GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 76

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
76/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

olga'yi saymazsak 5 para etmez türk oyuncular, sadece ligde idare eder. milli takimda bile sadece tolga var. olcay bu sene 10 gol atsinda göreyim. pektemek, toraman ve oguzhan bence overrated. sampiyonlar ligini birak uefa'da bile birsey yapamaz su türk kadrosu...

murat urhan... adamlar zaten ligde oynayacak... daha nasıl kadro olacak..:b5:

tamam, iyi güzel de bunlar seneye bir aksilik olmazsa avrupa'ya gidecek zaten. bu oyuncularla 1 senelik anlasma yapmadigina göre %90 ayni adamlarla devam edecekler.

:)

Bu sene diger ön liberolar öldümü takımda Wellington oynuyor ?

Caio önde de oynayabiliyor, sağ bekte de oynayabiliyor. Jadson yoktu, orada Denilson ve diğer ön libero oynadi. Denilson olmadiğinda Maicon ve Wellington ilk11 basladi. Caio önde oynadi. Maicon sakat olduğunda Wellington ve Denilson oynadi, Caio sağ bekte oynadi.Bu kezde sağ bek Douglas yoktu.

Normalde ilk tercih 19 yasindaki Caio.Mayis sonundan beri sadece 3 macta ilk11 basladi Wellington. Eksikleri de unutmayalim.

Beşiktaş sadece ligde oynayacağı için favorilerden biri.Çoğunuz beğenmiyorsunuz ama aldıkları yerliler de fena değil.

muslera, ebue, dany, riera, amrabat, sneider, drogba, elmander,culio,şeyşu etti 10 , bir takım 10 dan fazla futbolcuyla söz. imzalayamıyor... alınmış olsa bile herhangi birisi nasıl açıklayacaklar, hadi anlaştık ve açıklandı, resmi anlaşma yapabilmek için gönderilecek oyuncular ebelerinin nikahını istemeyecek mi.. bence yönetim önce gönderilecekleri göndermeye çalışıyor...

culio niye saydın sen?? elmander yolcu gibi...

ayrıca resmi olarak tff başvururda geçerli dediğin sözleşme olayı... maçlar oynanırken ve resmi sezon başladığında bu kurala uymak zorundasın. istersen messi-ronoldo 20 yabancın olsun farketmezz:lol:

muslera, ebue, dany, riera, amrabat, sneider, drogba, elmander,culio,şeyşu etti 10 , bir takım 10 dan fazla futbolcuyla söz. imzalayamıyor... alınmış olsa bile herhangi birisi nasıl açıklayacaklar, hadi anlaştık ve açıklandı, resmi anlaşma yapabilmek için gönderilecek oyuncular ebelerinin nikahını istemeyecek mi.. bence yönetim önce gönderilecekleri göndermeye çalışıyor...

İstediğin kadar yapabiliyorsun ama bildirdiğin kadroya yazamıyorsun diye biliyorum ben.Beşiktaş'ta veya Trabzon'da olmuştu sanırım bi dönem. :b5:

ayrıca resmi olarak tff başvururda geçerli dediğin sözleşme olayı... maçlar oynanırken ve resmi sezon başladığında bu kurala uymak zorundasın. istersen messi-ronoldo 20 yabancın olsun farketmezz:lol:

aynen ona kalırsa trabzonun 12-13 tane yabancısı var heralde :D bir liste var lig başlarken bildiriyorsun 10 yabancı bildirebilirsin kadronda 12 tane olsun ama o 2si bildirilmedikleri için maç kadrosunda yer alamazlar sene boyunca

tamam, iyi güzel de bunlar seneye bir aksilik olmazsa avrupa'ya gidecek zaten. bu oyuncularla 1 senelik anlasma yapmadigina göre %90 ayni adamlarla devam edecekler.

:)

seneye kural değişecek değilmi? stadlarıda ancak seneye hazır olmaya başlar..

adamların niyeti zaten stad açılıncaya kadar en az para ile oyuncu almak...

avrupa olayı işin içine girince merak etme sivok-holosko vs gibi adamlar gider iyilerini alırlar..

ayrıca unutmamak gerek teknik adamları bence iyi (en azından sırp genç yetenekleri filan kadrosuna katabilir)

culio bizim oyuncumuz değil mi, elmandere talip mi var, şimdi sen topçu olsan ve yönetim iki tane baba ismi açıklasa takımdan gitmek için her tür menfaati elde etmeye çalışmaz mısın??(culio dahil)... bunlar profesyonel sonuçta

Kim kime kufrediyor anlamadim?

bu töre ya. hamburg zamanindan taniyorum az cok bu cocugu. sereseri arkadalasi ile vardi . gece hayatinda geziyordu. annasina cok fena geciyordu serefsiz. bunu ben ama aylar önce burda yazmisdim . zaten sorunu budur bu cocugun. olmasi gereken yere gitmis resmen yani. biraz arastirsaydilar cocugun özel hayatini ortaya cikardi neyin nes oldugu. bir düsünsene hambur gibi almanyanin en köklü takiminda ilk 11 e kadar cikiyorsun iiyde oynuyorsun. sonra bugünden yarina yok oluyorsun hamburg da. cok titiz cekilde rusya ya satiyorlar. ordan da ayni kafadan gitmediyse neyim bu cocugun. ordan bjk a geldi isde. bir kere karsindaki insan in maddi durumu iyi olmadigini biliyorsa garson gibi mesela cok fena muamele yapar bu.

yukardan asgaya bakar resmen. köpek muamelesi yapar resmen.

bunlari ama dogal olarak tarftar bilmez yada futbol sever. kaliteli ayak diye bakar bu cocuga isterim der. perden arkasi kimse bilmez kolay kolay maalesef.

çok mu rahattık :o ilk önce play off çıkardılar,sonraki yıl hakemler bizi biçip,fenere çalıştı 10 puan fazladan.

Hastayım şöyle bu kalabalık içinden gerçekleri özetleyen ince ayrıntıları cımbızla yakalayabilenlere.

Tebrikler birader. 2 yıllık hikayenin özeti budur... :yenieek:

Ve de demişler bunun için....:cool:

kendi adıma konuşayım ben emindim

images

İstediğin kadar yapabiliyorsun ama bildirdiğin kadroya yazamıyorsun diye biliyorum ben.Beşiktaş'ta veya Trabzon'da olmuştu sanırım bi dönem. :b5:

onu yazdım zaten, biz anlaştık dedin , resmi sözleşmeyi bekletiyosun ... tmm eywallah ama bu sefer gönderilecek oyuncular pürüz çıkartacak şu kadar vermessen gitmem diye... ya da kalan kontrat bedellerini ödeyip tek taraflı fesh edeceksin.. onları fesetmeden nasıl sözleşme imzalayacaksın (resmi olarak) açıklamakda tabiki problem olmaz ama...

yav hedeften falan bahsediyosunuz ondan sonrada burda tinercilerin bes para etmez les topcularini o bizde olsa bu bizde olsa isterdim diye yaziyosunuzturkiye sinirlari icinde en iyi 11 bizde ve bu 11 icine girecek bir tek adam goremiyorum turkiyede acik ve net

culio bizim oyuncumuz değil mi, elmandere talip mi var, şimdi sen topçu olsan ve yönetim iki tane baba ismi açıklasa takımdan gitmek için her tür menfaati elde etmeye çalışmaz mısın??(culio dahil)... bunlar profesyonel sonuçta

culio kiralık verirsin bu kadar basit.. elmander talip var tabiki türkiye içinde de- yurtdışından da...

bu adamların 1 senelik sözleşmesi kalmış. 1 milyon euro isteyeceğine 700 bin euro iste.. her klup kapar bedavaya vermektense..

ayrıcaa kim alır diyorsun. oynamayacak bir oyuncu sence ne kadar maaş eder, kendilerini düşünürler..

Hadi hayirlisi Wellington'un sakatlik durumundan bizimkilerde haberdar olduysa güzel haberler bunlar. Cok bilmislik yerine bir dakika internete girip baksalar bunu cok önceden ögrenebilirlerdi.

Transferi bitiren adamin 1 ay öncesinden Sao Paulo baskaniyla fotosu var, 1 aydir su adam icin ugrasiyoruz herhalde. Biten transferi durdurursak son 3-4 senenin en dogru hamlesi olur.

Melo'nun babasini endiseli gördüm twitler yüzünden, 200-300 bin indirim yapar Melo simdi.

Oha bu mudur profesyonel yöneticilik şimdi. Bir adam transfer edeceksin ve sakatlığı ile ilgili birşey araştırmamışsın.

Hangi menajerin cebini kim doldurmaya çalışıyorsa onu Allah bildiği gibi yapsın.

Yöneticiyim diye örtalıkta gezmesin istifasını verip defolsun gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt