GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 74

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
74/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arada erhan telli 6+0+4 kuralının değişmeyeceğini günler öncesinden twitter hesabından paylaşan biridir. o dönem herkes eski kurala geri dönüleceğine neredeyse emindi.

bu nedenle meloyla ilgili söyledikleri önemliydi. ayrıca brumayla da da çok ciddi şekilde ilgilendiğimizi söyledi. oyuncunun chelsea transferi gerçekleşmezse ikinci tercih galatasaray olacakmış... hadi inşallah diyelim. biraz da güzel haberler alalım...

Bi tane oyuncu vardı ilk sezon melo alınmadan onunla ilgileniyoduk hatta Anderlecht sitesinden açıklamıştı

adını hatırlayan var mı varsa bana da hatırlatsın lütfen

biglia herhalde adnan polat döneminden beri istiyorduk herifi sonunda transfer oldu kurtulduk. biz istedigimizde adam 23 yasindaydi simdi 27 :lol:

gak gak lara bak hele

................tolga.......

serdar...sivok...pedro...ismail

..oğuzhan..fernandes..sezer..

g.töre......almeida.......olcay

cenk,veli,necip,ibrahim,holosko,enaramo,pektemek,ömer ş

adamlar türkleri dolduruyor yahu :D

bu arada erhan telli 6+0+4 kuralının değişmeyeceğini günler öncesinden twitter hesabından paylaşan biridir. o dönem herkes eski kurala geri dönüleceğine neredeyse emindi.

bu nedenle meloyla ilgili söyledikleri önemliydi. ayrıca brumayla da da çok ciddi şekilde ilgilendiğimizi söyledi. oyuncunun chelsea transferi gerçekleşmezse ikinci tercih galatasaray olacakmış... hadi inşallah diyelim. biraz da güzel haberler alalım...

bruma'yi almaktansa nordin amrabat'a güvenip adam gibi sol bek isterim. madem kasada para var sorunlu bölge istemiyorum

Erhan Telli,Erman'ın borsaya bildiriş gününü bilmişti ama o da ulaşılmaz bir bilgi değildi açıkçası.

neresi güzel haber

welo prüz varmış

kural değişmeyecekmiş

chelsea ye gitmezse..

adam güzel haber verdiğimi var???:lol:

la en son transferimizi ben okuldayken öğrenmiştim kaç ay oldu doğru düzgün transfer yok(ermanı saymıyorum) hatta 2 hafta önceden şampiyon olduk transferi erken bitirmemiz lazımdı daha transfer yok delirecem arkadaş en azından meloyla umutu alsaydınız :@

gak gak lara bak hele

................tolga.......

serdar...sivok...pedro...ismail

..oğuzhan..fernandes..sezer..

g.töre......almeida.......olcay

cenk,veli,necip,ibrahim,holosko,enaramo,pektemek,ömer ş

adamlar türkleri dolduruyor yahu :D

tolga'yi saymazsak 5 para etmez türk oyuncular, sadece ligde idare eder. milli takimda bile sadece tolga var. olcay bu sene 10 gol atsinda göreyim. pektemek, toraman ve oguzhan bence overrated. sampiyonlar ligini birak uefa'da bile birsey yapamaz su türk kadrosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt