Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hadi yine iyisiniz melocular welo gelmiyor İbre yeniden Felipe Melo'ya döndü

Ben artık buraya inanmamaya karar verdim.

Ama melo gelirse itirazım değil w33 ü kaçırdığımıza üzüntüm olur.

O zamanda umarım shaktarla elemelerde değil de grupta karşılaşmayı temenni ederim. Shaktarın hücüm gücü 2 katına çıkacağından telafi edecek başka sanşlarımız olur..

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 7 Temmuz

Melo, Wellington ile ilgilendiğimi görünce ortaya bu görüntü çıktı. :((

BOkGRsrCcAAhGlf.jpg

Melo geliyorsa yine kiralık gelmesin . Seneye yine işkence cekmeye gerek yok :D

en iyi bende söylemem ama daha istikrarli ve farkli faydali olan bir suat kaya söyleye bilirim :)
ben melonun istikrarinda kötü birsey goremiyorum adam 2 yilin 1,5 yilini mukemmel gecirdi,yarim sezon kotu olmasinin sebebi biziz.adami 3 ay gec kampa sokarsan oyle olur.meloda teknik var,fizik var,kondisyon va.kafa topu alir,calim atar,70 metreye adrese teslim pas atar,pres yapar.defansta stoper gibi oynar.yok yok adamda daha ne olsun

bak kardesim. futbolun temelerini pek bilmiyorsun belki... benim hocam cok güzel bir anlatim yapmisdi bize zamaninda. yukarda zaten örnekleme yapmisdim az cok.

Kaleci : candir

Savunma bloku: vitamindir..Vucudu cani kouryan gerekli olan...

Orta saha : kalp + beyindir

forvet: meslektir ( hayatini daha lux cekilde yasamani yardimci olan bir sey)

biz simdi kalbimizi cikartip yenisini takip beyinle ve vucudumuzla uyum saglayacak mi diye riske giriyoruz resmen. bunun uyumu futbolda en zor bir konudur. öyle FM den ha su kaliteli adam alayim da monte etmek ile olmuyor. busquetsi bilmem neyi getirisin kalp olarak ama beyin kabul etmez.

hasta hasta dolasirsin sonra. son 10 yilda nasil hasta hasta dolasdiysa Galatasarayimiz yine arariz dogru kablbi ve ona uygun beyine.

tuturdugun zaman bunu üstünde durup daha saglikli cekilde calistirmasina bakarsin son yasam süresine kadar.

umarim az cok anlata bildim olayi :D Burda sadece melo ismi önemli degil anlatmak istiyorum. onun takimin icinde uyumu önemli. ha bu gecen sene baslarda kalbimizde rhytim bozuklugu yasadik bazi nedenlerden dolayi buda beynide etki verdi bütün vucududa da. kalp ama bir calismaya basladi rhtymtini buldu vucud saglikli cekilde calismaya basladi ve kendisini 19 cu sampionlugu ile ödülendimisdir vucut olarak !!! bu bir takim ayni bedenimiz gibi.

Niç kusura bakmayın .. işaretlediğim ayakları yere basmayan kısmı okuyup devam etnekten vazgeçtim ve gerisini okumadım..:SS:

Nerde demisim birde onu göstersen bi bizde görelim

Sende dogru konus haddini bil otur oturdugun yerde. Fazla dirdir etme surda. Kimsenin hakkinda böyle konusamazsin kimsede böyle senin hakkinda konusmuyor yani biraz saygili ve terbiyeli ol.

bi gece muhabbet olmuştu öyle salman mı diye...ordan senin söylediğini hatırladım herhal.niye cellallendin hemen:D

transfermarkt tan galatasarayın 2007/2008 sezonundan itibaren kadrolarına bakıyorum özlediğim ve boş bulduğum ne futbolcular varmış shabani nonda reis büyük umut linderoth adamı 2 sene beklemişiz ne şansı varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt