Hasan Hazara
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
son durum transfer varmi ???
son durum transfer varmi ???
bu seref yoksunu annasina küfür eden cocukdan haric aynis listeyi bende bizde görmek isterdim acikcasi![]()
Bizim yedege Ismail,Oguzhan, G,Tore, Olcayi isterdim ben sahsen
olga'yi saymazsak 5 para etmez türk oyuncular, sadece ligde idare eder. milli takimda bile sadece tolga var. olcay bu sene 10 gol atsinda göreyim. pektemek, toraman ve oguzhan bence overrated. sampiyonlar ligini birak uefa'da bile birsey yapamaz su türk kadrosu...
murat urhan... adamlar zaten ligde oynayacak... daha nasıl kadro olacak..:b5:
Bu sene diger ön liberolar öldümü takımda Wellington oynuyor ?
muslera, ebue, dany, riera, amrabat, sneider, drogba, elmander,culio,şeyşu etti 10 , bir takım 10 dan fazla futbolcuyla söz. imzalayamıyor... alınmış olsa bile herhangi birisi nasıl açıklayacaklar, hadi anlaştık ve açıklandı, resmi anlaşma yapabilmek için gönderilecek oyuncular ebelerinin nikahını istemeyecek mi.. bence yönetim önce gönderilecekleri göndermeye çalışıyor...
muslera, ebue, dany, riera, amrabat, sneider, drogba, elmander,culio,şeyşu etti 10 , bir takım 10 dan fazla futbolcuyla söz. imzalayamıyor... alınmış olsa bile herhangi birisi nasıl açıklayacaklar, hadi anlaştık ve açıklandı, resmi anlaşma yapabilmek için gönderilecek oyuncular ebelerinin nikahını istemeyecek mi.. bence yönetim önce gönderilecekleri göndermeye çalışıyor...
culio niye saydın sen?? elmander yolcu gibi...
ayrıca resmi olarak tff başvururda geçerli dediğin sözleşme olayı... maçlar oynanırken ve resmi sezon başladığında bu kurala uymak zorundasın. istersen messi-ronoldo 20 yabancın olsun farketmezz:lol:
tamam, iyi güzel de bunlar seneye bir aksilik olmazsa avrupa'ya gidecek zaten. bu oyuncularla 1 senelik anlasma yapmadigina göre %90 ayni adamlarla devam edecekler.
![]()
2 yildir serefsiz azizin serefsiz tetikci basindaki adamlari meloyu yemek icin ellerinden geleni yaptilar bizimkilerde yedi.yaziklar olsun soylenecek laf yok
culio niye saydın sen?? elmander yolcu gibi...
ayrıca resmi olarak tff başvururda geçerli dediğin sözleşme olayı... maçlar oynanırken ve resmi sezon başladığında bu kurala uymak zorundasın. istersen messi-ronoldo 20 yabancın olsun farketmezz:lol:
Kim kime kufrediyor anlamadim?
çok mu rahattıkilk önce play off çıkardılar,sonraki yıl hakemler bizi biçip,fenere çalıştı 10 puan fazladan.
kendi adıma konuşayım ben emindim
İstediğin kadar yapabiliyorsun ama bildirdiğin kadroya yazamıyorsun diye biliyorum ben.Beşiktaş'ta veya Trabzon'da olmuştu sanırım bi dönem. :b5:
culio bizim oyuncumuz değil mi, elmandere talip mi var, şimdi sen topçu olsan ve yönetim iki tane baba ismi açıklasa takımdan gitmek için her tür menfaati elde etmeye çalışmaz mısın??(culio dahil)... bunlar profesyonel sonuçta
Hadi hayirlisi Wellington'un sakatlik durumundan bizimkilerde haberdar olduysa güzel haberler bunlar. Cok bilmislik yerine bir dakika internete girip baksalar bunu cok önceden ögrenebilirlerdi.
Transferi bitiren adamin 1 ay öncesinden Sao Paulo baskaniyla fotosu var, 1 aydir su adam icin ugrasiyoruz herhalde. Biten transferi durdurursak son 3-4 senenin en dogru hamlesi olur.
Melo'nun babasini endiseli gördüm twitler yüzünden, 200-300 bin indirim yapar Melo simdi.