GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 75

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
75/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tamer tuna sen hangi frekansta yaşıyon aga vallahi hayran kalıyorum o kafaya.

Hep farklı tellerden çalan birisin vesselam :D

biglia zaten. o gelse ona bile sevinirim. bari adam milli takım yüzü görmüş messi ile oynamışş:lol:

kallström geliyor deseler yine umutlanırımm

O bi takıma transfer oldu daha yeni öyle hatırlıyorum.Hatta açıklama yaptı geçen sezon Galatasaray , Real Madrid falan benle ilgileniyordu diye. :b5:

Polakla fana ilgilenmistik. O da sakatti, son anda vazgecilmisti diye hatirliyorum.

tolga'yi saymazsak 5 para etmez türk oyuncular, sadece ligde idare eder. milli takimda bile sadece tolga var. olcay bu sene 10 gol atsinda göreyim. pektemek, toraman ve oguzhan bence overrated. sampiyonlar ligini birak uefa'da bile birsey yapamaz su türk kadrosu

bir ara sen beğeniyordun sanki oğuzhanı yanlış mı hatırlıyorum.

tolga'yi saymazsak 5 para etmez türk oyuncular, sadece ligde idare eder. milli takimda bile sadece tolga var. olcay bu sene 10 gol atsinda göreyim. pektemek, toraman ve oguzhan bence overrated. sampiyonlar ligini birak uefa'da bile birsey yapamaz su türk kadrosu

sadece lig oynayacaklar zaten...

gelecek senede avrupa için transfer yaparlar, kural değişince. bu sene 3 rakip var

bursa-bjk-kasımpaşa gerisini salla

Bizim yedege Ismail,Oguzhan, G,Tore, Olcayi isterdim ben sahsen

olga'yi saymazsak 5 para etmez türk oyuncular, sadece ligde idare eder. milli takimda bile sadece tolga var. olcay bu sene 10 gol atsinda göreyim. pektemek, toraman ve oguzhan bence overrated. sampiyonlar ligini birak uefa'da bile birsey yapamaz su türk kadrosu...

murat urhan... adamlar zaten ligde oynayacak... daha nasıl kadro olacak..:b5:

Trabzonspor, eski oyuncusu Kiki Musampa'nın FIFA'ya yaptığı başvuru sonrasında haksız bulundu ve 1 milyon 300 bin euro ceza yedi.

vay be musampa gideli en az 8-9 sene olmustur. hala o dönemlerden borclar, davalar var demek. fifa'da en fazla dava türk kulüpleriyle ile ilgiliymis, pislik hic eksilmiyor maalesef.

muslera, ebue, dany, riera, amrabat, sneider, drogba, elmander,culio,şeyşu etti 10 , bir takım 10 dan fazla futbolcuyla söz. imzalayamıyor... alınmış olsa bile herhangi birisi nasıl açıklayacaklar, hadi anlaştık ve açıklandı, resmi anlaşma yapabilmek için gönderilecek oyuncular ebelerinin nikahını istemeyecek mi.. bence yönetim önce gönderilecekleri göndermeye çalışıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt