GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 49

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
49/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya arkadaş tamam meloyu almicaksın anlarım. Geçen sene bende istiyordumda bu sene olmasada olur, wellington ne be arkadaş 1.73 ön liberobu olur yeri gelecek defansı 3 leyecek kafa topu çıkartacak vs bari meloyu almıyosun illede genç alacam diyorsun şu tarz tank gibi adamları alsana :mad: Victor Wanyama - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Geoffrey Kondogbia - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Josuha Guilavogui - Oyuncu profili - transfermarkt.tr bu adamlar avrupa görmüş adamlar zaten wellinton u seneye alırsan 10 a patlicak 12-13 e bunlardan istediğini alabilirsin taraftarında herkesinde kafası rahat olur , kimsede melo diye ağlamaz...

Yeni Koc birakmiyor Bremen´de. Ekinci 1.Sinif bir gurbetcimizdir, öyle Kesimal´lara, Baris Özbek´lere, HAK´lara benzemez 3. ligten gelip süperligte servete konanlar. En az Selcuk kadar yeteneklidir kendisi. Nürnberg´deyken pek bir farki yoktu Ilkay´dan.

hic katilmiyorum berbat bir futbolcu, milli takimda az biraz oynadi ama nekadar kalitesiz oldugunu gösterdi o zamanlarda bile. 3-4 farkli milli takim kursalar 5.milli kadroya bile almam

wellingtonun alınma sebebi olarak sneijderi, orta sahanın 2 hakiminden biri yapmak diye görüyorum..

meloyu seviyorum ama şu menajeri ve kendisinin para konusundaki tavrı hoşuma gitmiyor.. ya dediğinin tersi, Galatasaray'ı sevmiyor yada para sevgisi üstün basıyor..

üzgünüm ama çok seviyorsa 2 milyona da oynarım demeli..

AW: Transfer Nöbeti

Mehmet ekici o kadar mı kötü oyuncu la kimse adını bile ağzına almıyor, bence kadro derinliği acısından iyi bir transfer olur. :b5:

Hayır renktaş aklından bile geçirme. Türk diye değere bindi.Ilkayla aynı sezon parladılar Nürnberg takımında.Biri dortmunda biride bremene gitti. Bide yanlış hatırlamıyorsam mehmet'e daha çok bonservis ödenmişti. Ben şahsen Mehmet daha çok parlar diye beklemiştim ama olmadı. İlerleyeceğine geriledi. Ilkayda tam dersi dünyaya duyurdu adını.kime satmak istesen rahat satarsın istediğin paraya. Birde Mehmete bak, Abdullah Avcıdan başka beğenen yok. Böyle oyuncu görmek istemem takımda.:thumbup:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Yabancı sınırı saçmalığından böyle bi kadro olacak heralde

758535_Galatasaray_SK.jpg

geçen seneden kötü kadro

yeri gelelim adam diyorki renkdas diyorki melo 3 alıyo bu 1.9 alacak ne zararı olur

abilerim şemsiye atasözünü soylemeyim şimdi amrabat da

1.5 alıyor helal de olsun ama kayseri bize kitlemedimi

amrabat melodan daha fazlamı işe yaradı ? açııklayın

herşeyi de toz pembe görmek cocukluk olur

adamın boyu kısa diyoruz nolacak diyolar yani dünyada 1.73 olupta durantdan daha çok zıplayan adam bize denk gelir ballıyız ya hani :D

ya şunları konusmak bile hata alacaktık bi topcu acaba katkısı ne düzeyde oluru konusacaktık

katkısı olur mu yu degil

oturmuş takımı bozuyoruz malesef hata yapıyoruz burdakilerde anlayacaklar bunu lig başlayınca

oturmuş takımmı???

kanatsız

sol beksiz

birde artık ön libero :confused::confused:

2 yıl garanti gibi avrupa şpl.. gelecek 2 yıl için en az 40-50 milyon euro garantin var..

yabancı sınırlaması diyip gidip welo alıyorsan kusuruma bakmasınlar o zaman..

hani melo-carlinhos düğmeye bassak alıyorduk???

hani melo olmaz ise g.inler di alternatifleri..

Yukardaki yaptigim kadro gibi kadro hayal ediyordum ben sezon bittiginde..

Belki Bruma yerine x topcu..

Kolarov yerine Carli

ve Inler yerine Melo

ama su kadro'ya yakin bi kadro bekliyordum hiç olmazsa..

6 yabanci ile rahat oluyor..

bu yabancı sınırından dolayı muhtemelen tek yabancı alacağız o da ön libero mevkiine olacak.o zaman şöyle ciddi paraları gözden çıkarıp mikel i alsak mesela.bu sene lige favori başlamayacağız sanki.

wellingtonun alınma sebebi olarak sneijderi, orta sahanın 2 hakiminden biri yapmak diye görüyorum..

meloyu seviyorum ama şu menajeri ve kendisinin para konusundaki tavrı hoşuma gitmiyor.. ya dediğinin tersi, Galatasaray'ı sevmiyor yada para sevgisi üstün basıyor..

üzgünüm ama çok seviyorsa 2 milyona da oynarım demeli..

Bu nası bi mantık ya :) O zaman Sneijder de oynasın 2milyona Drogba da oynasın :) Adam profosyonel futbolcu tabii ki parasının peşidnen koşacak Riera'nın 3m avro aldığı ortamda Melo'nun ona yakın para istemesi gayet normal.Yöneticilik becerin bu durumlarda ortaya çıkacak bi şekilde ikna edeceksin adamı FM oynamıyoruz sonuçta.Gidip yüz yüze konuşacaksın orta yolu bulacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri