GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 98

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,3K
Sayfa
98/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçen sene şu burak'a giydirenler adam gol kralı fılan olunca gol atmaya baslayınca söyledıklerını nasıl yuttularsa,Wellıngton da iyi bır performans sergıledıgınde yutamayacakları sözler sarfetmesin

Görünen köy kilavuz istemez demisler ben bu wellingtonda en ufak bir kalite belirtisi bile göremiyorum.

Burak yilmaz geldiginde ben direk ilk 11'e yazmisimdir kendisini. burak'in tutup tutmama durumu yoktu zaten, burak'in ne oldugunu biliyorduk. Allahtan opsiyonu 5 milyondu da aldik, opsiyonu olmasa Trabzon bize ölse satmazdi.

Selcuk Inan da bonservissiz olmasa daha beter durumdaydik.

Gelmeden önce ben hamiti gelecekse yedek oyuncu olarak gelsin diyordum ama yönetim direk takimin en önemli oyuncusu yapmayi tercih etti ve sonuc ortada.

wellington'a hamitten bile daha olumsuz bakiyorum..

Bu gençlerdeki Melo aşkını anlamadım gitti, sanki başka adam yokmuş gibi tutturdular Melo da Melo, olmazsa olmaz sanki başka futbolcumu yok, taparcasına sevdiğiniz Melo nerede, madem bu kadar iyi neden kimse teklif götürmedi.

Ayrıca şampiyonlar liginde Portekiz'deki Braga maçında onun yüzünden gol yedik, iki gol atamasaydık ne olacaktı, veya Schalke maçında yediğimiz golde Dany ile yaptığı hata var eleyemeseydik ne olacaktı, yine böyle sevecekmiydiniz.

maddi anlamda sürekli "cimrilik" yapan yönetimin melo'dan daha uygun bonservisli ve bizde oynayabilecek bir oyuncu bulabilecegini düsünmüyorum.

iki senedir de oynuyor ve iki senedir sampiyonuz. maclara bakmadan bunlari cok rahat söyleyebilirim.

q16zj.jpg

Melo ile oyunu ateşlemesi yönünden kıyaslarsak; Tam bir UYUZ...

Fikrimizi söylüyoruz sadece. Eminlerse Wellington´dan, alsinlar o zaman. Bence risk. Garantisi yok. 6+0 sisteminde risk yani. Degil mi?

Basindan beri pek aklima yatmadi bu is. Terslik var dedim. Avrupa´nin ilk 10 kulübünden biri olacagiz de, Melo´yu yolla Welo´yu al. Mantikli degil.

Hedefi olan kulüpler böyle net hatalar yapmamali. Gercekten eminlerse böyle hamle yapmalilar. Tutmazsa takim cok etkilenir, CL hayal olur.

Anlatamadık ki. Güzel kardeşim, arkadaşım Galatasaray'ın 500M TL'den fazla borcu var. Avrupa'nın en büyük 10 klübünden birisi olman için ;

1-) Gelirin giderinden fazla olacak.

2-) Borcun sürdürülebilir durumda olacak.

Galatasaray şuan 1. maddeyi yakalamak üzere ama 2. maddede ciddi sıkıntılarımız var. Bu yönetim geçen sene transfer yapabilmek için sermaye arttırımından gelen nakiti kullandı. Öyle parasal olarak çok rahat falan değiliz yani, evet isterlerse yaparlar o transferleri ama riskli. Yarın UEFA'dan tüm Türkiye çapında bir ceza gelirse ne yapıcak takım?

Bence de çok zor ama Yıldırım Demirören federasyon başkanıyken olmaz dediğimiz birçok şey olmadı mı? Bu adam yarın FBJK'sini korumak için bütün ülkeyi yakmaktan hiç çekinmez.

Kısaca Galatasaray büyük takım olacaksa futbol bazında mutlaka kendi yıldızlarını yetiştirmek zorunda. Ya altyapıdan çıkarıcaksın, ya da Wellington gibi adamları alıp parlatıcaksın. Bunun başka yolu yok.

Adamda ne melo yarası varmış arkadaş. Naptı sana melo merak ediyorum bu kadar kin kusacak. 4 senedir forumda olupta son 2 günkü kadar aktif olan adamlar beni hep hayret ettirmiştir.

Çipetpetpetpet cibilicibilicibili şakşakşak

Digne gelecek vaad eden bir oyuncu ilerisi onun icin simdilik parlak gozukuyor ama kesinlikle 15 milyon avro etmez suan bunu kendi taraftarlari bile soyluyor.Bizim Nancy macinda guzel oynamisti ama bir Digne'ye bakiyorum birde Haidara'ya,Haidara 2.9 milyon euro ediyorsa Digne anca 5-6 eder.Ama simdi 15 milyon avro anca psg ve monaco gibi klupler verir oda fransiz ve gelecek vaad eden oyuncu diye.

Tşş..

bende Squeira ile kıyas yapmıştım. ve bence SQ. daha avantajlı gelir. Sol bek için hiçbir alternnatif Kolarov kadar skora direk etki edemez...

Bu gençlerdeki Melo aşkını anlamadım gitti, sanki başka adam yokmuş gibi tutturdular Melo da Melo, olmazsa olmaz sanki başka futbolcumu yok, taparcasına sevdiğiniz Melo nerede, madem bu kadar iyi neden kimse teklif götürmedi.

Ayrıca şampiyonlar liginde Portekiz'deki Braga maçında onun yüzünden gol yedik, iki gol atamasaydık ne olacaktı, veya Schalke maçında yediğimiz golde Dany ile yaptığı hata var eleyemeseydik ne olacaktı, yine böyle sevecekmiydiniz.

cok sacma yorum olmus biraz yani. wellington bukadar iyise niye bizden baska takim teklif götürmedi olayina benziyor biraz...

yaptigi hatalari hic dile getirmek istemiyorum bile. hata yapmayan oyuncu varmi dünyada acaba , messi-ronaldo dahil ?!

Wellington'ı beğenmeyenler izlediler de mi beğenmiyorlar? Yoksa ultra Melocu oldukları için mi beğenmiyorlar? Yoksa sakatlık vs. sıkıntılarından dolayı mı beğenmiyorlar?

Ben adamı bilmiyorum yorumum yok ama neden bu akdar kötülendiğini anlamıyorum.

Görünen köy kilavuz istemez demisler ben bu wellingtonda en ufak bir kalite belirtisi bile göremiyorum.

Burak yilmaz geldiginde ben direk ilk 11'e yazmisimdir kendisini. burak'in tutup tutmama durumu yoktu zaten, burak'in ne oldugunu biliyorduk. Allahtan opsiyonu 5 milyondu da aldik, opsiyonu olmasa Trabzon bize ölse satmazdi.

Selcuk Inan da bonservissiz olmasa daha beter durumdaydik.

Gelmeden önce ben hamiti gelecekse yedek oyuncu olarak gelsin diyordum ama yönetim direk takimin en önemli oyuncusu yapmayi tercih etti ve sonuc ortada.

wellington'a hamitten bile daha olumsuz bakiyorum..

Hocam senin wellington da en ufak kalite belirtisi görmemen adamın bizde tutmayacağı,ya da kalitesiz olduğu anlamına gelmez.O senin bakış açın.

o olmasaydı bu olmasaydı diye birşey yok futbolda olmuş ki selcuk gelmiş.Ayrıca hamiti geçen sene aldıgımızda forumdaki bayram havasını çok iyi hatırlıyorum ben.Ona ragmen forumda bir tane yedekli hamit kadrosu göremedim.

sen yat uyu bence onun yuzunden gol yemişiz :D kurtarıkları maçlarıda yazsana ama yazmazsın!

Bir gün işi gücü bırakıcam Wellington hakkında çok ağır yorumların ekran görüntüsünü alıp bir klasörde toplayacağım.Eğer transferi gerçekleşirse sezon sonunda tekrar çıkarıp burada paylaşacağım sonra.

Anlatamadık ki. Güzel kardeşim, arkadaşım Galatasaray'ın 500M TL'den fazla borcu var. Avrupa'nın en büyük 10 klübünden birisi olman için ;

1-) Gelirin giderinden fazla olacak.

2-) Borcun sürdürülebilir durumda olacak.

Galatasaray şuan 1. maddeyi yakalamak üzere ama 2. maddede ciddi sıkıntılarımız var. Bu yönetim geçen sene transfer yapabilmek için sermaye arttırımından gelen nakiti kullandı. Öyle parasal olarak çok rahat falan değiliz yani, evet isterlerse yaparlar o transferleri ama riskli. Yarın UEFA'dan tüm Türkiye çapında bir ceza gelirse ne yapıcak takım?

Bence de çok zor ama Yıldırım Demirören federasyon başkanıyken olmaz dediğimiz birçok şey olmadı mı? Bu adam yarın FBJK'sini korumak için bütün ülkeyi yakmaktan hiç çekinmez.

Kısaca Galatasaray büyük takım olacaksa futbol bazında mutlaka kendi yıldızlarını yetiştirmek zorunda. Ya altyapıdan çıkarıcaksın, ya da Wellington gibi adamları alıp parlatıcaksın. Bunun başka yolu yok.

Borç 500 Milyon TL'yi aşkın falan değil,220 Milyon Dolar=420 Milyon TL falan ediyor.Yıldırım Demirören istediğini yapsın,Türkiye toplu olarak men edilemez,imkansız. Oyuncu parlatmaya falan hiç gerek yok,bugün kaç tane dev kulüp oyuncu parlatmak için uğraşıyor ya da altyapıdan çıkardığı oyuncuyu oynatıyor?Borcun sürdürülebilir olması en önemli unsur ki zaten borç her sene düşüyor, gelir giderimizden fazla ve borçlarımız uzun senelere yayılmış durumda.340 Milyon TL'lik borç 150 Milyon TL'ye indiği anda işte o zaman gerçek GS vizyonu ortaya çıkacak;transferde büyük riskler alıp,20 Milyona oyuncu alabileceğiz.Sabredin 2 sene daha :)

Adamda ne melo yarası varmış arkadaş. Naptı sana melo merak ediyorum bu kadar kin kusacak. 4 senedir forumda olupta son 2 günkü kadar aktif olan adamlar beni hep hayret ettirmiştir.

Çipetpetpetpet cibilicibilicibili şakşakşak

Bilindik ne olur ne olmaz myc yi çakma olan üyelik yesin taktiği...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt