Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçen sene bizi CL ye sadece melo mu götürdü sanki... :SS:

MELO>>>> GS Takımı:Roflol:

CL maçında kaçırdığı penaltı ile bizi 3 maçta 9 puana mecburiyetine drogba mı burak mı selçuk mu mahkum etti. Ne çabuk unuttunuz..

Buna rağmen, özenle mesajlarımda melonun futbolunu korumaya gayret ediyorum.. Ederimde.....:yenieek:

Ben öyle mi söylüyorum,Selcukla birlikte uyumlari, acik ara ligin en iyi ortasaha 2lisi olmalari bizim basarimizda cok önemliydi. o zeminde herkes penalti kacirabilirdi. Bu arada Braga ve United maclarinda tüm kirilma anlarinda Melo vardi. Bragada Aydinin bos kaleye gönderdiği topta kaleciden dönen sutun sahibi kimdi?

Wellingtonu sakatliğindan önceki youtube videosunu izleyip gelmesini isteyenler var. Bu adamin 6 aylik 2 ağir sakatlik gecirdiğinden haberleri bile yok.

Melonun alinmamasini anlarim da, yerine Capoue gibi isimler varken Wellington gibi kumar transferi yapilmasina karsi cikarim.

Seni ciddiye almam bile hata, GSli olduğuna bile inanmiyorum.

944731_671322749548097_1064761446_n.jpg

e ozaman eboue yüzünden elendik clde muslera yüzünden ligde az kalsın puan kaybediyorduk ordu maçında. atamadı ama kurtardı penaltı var 3 puan kazandırdığı onlarıda unutma

Futbolun içindeki makul hataların devamlılık arzetmediği müddetçe herşeyi olgunlukla taşıyabildiğimden dolayıdır ki , melonun futboluna ve sportmenlik dahilindeki hatalarından meloyu suçlayıp futbolunu kötülemiyorum.:cool:

Ama bu transferin gerçekleşmemesi melonun futbolu değil nankör(menfaatkar) tavırları yüzündendir.:yenieek:

Futbolun içindeki makul hataların devamlılık arzetmediği müddetçe herşeyi olgunlukla taşıyabildiğimden dolayıdır ki , melonun futboluna ve sportmenlik dahilindeki hatalarından meloyu suçlayıp futbolunu kötülemiyorum.:cool:

Ama bu transferin gerçekleşmemesi melonun futbolu değil nankör tavırları yüzündendir.:yenieek:

nerden biliyon belki ünal aysal bekletiyordur yada başka oyuncuyla görüşülüyor melo bekletiliyordur melonun menejerimisin ?

İnat;

ve yerine yeni gelene karşı, ya başarılı olurda melonun aslında o kadarda olmazsa olmaz olmadığı gerçeğinin açığa çıkması korkusu.:yenieek::cool:

Walla ben o genç çocuğun alınmasından yanayım tabiki temennim daha iyi olmasından yana umarım sizinde öle olur :D . Meloda ki form grafiği inişli çıkışlı olduğu için ben çok sevemedim kendisini futbol konusunda ama trübüne güzel oynuyor ve kendisini iyi motive ediyor ve yine bu yüzden seviliyor... Ama çok iniş olursa çıkışın da gecikirse o form grafiğini kimse beğenmez nitekim başkan dahil bunu tüm teknik ekip biliyor o yüzden almak istemiyorlar alsalar bile çok para vermek istemiyorlar.

Yekta kazınılmasını istiyorumm her platformda sölüyorum bu düşüncemi ne kadar katılırsınız bilmem ama Yekta çok zeki kabiliyeyli teknik bir çocuk bence bir form yakalarsa ki maç onadığı zaman görüyoruz eminim iyi bir ivme katedebiilir ve bizimde bir yabancı almamıza gerek kalmaz ön liboro mevkiisine.....

Zaati düşüncemdir :)

mkhitaryan'i dortmund almis ... bize geleydi ya

Ne oldu bu adalet divanı işi ! vallahi yönetim tipçünün laflarının altında kalacağına arenanın altında kalsın :) işin şakası bir yana sınır yüzünden futboldan soğudum annemizin ligi kesmiyor artık

melonun alternatifi raheem lawal bakmayın takımı kötüydü ama bu adam 21 yaşında ve kumaşı çok iyi alıcı gözüyle izleyin bir iki maçını

InsAllah dogru degildir haber.

Iste simdi moralim yerine geldi... Melo ulan melo be.

Su hazirlik donemini gecirsin Sneijderli Drogbali Selcuklu Burakli takimda

bakin naaapiyoruz rakipleri

isiricaz hepsini isiricaz:cool:

Transfer Nöbeti

Felipe melo ancak tum dunyanin tanidigi oyuncularla kiyaslanir, ismini yeni duydugumuz bir oyuncuyla asla kiyaslamam.

Cepten yaziyorum, typolar icin ozur

İnat;

ve yerine yeni gelene karşı, ya başarılı olurda melonun aslında o kadarda olmazsa olmaz olmadığı gerçeğinin açığa çıkması korkusu.:yenieek::cool:

bak kardesim. futbolun temelerini pek bilmiyorsun belki... benim hocam cok güzel bir anlatim yapmisdi bize zamaninda. yukarda zaten örnekleme yapmisdim az cok.

Kaleci : candir

Savunma bloku: vitamindir..Vucudu cani kouryan gerekli olan...

Orta saha : kalp + beyindir

forvet: meslektir ( hayatini daha lux cekilde yasamani yardimci olan bir sey)

biz simdi kalbimizi cikartip yenisini takip beyinle ve vucudumuzla uyum saglayacak mi diye riske giriyoruz resmen. bunun uyumu futbolda en zor bir konudur. öyle FM den ha su kaliteli adam alayim da monte etmek ile olmuyor. busquetsi bilmem neyi getirisin kalp olarak ama beyin kabul etmez.

hasta hasta dolasirsin sonra. son 10 yilda nasil hasta hasta dolasdiysa Galatasarayimiz yine arariz dogru kablbi ve ona uygun beyine.

tuturdugun zaman bunu üstünde durup daha saglikli cekilde calistirmasina bakarsin son yasam süresine kadar.

umarim az cok anlata bildim olayi :D Burda sadece melo ismi önemli degil anlatmak istiyorum. onun takimin icinde uyumu önemli. ha bu gecen sene baslarda kalbimizde rhytim bozuklugu yasadik bazi nedenlerden dolayi buda beynide etki verdi bütün vucududa da. kalp ama bir calismaya basladi rhtymtini buldu vucud saglikli cekilde calismaya basladi ve kendisini 19 cu sampionlugu ile ödülendimisdir vucut olarak !!! bu bir takim ayni bedenimiz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt