Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yann M'Villa adayim DMC icin :ayatollah:

46967-_FZhn4GMS_NijnQ7L7rXoA.jpg

rahat birakin engini yahu ... :cool:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

sus ya iyice midemi bulandırıyorsun. trol falan degilim dedigimi anlamak için 60 iq un olsa kafi

Arkadaş sende ne iq varmış helal olsun valla forumda kim varsa iqsunu ölçebilecek kadar yüksekmiş harbiden tamam benimkinide ölçmeye kalkma bu posttan dolayı 60 altı olduğunu biliyoruz.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaş sende ne iq varmış helal olsun valla forumda kim varsa iqsunu ölçebilecek kadar yüksekmiş harbiden tamam benimkinide ölçmeye kalkma bu posttan dolayı 60 altı olduğunu biliyoruz.

ben burda iq ölçmüyorum renktaş google bak belki bulursun senin arzularını tatmin edicek birkaç tane. burda sadece benim söylemimin gayet anlaşılır oldugunu ve bunu başka yerlere çekmenin usulsüzlük oldugunu anlatıyorum bilmem anladın mı

lütfen biraz sakin olalim mümkünse. ortam baya gerildi gibi son 10 dk dir. gidin hava alin , biraz uzaklasin pc den-neten-cepten...

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı Wellington'un transferinde sorunlar olduğu iddia edilmişti.

Felipe Melo'nun transferinden vazgeçen ve bu boşluğu Wellington ile doldurma kararı alan Galatasaray, Sao Paulo ile anlaşma sağladı. Sao Paulo ile de anlaşan sarı-kırmızılılar, Wellington'u çarşamba günü İstanbul'a getirecek.

Brezilyalı futbolcu İstanbul'a gelip resmi sözleşme imzaladıktan sonra Galatasaray'ın İngiltere'deki kampına katılacak. Daha önce duyurduğumuz gibi Wellington'un ve beraberindeki menajerinin Çarşamba günü 21.55'te İstanbul'da olması bekleniyor.

TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt