Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şimdi bunada kızarsınız ayıptır falan diye eğlenmek suc oldu

neyse daha fazla da uzatmicam...Nöbetin tadi cikmis resmen. Herhan herkez biribirne dalip girecek gibi hava var.

ben bugünlük kacim, isteyende "uslu uslu taktik, sistem veya olmiyan transfer duyumlar hakkinda tartisabilir".

Iyi Ramazanlar herkese

ne tahrigi ya teallam paylaşıma baktın mı sen ? sanki boş yere sallıyorum.

tamam haklisin o konuda pardon :D

ama bu aksam cok elektrikli buldum seni genel olarak yani. yanlis mesajda yorumu patlatmisim sana bu konuda :D neyse...karismiyorum ben.

neyse daha fazla da uzatmicam...Nöbetin tadi cikmis resmen. Herhan herkez biribirne dalip girecek gibi hava var.

ben bugünlük kacim, isteyende "uslu uslu taktik, sistem veya olmiyan transfer duyumlar hakkinda tartisabilir".

Iyi Ramazanlar herkese

:ayatollah::blush2:

Transfer Nöbeti

Iyi Ramazanlar herkese

Dur lan küsme hemen

Serdar abi nani ile ilglili haber mi var?Bugün pek takip edemedim de...

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Evet Selcuk Inan gibi bir futbolcu 19 yasindayken neredeydi. Cok dogru bir soru. Bu sorunun cevabini verebilmek icin Hem Bundesliga hem de SüperLigi bilmek lazim. Sanirim sende taniyorsundur iki ligi. Süperligde o yasta kolay kolay hic bir takimda düzenli forma sansi bulamazsin. Adamlar oynatmaya yan bakiyor. Bu konularda Süper Lig öbür liglere göre cok geride. Kimse genclere güvenmiyor ve gelisimlerine katkida bulunmuyor ne yazik ki. Burasi türkiye orasi ALmanya. En kolay aciklamasi budur bence.

Kardesim ben cok iyi hatirliyorum. Selcuk Inan 25 yaslarinda Milli Takima cagrilinca "nerden cikti bu " veya "kim getirdi sunu" gibi laflar duyordum Galatasarayli dostlardan. Bana göre iyi topcular herzaman ve heryerde oynarlar. Fenerbahce genc Futbolcu cikarmakta aciz bir takim, ama Salih gibi bir oyuncu ellerine gecince koyuyorlar herifler.

Ben Selcuk kötü topcu demedim, hatta cok iyi bir oyuncu, ancak öyle Mehmet Ekici´den kumas veya yetenek olarak fazlasi yok.

Mehmet Ekici Bundesliga nin en yetenekli futbolculari arasinda gösteriliyordu ve bence büyük is yapmis oluruz.

Aykut Demir gercekten aptallikdi ya.

O adami alaydik iyiydi.

aykut evet şenerden daha büyük fiyasko kaçması bakımından. tüpçünün sözüne güvenip transfer politikasımı belirlenir. 50 kere yazdık adam +2 yi kabul etmiyor şikeciler istemiyor diye ab işini nereye kabul edecek

sözde dava açılcaktık filan hikaye icraat yok

dava açılsa en az 2 yıl süreceğini aysal da biliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt