Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aykut konusunda demisdim yanlis anlamadiysam seni. öyle serefsiz bir herif bizden davet beklemesin bir zahmet. radara yakalandigini itiraf eden sonra kirli sampionluklarina sahip cikan insanlar ile isimiz olmaz veya olmamalidir diye düsünüyorum.

umarim anlata bilmisimdir.

Aykut sadece FB li olmanın gereklerini yapmaya çalıştı bence.Konumu itibarı ile öyle davranması zoruludur. Anlayışla karşılamasak bile bu konuda hata yapmış sayılmaz.

Kasıtlı olarak O ZAT gibi bizim arkamızdan işler çevirdiğini zannetmiyorum.

Ogbonna 11 m € bonservis + 3 m € bonus karşılığında Juventus'ta...

Aykut sadece FB li olmanın gereklerini yapmaya çalıştı bence.Monumu itibarı ile öyle davranması zoruludur. Anlayışla karşılamasak bile bu konuda hata yapmış sayılmaz.

Kasıtlı olarak O ZAT gibi bizim arkamızdan işler çevirdiğini zannetmiyorum.

af edersin ama serefli birisi ve meslegini saygili olsaydi hemen istifa ederdi aykut beyfendi olayi ögrendikden sonra. o pisligin arkasinda durmak veya destek cikmak ile bir yere varilmiyor. radar bize yakalandi dedikden sonra istifa ediyorum deseydi senin fikrini sonuna kadar paylasa bilirdim. ama böyle..no way man, no way !!!

irakin u20 sinde sol bek ali adnan var. iyi oyuncu begendim. türk olarak oynayabilseydi keşke.

ultraslan olarak niye yabancı sınırına tepkimizi 1 gram bile koymadık anlamadım .

27,5 milyon euro iyi paramis Mkhitaryan icin

weloyuda geçtim düşünsenize ligde yedeklerde hiç yabancı olmayacak

türk kadro kaliteside muallak . allaha şükür kazım ermandan kurtardık az

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt