Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
Cevap: Transfer Nöbeti
Eric Abidal Monaco’da
Gomez Fiorentina’da
Eric Abidal Monaco’da
Gomez Fiorentina’da
biglia mi?
lazio ya transfer oldu
Bilgia olabilir mi ?
Bir ara Bruno Cortes'i istiyorduk.Sao Paulo'daydı galiba.
Sao Paoloda 4.tercih yada 5.tercih sol bek yok mu? Onu da alsinlar.
Bi tane oyuncu vardı ilk sezon melo alınmadan onunla ilgileniyoduk hatta Anderlecht sitesinden açıklamıştı
adını hatırlayan var mı varsa bana da hatırlatsın lütfen
yok ya kazma bişeydi![]()
bu arada erhan telli 6+0+4 kuralının değişmeyeceğini günler öncesinden twitter hesabından paylaşan biridir. o dönem herkes eski kurala geri dönüleceğine neredeyse emindi.
bu nedenle meloyla ilgili söyledikleri önemliydi. ayrıca brumayla da da çok ciddi şekilde ilgilendiğimizi söyledi. oyuncunun chelsea transferi gerçekleşmezse ikinci tercih galatasaray olacakmış... hadi inşallah diyelim. biraz da güzel haberler alalım...
biglia herhalde adnan polat döneminden beri istiyorduk herifi sonunda transfer oldu kurtulduk. biz istedigimizde adam 23 yasindaydi simdi 27 :lol:
bu arada erhan telli 6+0+4 kuralının değişmeyeceğini günler öncesinden twitter hesabından paylaşan biridir. o dönem herkes eski kurala geri dönüleceğine neredeyse emindi.
bu nedenle meloyla ilgili söyledikleri önemliydi. ayrıca brumayla da da çok ciddi şekilde ilgilendiğimizi söyledi. oyuncunun chelsea transferi gerçekleşmezse ikinci tercih galatasaray olacakmış... hadi inşallah diyelim. biraz da güzel haberler alalım...
biglia kazma degilki baya teknik bir on libero, sadece biraz yavas, hizli degil yani
gak gak lara bak hele
................tolga.......
serdar...sivok...pedro...ismail
..oğuzhan..fernandes..sezer..
g.töre......almeida.......olcay
cenk,veli,necip,ibrahim,holosko,enaramo,pektemek,ömer ş
adamlar türkleri dolduruyor yahu![]()
Onu biliyorum da dediğim o değildi neyse
yok ondan bahsetmedim zaten