinlar 3 yillik, yoksa seneye eli bos istedigi yere gider...

Yabancı sınırı saçmalığından böyle bi kadro olacak heralde

758535_Galatasaray_SK.jpg

ya rieranin yerine en azindan bir sol bek alinsin ya. enginin yerine erman da oynar mesela. emre de belki oynar. kasim da oynar...

hamiti sag bek oynar ki wellingtonun alinmasinda tek mantikli yön burda buluyorum biraz. sag bek e kayma özeligi var wellingtonun hizindan dolayi.

oraya kayma yaptigi zaman chedjou ön liberoya kayar mac icinde. total futbol isde :)

Kardeşimiz yoğun bir travma geçiriyor. Yardımcı olalım. Melo'nun gidişi kendisini çok derinden etkiledi.

ya yok abicim melocu ilan etmeyinde ben şuanda aralarında aşırı fark görüyorum melo falan umrumda degil aslolan galatasaray ama yabancı hakkını harcıyoruz gibi geldigi için böyleyim HERZAMAN ASLOLAN GALATASARAY

Mehmet ekici o kadar mı kötü oyuncu la kimse adını bile ağzına almıyor, bence kadro derinliği acısından iyi bir transfer olur. :b5:

Wellington dışında yabancı transferi çok zor alınırsa sol beke alınır hucuma yabancı beklemeyin

bari yonetim akilliysa eboue ile yeni kontrat imzalasinlar 3 yillik, yoksa seneye eli bos istedigi yere gider...

Eboue'yi severim, iki senedir de banko oyuncumuz ama acele etmeye gerek yok. Bu sene performansinda cok ciddi bir düsüs olursa seneye daha iyi birini alabiliriz belki.

Belirli bir standartta oynadigi kesin, veriler onu gösteriyor. 2007'den günümüze kadar sürekli sabit oynuyor sanki. Emmanuel Eboué - Marktwertentwicklung - transfermarkt.de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri