GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 68

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
68/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulee

birisi diyecek yönetim iyi transfer yapınca kral, yapmayınca rezil..

aydın 1 sezon boş oynar, 1 gol atar kral olur o anda...

yönetim milyon tane oyuncu ismi sayar,bahane bulur gider standard birine talip olur, sezon arası gelir bombayı patlatır kral olur.

futbol böyle.. ne yapalımm.. biz takımın kötülüüğünü istemiyoruz elbet ama insanlara ben bu hedefi koyuyorum-bu isimlerle ilgileniyorum de sonra hedeften-fikirden-isimlerden vazgeç..

fatih terim olmasa biz daha çok sol bek-orta saha arardık anlaşılan...

SPORX.COM

‏@sporx

Galatasaray SK, geleceğin yıldızı olarak gösterilen 7 yaşındaki Bursalı Emre Suna'yı futbol akademisine, Florya'ya dahil etti.

7 yaşındaki Emre Suna Galatasaray'da!

401762421.jpg

2006daki efsane şampiyonluğun olduğu gün doğmuş:)

Kewell JR.

Digne imkansız da olurda alırsak 2 seneye 25-30 Milyon Euro'ya okuturuz.Şimdi de almak için en az 12-15 Milyon Euro vermek lazım zaten.

%1 ama keşke olsa da alem sol bek görse Türkiye liginde.Adam uçuyor.

hersey karsılıklıdır nıye hersey Galatasaraya baglı oluyor o kadar ıstıyorsa melo bey ve cakal menejerlık sırketıde adım atacak her sene aynı muhabbet gıt 3 ay yat kampın sonuna gel oh ne guzel dunya bu hafta melo olayı ınsallah olumlu olumsuz net olarak son bulur yoksa sezon bası kampı yapmayan rıo da keıf yapan melo gelır ılk yarı yıne sallana sallana oynar net

snejder nerdeyse 5 milyon euroya oynuyor drogab 6 milyon euro melo bence gayet uygun fiyat çekmiş bu 2 senedeki performansıyla

twitter oyunlari basladi gene, maksat galatasaray taraftarini gaza getirmek, baski yapsinlar yönetime diye. kendileri de biliyor galatasarayda kazandi parayi baska bir takim vermiyor.

hersey karsılıklıdır nıye hersey Galatasaraya baglı oluyor o kadar ıstıyorsa melo bey ve cakal menejerlık sırketıde adım atacak her sene aynı muhabbet gıt 3 ay yat kampın sonuna gel oh ne guzel dunya bu hafta melo olayı ınsallah olumlu olumsuz net olarak son bulur yoksa sezon bası kampı yapmayan rıo da keıf yapan melo gelır ılk yarı yıne sallana sallana oynar net

sorun Melo da bitmiyor ki, biz daha Juventus la bile anlasmadik, arada 1 milyon euro var, bunun kabahati kimde ozaman?

Bu kahkaha ne için . yani ne anlama geliyor..

bir genc dunya yildizi olacak ama bize gelecek, ne paramiz yeter yetse bile , bize gelmeyi tercih etmez, dunya devleri pesinden kosarken

Peki niye Juve'de durmuyor Melo?

Defansin önünde Pirlo oynuyorda ondan, Pogba da var. Pirlo onlar icin en önemli oyuncu. Dünyada onun yaraticiliğina sahip cok cok az oyuncu var.

Pirlo Milandan neden gitti? Adamlar defansin önünde savunmasi daha iyi, sert bir oyuncu kullanmak istediler, Van Bommeli kullandilar. Farkli oyun planlari ve oyuncu tercihleri. Ayni seyler Juventus ve Meloda da gecerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri