GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 57

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
57/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan 45 bin kombine satmışsın hala 3ün 5in lafını yapıyorsun wellington iyi olsa lucescu bonservisinin %30 u elindeyken fernando yu alırmıydın geçin bu işleri bu wellington veli tarzı bir adam maç başı 50 km koşsada boş
luce yabancı sınırından ötürü almadı.welonun yanında,inler olsa müthiş olurdu ama bizde gökhan inlere para basacak bi babayiğit yok.

daha bugün fransa basınında lucas digneye 15 milyon avro verdiğimiz söylenyo,ama tabki kimse inanmıyo.biz çünkü genç ve yetenekli oyuncu alma özürlü bi takım olduk.ve de bizim paramız giderse yazık olur.elalem alırsa iyi olur.

TFF´den 20-25 Milyon Euro kazanmissin, CL´den 35 Milyon Euro kazanmissin, bu sene büyük ihtimal yine 20 Milyon Euro kazanacaksin mac oynamadan.

Arena´dan 60 Milyon Euro kazanmissin, sezon basi bütün kombineleri satmissin yine bi o kadar kazanmissin.

Ve bu yönetim Melo, Umut´u takimda tutup, Chedjou disinda 1 kaliteli sol bek transferi yapamiyor. Yazik be.

Riera cökertti ekonomiyi zaten. Tabi evet.

aynen öyle renktaş doğru resmen kendi ayağımıza kurşun sıkıyoruz

Güzel kardesim, benim kastim Nürnberg zamanlariyidi ikisi daha gencecik 19-20 yaslarindaydilar.

2010/2011

Mehmet Ekinci 3 Gol 9 Assist

Ilkay Gündogan 5 Gol 3 Assist

Mehmet Bayern Münih altyapisindan yetismisidir Ilkay ise Schalke.Mehmet´te altyapi daha da saglamdir. Ikisi ayni sezon 5 Million Avroya satilmistir, birisi Bremen´ Schaaf tarafindan yönetilemeyen chaotik sisteme, digeri ise Kloppó´ya müthis bir antrenörün ve sistemin icine. Aralarindaki tek fark budur, ve ikisini kariyerine müthis bir sekilde etkilemistir.

Ekinci´yi transfer etmek büyük bir kazanc olur her yönden. Türkiye´deki diger cakma 3. Lig futbolculara on basar

Mehmet Allaha yakin bize uzak dursun bir zahmet. mehmet Türkiye tarihinin en overrated oyuncusudur belki. yakindan takip eden birisi olarak söyliyorum. nürnberg zamaninda bir kac mac iyi perfomans göstermis gibi oldu ama resmen firsatcilik oldu . cok kötü demiyorum zaten .öyle olsa almanya birinci ligde oynamayamazdi ama asla üst seviyi gectim onun yakinindan bile gecemez kendisi. Galatasaray seviyesinde asla degildir hem alip ne yapacaksin onu ?! oyun kurucu kendisi. savunmasi pek iyi degildir mehmetin. selcuk kadar yok yani savunmasi. senijderin yedegi diye düsünüyorsun kalsin... erman kilic -iyi bir engin baytar cok daha üst seviyede bu mehmeten. cocuguda ayip oldu yorumum biraz ama maalesef öyle.

overratted arkadas resmen. zaten bremende sürünüyor resmen. bremen 2ci takiminda 3cü lig maclarinda daha cok oynaya biliyor kardesimiz.

melonun tükürdüğü yerde welo gül diker

şuan ilerde nolur bilinmez ama bizim ilerden ziyade o mevkide emin olmamız lazım

Vay be, tatilde iki hafta internete girmedim, bizim Melo uzaklasmis, Welo isminde tanimadigim bir oyuncu yaklasmis..

Bu iste hangi akilsizin imzasi, payi var yahu?

Aziz'e şu takım üzerinde bir rötuş yap desek Melo-Selçuk ikilisini bozardı.

İnternet sitesi falan kurulsun Lauro malına kurulduğu gibi.

KENDİNİZE GELİN ALOOO

bruma naniyi falan geçtik be 3 topcuyu yollamak için anlasmak zormuydu 2 aydır yattımı bu yönetim.

bi solbek bi önlibero istedik solbekide geçtik bir önlibero lan bi önlibero hakmı bu

şampiyonlar liginden biz men yesek bu kadar olmazdı ha:ayatollah: 2 aydır hayal kırıklığı :005:

ama lafa gelince hedef şampiyonlar ligi:yenieek:

iyide... bu menajer veya melonun istek haberleri kim nerden cikiyor ?! dogrumu acaba haberler ?! biliyorsunuz bizim medjanin hayal gücü bu konularda oscarlikdir

ona zaten şüphem yok bizim medya mükemmeldir. ama yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl kiralama aşamasında yöneticilerden biri demişti yıllık ücret konusunda sıkıntı yaşadık menajeri ek ücret istedi diye sonradan anlaşıldı.. demem o ki melo biraz daha indirim yapsaydı FT isteği doğrultusunda melo kalırdı..

Melo sorunlu diyenlere

22 maç Brezilya forması giyen,Juventus'a transfer maliyetinin 25 milyon euro olduğu bir oyuncudan bahsediyoruz.

Sorunlu olmasa zaten bizde işi ne ? Kıçı kırı **************************** ligi.

Bazıları da futboldan anlıyormuş gibi Melo gitsin Welo gelsin falan diyor. Allah'ın cahilleri.

Sneijder'in bizde işi ne?

la dedil bu sene transfer yapamaz bunlar yönetimin değişmesinden belliydi zaten hatalar;

1-Ali Dürüst,Albayrak'ın,Adnan Öztürk'ün dışarda kalması seçime gidilmesi

2-yabancı sınırının beklenmesi(ki artık bahaneymiş gibi geliyor)

başka transfer yapılmayacak buyuk ihtimal fb yenerse bizi gaz almak için süper kupadan sonra belki

Melo alınmadı diye aysal gitsin diyenlerle geçen sene yani 2012 aralık ayında selçuk 2 maçta sakatlık sonrası kötü oynadı diye gitsin diyenler aynı insanlar. :lol:

içinizdeki isyanı yansıtın arkadaşlar,bu forum takip edilyo nasıl olsa..taraftar ne istiyosa o oluyo ya hani..olmalı,olmak zorunda..:cool: atmayın içinize,yanlışları söyleyin.

luce yabancı sınırından ötürü almadı.welonun yanında,inler olsa müthiş olurdu ama bizde gökhan inlere para basacak bi babayiğit yok.

daha bugün fransa basınında lucas digneye 15 milyon avro verdiğimiz söylenyo,ama tabki kimse inanmıyo.biz çünkü genç ve yetenekli oyuncu alma özürlü bi takım olduk.ve de bizim paramız giderse yazık olur.elalem alırsa iyi olur.

fernandoda ön libero wellington da neden ilk tecihi wellington olmadı hemde bonservisinin %30 u elindeyken?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri