ferda savnur
Parçalı Üye
- 3 Mayıs 2013
- 2.739
- 0
- 726
Cevap: Transfer Nöbeti
sana da mı oldu abi
Ezberledik biz o süreci![]()
sana da mı oldu abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ezberledik biz o süreci![]()
aykut konusunda demisdim yanlis anlamadiysam seni. öyle serefsiz bir herif bizden davet beklemesin bir zahmet. radara yakalandigini itiraf eden sonra kirli sampionluklarina sahip cikan insanlar ile isimiz olmaz veya olmamalidir diye düsünüyorum.
umarim anlata bilmisimdir.
Dur lan küsme hemen
Serdar abi nani ile ilglili haber mi var?Bugün pek takip edemedim de...
Yokmuş maalesef. Varsa yoksa Wellington
en iyi iki yerli stoper bizde zaten,gerisi cöp
Ogbonna 11 m € bonservis + 3 m € bonus karşılığında Juventus'ta...
sana da mı oldu abi![]()
oda birseymi,turkiyenin en iyi yerli sol beki hala h.balta.turk futbolunun b.ku cikmisOnu diyorum işte. En iyi ikisi bunlarsa zaten başka kimseyi konuşmaya gerek yok![]()
Aykut sadece FB li olmanın gereklerini yapmaya çalıştı bence.Monumu itibarı ile öyle davranması zoruludur. Anlayışla karşılamasak bile bu konuda hata yapmış sayılmaz.
Kasıtlı olarak O ZAT gibi bizim arkamızdan işler çevirdiğini zannetmiyorum.
Yok abicim, sen saat saat veriyorsunya romarizmanın an itibariyle nereye vurduğunu. 1 saat sonra falan dirseklerine ulaşır galiba
Gecmiş olsun
oda birseymi,turkiyenin en iyi yerli sol beki hala h.balta.turk futbolunun b.ku cikmis
irakin u20 sinde sol bek ali adnan var. iyi oyuncu begendim. türk olarak oynayabilseydi keşke.
27,5 milyon euro iyi paramis Mkhitaryan icin