çok mu rahattıkilk önce play off çıkardılar,sonraki yıl hakemler bizi biçip,fenere çalıştı 10 puan fazladan.
biglia zaten. o gelse ona bile sevinirim. bari adam milli takım yüzü görmüş messi ile oynamışş:lol:
kallström geliyor deseler yine umutlanırımm
tolga'yi saymazsak 5 para etmez türk oyuncular, sadece ligde idare eder. milli takimda bile sadece tolga var. olcay bu sene 10 gol atsinda göreyim. pektemek, toraman ve oguzhan bence overrated. sampiyonlar ligini birak uefa'da bile birsey yapamaz su türk kadrosu
tolga'yi saymazsak 5 para etmez türk oyuncular, sadece ligde idare eder. milli takimda bile sadece tolga var. olcay bu sene 10 gol atsinda göreyim. pektemek, toraman ve oguzhan bence overrated. sampiyonlar ligini birak uefa'da bile birsey yapamaz su türk kadrosu
Bizim yedege Ismail,Oguzhan, G,Tore, Olcayi isterdim ben sahsen
bir ara sen beğeniyordun sanki oğuzhanı yanlış mı hatırlıyorum.
Bizim yedege Ismail,Oguzhan, G,Tore, Olcayi isterdim ben sahsen
oguzhan'la ilgili hic mesaj atmadim diye biliyorum, sadece olcay'i 800 bin euro'ya alsaydik demistim.
neresi güzel haber
welo prüz varmış
kural değişmeyecekmiş
chelsea ye gitmezse..
adam güzel haber verdiğimi var???:lol:
oguzhan'la ilgili hic mesaj atmadim diye biliyorum, sadece olcay'i 800 bin euro'ya alsaydik demistim.
Tamer tuna sen hangi frekansta yaşıyon aga vallahi hayran kalıyorum o kafaya.
Hep farklı tellerden çalan birisin vesselam![]()