Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melo gelsin rahatsizlik bitsin

Eboue geçen sene biraz şımardı. Pek istikrarlı değildi. Yerine koyacak iyi bir yerlimiz olmadıktan sonra pekte tartışmamak lazım.

geçen sene ilk yarı bütün takım şımarmıştı.. kaybedilen puanları gördük hepimiz. allahtan diğer takımlar salaktı.. muslera da melo da selçukta alayı gamsız oynadı be. ikinci yarı açıldı takım drogba ilaç gibi geldi resmen.

Istersen nefret duy, istersen beni sev. Onursamam.

sendende cok fazla kisi hosluk degil, ben haric (ama bu tavilar ile, antipatik listeye girebilirsin)

Bi Alman atasözü var

Cam evinde bulundun takdirde, tas ile atma disariya.

böyle şeyler neden dedin şimdi anlamadım. heralde aklında vardı. neyse renktaş pekala

Yann M'Villa adayim DMC icin :ayatollah:

46967-_FZhn4GMS_NijnQ7L7rXoA.jpg

Geoffrey Kondogbia

q1lbs.jpg

Bunu hangi beyinsiz hastalıklı yapmış? Daha gelmemiş genç bir futbolcuya yapılan rezillik resmen.

ben yaptım

boynuna haç taktık yandan orta parmak gösteren resim yaptık sanırsın eğlendim meloyada yaparız yani yaşını başını almışa yapsam ?

anlamadım yani bundanda bişeyler cıkaracanız ya yuh

[video=youtube;Kmg6J9r94kc]https://www.youtube.com/watch?v=Kmg6J9r94kc&feature=youtu.be&t=1m12s[/video]

[video=youtube;MvTwfiEXrsA]https://www.youtube.com/watch?v=MvTwfiEXrsA&feature=youtu.be&t=1m49s[/video]

Felipe Melo vs Wellington Hız kıyaslaması

ilk video 1:12 ikinci video 1:49

TS Şener Özbayraklı'yı almış sanırım..

Transfer Nöbeti

geçen sene ilk yarı bütün takım şımarmıştı.. kaybedilen puanları gördük hepimiz. allahtan diğer takımlar salaktı.. muslera da melo da selçukta alayı gamsız oynadı be. ikinci yarı açıldı takım drogba ilaç gibi geldi resmen.

O halimizle bile şampiyon olduk amabu sene onu kaldırmayabilir.

Onun için baştan daha ciddi olmak lazım

Sanırım Eskişehir Gago'yu alacak muhtemelen bazı arkadaşlar Welo'ya tercih eder :D

bu seneyi alırsak zaten durduramazlar bizi bir daha.. fenerin kıçını o zaman görcem ben. biz nasıl yıllardır hagi arıyoruz o dangalaklarda alex diye tutuşacaklar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt