GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 81

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
81/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

rieranın tüm açığını dany kapadı bunu tartışmaya gerek mi var :D

amrabat da kapadi rieranin aciklarini özelikle sampionlar lig maclarinda. dany belki ondan orda daha iyi oynadi. belkisini gectim ondan iyi oynadi :D

ligde ise dany rieranin acigini kapatayim derken kendi bölgesinde sorun yasadi baya. riera tam saatli bomba vallahi devansif anlaminda :SS:

dany inin yinede kademe hatalari takdira sayen yani.

bu tffnin yaptığı aynen şuna beziyor; ben kilo vermek istiyorum , o zaman çok yemek yemeliyim... beyin nakli yapılsa anlayacaklar. şimdi sen Alper potuk veya ayarı bir oyuncu olsan, diğer türk oyunculardan azcık öne çıksan sırf bu sebeple iki büyük klüp kapışsa bonservisinde 6-7 milyon olsa mı kendini geliştirirsin, yoksa yabancı sınırı serbest olsa , ben kendimi geliştirmessem şu yabancı gibi oynayamassam kimse beni sallamaz desen mi kendini geliştirirsin.. demirörenin başladığı yerde mantık biter arkadaş...
futbolcuysan futbolcusundur yok yabnci sinir yok bilmem ne senin yeteneklerinin onunde duramaz.bugun hangi yabanciyi alipta selcuk oynatmamazlik yapilabilirki insanin piskopat olmasi lazim.en basitinden stumpf olmas b.korkmaz gelisemezdi,hagi olmasa bugun belesoglu diye bir futbolcu yoktu belkide,ujfa olmasa semih bugun ptt ligindeydi bugun gibi bircok ornek verilir ama bu su sigirlari anlamaz boyle seylerden

amrabat da kapadi rieranin aciklarini özelikle sampionlar lig maclarinda. dany belki ondan orda daha iyi oynadi. belkisini gectim ondan iyi oynadi :D

ligde ise dany rieranin acigini kapatayim derken kendi bölgesinde sorun yasadi baya. riera tam saatli bomba vallahi devansif anlaminda :SS:

dany inin yinede kademe hatalari takdira sayen yani.

dany saatli bomba benim yüreğimi ağzıma getiriyordu riskli riskli hareketler ama tam bir görev adamı çıkıp oynuyor. rierada bomba 2 bomba bir araya gelirse ne olur ? :asd:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

İroni dimi? Te Allah'ım ya. Dany Riera'nın gotunu toplucam diye canı çiktı adamın.

Arkadaş ben Ebou'yi anlatıyorum sen Danny Riera'nın açıklarını kapatıyo diyosun ironi falanda değil öyle bakarsak Hamit'te kaç kere Eboue ileri çıkınca onun bölgesini kapattı yeri gelince Semih'te yardımcı oldu doğal olarak çünkü futbol bir takım oyunu ama bu yaptığı bireysel hataları kapatıyor mu?

bu sene neden ingilterede kamp yapıyoruz?

bence bir çok nedeni var;

1)temmuz ayı ingilterede en güzel aylardan biri olarak bilinir

2)kamp yapılan yer TÜRK'lerden kimsenin bulunmadığı bir yer çünkü gurbetçiler GALATASARAYımızı çok özledikleri için antremanda olsun hazırlık maçlarında olsun maç öncesi sonrası sahaya girip futbolculardan imza vs derken bir sürü zamanını alıyorlar ve planları ister istemez etkiliyordu kısacası SAKİN bir yer olduğu için

3)zemin olarak muhteşem

4)Emirates cup var fakat ağustosta olmasına rağmen burada kamp yaparak havasına suyuna alışıyor olabiliriz İngiltere'nin

5)Tesisin bir çok avantajı olması mesela tek bir saha yok çok büyük bir alan arayabileceğiniz her şey var

.

.

.

.

yarın birgün yabancı müslüman oyuncular oruçluydu su içmedi filan diye haberler çıkacak herkes adamsın yazacak ama kendileri oruç tutmuyor olacak hazır olun böyle şeylere :D

forumun konu başlıklarına bak

gomez fiortinada.

toluna karabükte.

beşiktaş enaromyu aldı..

eskiden buralar duyum ile çoşardı. bırak duyumu , nefes alan duyumcu bulsak :lol:

Eurosport.com TR ‏@EurosportCom_TR 2 dk

SON DAKİKA: Galatasaray'ın gündeminde olan Vassilis Spanoulis, Olympiakos ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

ya bu emre utkucan da cok bos isler yapior...ilaki küfür yigem pesinde adam galiba twitterde :SS:

sen ne yaptin simdiye kadar anlatmiyorsan baskalarin yaptiklari hakinda yorum yapma vallahi :D

millet biraz ters cevap veririki hemen vermis zaten :)

Emre Utkucan ‏@EmreUtkucan 4m

Borussia Dortmund belki Gotze'yi kaybetti ama Mikhitaryan, Aubameyang ve Sokratis'i alarak gucune guc katti. Klopp cok akilli adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri