Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben melonun istikrarinda kötü birsey goremiyorum adam 2 yilin 1,5 yilini mukemmel gecirdi,yarim sezon kotu olmasinin sebebi biziz.adami 3 ay gec kampa sokarsan oyle olur.meloda teknik var,fizik var,kondisyon va.kafa topu alir,calim atar,70 metreye adrese teslim pas atar,pres yapar.defansta stoper gibi oynar.yok yok adamda daha ne olsun

bencede hata bizimkilerdeydi bu senedeki perfomasn sorununda melonunda ama bir kere istatisklere girdio 6 ay :D

suat kaya -hugo yu istikrar konusunda tek gecerim simdilik en azindan.

Nerde demisim birde onu göstersen bi bizde görelim

Sende dogru konus haddini bil otur oturdugun yerde. Fazla dirdir etme surda. Kimsenin hakkinda böyle konusamazsin kimsede böyle senin hakkinda konusmuyor yani biraz saygili ve terbiyeli ol.
la sendenmi ogrenecem terbiyeyi.millete ozel mesajla bu salmandir diye bosbogalik yapip yalan yanlis seyler ortaya at ondan sonra vik vik öt burda,hadi isineee

BOrdvJTCUAANhpO.png:large

Melo juventusun oyunucusu değilmi neden antrenman felan yapmiyor :SS:

la sendenmi ogrenecem terbiyeyi.millete ozel mesajla bu salmandir diye bosbogalik yapip yalan yanlis seyler ortaya at ondan sonra vik vik öt burda,hadi isineee

Bazi üyelerin yazdiklarina inanarak yola cikmak neyin kafasidir onu sen bilirsin sana kalmis. Kaldi ki özel mesaj ile ne yazdigim seni hic ilgilendirmez ve sen bilemezsin.

Ama ben senin seviyene inmeyecem bile.

14-15 yasindaki cocuk modundan cikip bir an önce üslup degistirmeni tavsiye ederim.

Wellington'un olmadığını duyan Melo tekrar maaşını arttırır o transfer de olmaz, Mikel hayırlı olsun.

Bi ise yarayin bos bos nöbete takilmayin :D

[GG]Beyler, 3-4 sene öncesinde kalan bi olay.. Kizla pek samimiyetim yoktu ama begeniyordum.. Son 1 haftada yine aklima geldi kafayi taktim kiza

baktim facebook acmis ama sadece bi resmi var pek takilmiyor yani..

Ekleyip yazsam mi diye dusundum ama arkadas listesinde ortak bi arkadasimiz da yok simdi eklesem veya yazsam sapik sanacak unutamadim sanacak

disarida görme denk gelme imkanim da yok oyle olsa zaten son 3-4 yilda rastlardi ustelik ayni sokakta oturuyorduk

sapi da vardir belki

napim acil yardim pls caresizim [/GG]

buradakilerin ikisinin birden olması imkansız. 180 derece zıt beklentili kavramlar.

Sen hangisi olmasını isterdin önce ona karar ver taktik geliştirme daha sonra ...

Bunu da ancak kendisi söyleyebilir. olmadığını söylemesi seni fırsat olarak görmediği anlamına gelmez. Sen biraz daha kendisine ulaşmakta gecikirsen alacağın cevap olmasa bile VAR olacaktır.

çarşamba günü menajeriyle türkiye'ye gelecek olan yeni galatasaraylı.

Perşembe sağlık kontrolüne çıkar, aynı gün bilemedin cuma günü ingiltere'ye giderek takıma katılır.

Bu arada welo'nun genç yaşta geçirmiş olduğu sakatlıkların endişe yaratması normal. lakin umutsuz olmaya da gerek yok. oyuncu sağlık kontrolüne çıkar, ayrıntılı tetkikleri yapılır*, sıkıntısı varsa gereği yapılır. bu bünye zamanında genç yaşta ağır sakatlıklar geçiren hakan ünsal ve okan buruk'u* da gördü. her ikisi de senelerce hiçbir ciddi sakatlık sorunu yaşamadan aslanlar gibi oynadı. günümüzde de semih kaya örneği var. semih'in de henüz 16-17 yaşındayken üst üste iki kez çapraz bağları koptu. ancak bugün baktığımızda kendisi galatasaray'ın defansında uzun süredir sakatlanmadan başarıyla görev yapıyor.

Neticede sakatlık konusunu fazla takmamak gerek. zaten o yönden sıkıntısı olan bir futbolcuya inter talip olmazdı diye düşünüyorum.

Galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun.

Paylaş07.07.2013 20:52 srfydn

hadi hayırlı olsun ben ümitliyim bu elemandan.

bizde x.alonso varda bizmi meloyu goklere cikartiyoruz.yillardir bir ön libero bulmusuz kalsin diyoruz iste

tamamda Galatasarayin bütün basarisini bir oyuncuya endekslemekde yanlis bence.

tabiki bende ayni fikirdeyim bencede melo kalsin ama bu kadarda abartmayin bence.

Bazi üyelerin yazdiklarina inanarak yola cikmak neyin kafasidir onu sen bilirsin sana kalmis. Kaldi ki özel mesaj ile ne yazdigim seni hic ilgilendirmez ve sen bilemezsin.

Ama ben senin seviyene inmeyecem bile.

14-15 yasindaki cocuk modundan cikip bir an önce üslup degistirmeni tavsiye ederim.
kendi yazdigindan haberin bile yok,sadece bir kisiye ozelden evet boyle diye mesaj attim demedinmi,sana baska uslüpta konusurdumda senin provakatorlugunle ceza almaya niyetim yok.

BARIŞ CENK AKKAYA‏@bariscenkakkayaKorumalı hesap44 snBizim profesyoneller bu git gel içindeyken herşey olur bekleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt