GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 72

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
72/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2 yildir serefsiz azizin serefsiz tetikci basindaki adamlari meloyu yemek icin ellerinden geleni yaptilar bizimkilerde yedi.yaziklar olsun soylenecek laf yok

melo geçen sezon kondisyon 0 olarak geldi scott piriyle 1.5 ayda filan tam düzeliyor derken tükürük olayı ve 4 maçlık ceza işin içine girince ünal başgan resti çekti cezası bittikten sonrada muhteşem oynamaya başladı sonra başgan sınava son gün çalışan öğrenci gibi diyerek meloyu istemediğini belli etti ama fatih terim mutlaka melo alınmalı dedi başganda meloyu istemiyor geçen sene alırken çıkartığı zorluklar ve rierayla kavgasından dolayı. terim aysal uyuşmazlığı var arkadaşlar kimse juventus 6 istemiş melo 4 yıllık istemiş demesin sorun burda katılan?

yaşasın artık bizimde bir martinsimiz var.. hoşgeldin wellington martins.. inşallah utandırırsın beni.içime hiç sinmedi ama bakıcaz görcez. amrabat gibi elde patlamasında

kımse Galatasarayda vazgecılmez degıl melo da dahıl hocanın bır bıldıgı vardır elbet ama yonetım ne yapıyor anlamak mumkun degıl...

3.5 a alına sercan 2.5 a alınan yıgıt kampa dahı goturulmuyorsa hoca yanlıs yapmıs demekkı bu transfeerlerı kabul etmek la zım yazık ıkısıne 6 mılyon euro bayıldık

Hadi hayirlisi Wellington'un sakatlik durumundan bizimkilerde haberdar olduysa güzel haberler bunlar. Cok bilmislik yerine bir dakika internete girip baksalar bunu cok önceden ögrenebilirlerdi.

Transferi bitiren adamin 1 ay öncesinden Sao Paulo baskaniyla fotosu var, 1 aydir su adam icin ugrasiyoruz herhalde. Biten transferi durdurursak son 3-4 senenin en dogru hamlesi olur.

Melo'nun babasini endiseli gördüm twitler yüzünden, 200-300 bin indirim yapar Melo simdi.

erhan telli: benim aldığım istihbarat wellingtonda pürüzler olduğu ve fatih terimin son kararının beklendiği yönünde. meloya bir dönüş olma ihtimali yüksek...

Hadi hayirlisi Wellington'un sakatlik durumundan bizimkilerde haberdar olduysa güzel haberler bunlar. Cok bilmislik yerine bir dakika internete girip baksalar bunu cok önceden ögrenebilirlerdi.

Transferi bitiren adamin 1 ay öncesinden Sao Paulo baskaniyla fotosu var, 1 aydir su adam icin ugrasiyoruz herhalde. Biten transferi durdurursak son 3-4 senenin en dogru hamlesi olur.

Melo'nun babasini endiseli gördüm twitler yüzünden, 200-300 bin indirim yapar Melo simdi.

Önemli olan 200 bin degilki.. 4 yillik kontrat :asd:

melo ayarında melodan daha ucuza gelicek isimlerde var;

essien

flamini(boşta)

tiago motta

m.sisokko

Flamini tam BJK'ye göre bir transfer.

Moussa sissoko diyorsun herhalde onu vermezler.

Essien fizik gücünü tamamen kaybetti, 3-4'e satacak takim ariyorlar sayilir.

Thiago Motta'yi severim ama tercihimi Melo'dan yana kullaniyorum. 2+1 sözlesme ideal

Şeref Abi Well için yazmış hayırlı olsun

çarşamba günü menajeriyle türkiye'ye gelecek olan yeni galatasaraylı.

perşembe sağlık kontrolüne çıkar, aynı gün bilemedin cuma günü ingiltere'ye giderek takıma katılır.

bu arada welo'nun genç yaşta geçirmiş olduğu sakatlıkların endişe yaratması normal. lakin umutsuz olmaya da gerek yok. oyuncu sağlık kontrolüne çıkar, ayrıntılı tetkikleri yapılır[SUP]*[/SUP], sıkıntısı varsa gereği yapılır. bu bünye zamanında genç yaşta ağır sakatlıklar geçiren hakan ünsal ve okan buruk'u[SUP]*[/SUP] da gördü. her ikisi de senelerce hiçbir ciddi sakatlık sorunu yaşamadan aslanlar gibi oynadı. günümüzde de semih kaya örneği var. semih'in de henüz 16-17 yaşındayken üst üste iki kez çapraz bağları koptu. ancak bugün baktığımızda kendisi galatasaray'ın defansında uzun süredir sakatlanmadan başarıyla görev yapıyor.

neticede sakatlık konusunu fazla takmamak gerek. zaten o yönden sıkıntısı olan bir futbolcuya inter talip olmazdı diye düşünüyorum.

Şeref Usta nerede yazmış bunu renkdaş? Kendi gözümüzle görebilir miyiz :)

melo geçen sezon kondisyon 0 olarak geldi scott piriyle 1.5 ayda filan tam düzeliyor derken tükürük olayı ve 4 maçlık ceza işin içine girince ünal başgan resti çekti cezası bittikten sonrada muhteşem oynamaya başladı sonra başgan sınava son gün çalışan öğrenci gibi diyerek meloyu istemediğini belli etti ama fatih terim mutlaka melo alınmalı dedi başganda meloyu istemiyor geçen sene alırken çıkartığı zorluklar ve rierayla kavgasından dolayı. terim aysal uyuşmazlığı var arkadaşlar kimse juventus 6 istemiş melo 4 yıllık istemiş demesin sorun burda katılan?

Ünal Aysal geregini yapacak ozaman, Gökhan Inler'i alacaksin. Türk oyuncuya 10 ve üzeri para vermek istemiyorsan buyur Obi Mikel'i al..

2 senedir takimin banko oyuncusunu almamakta nedir? Bonservisi dünyalar degil..

Sorun simdi sakat olup olmamasi degil. 2 kez 6 aylik sakatlik yasayip bir daha toparlanamasi ve Sao Paoloda 4.tercih ön libero olmasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt