Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tamam tuhaf bi ligde niye brezilya niye ya tutarsa transferi niye adnan sezgin
o konu ayri,bende brazilyadan futbolcu falan istemiyorum,en iyilerini zaten bize yedirmezler geri kalanlarda bi b.ka yaradigi yok. ön libere ve stoper alacaksan fransiz,gana,kamerun vs buralardan alacaksin

o konu ayri,bende brazilyadan futbolcu falan istemiyorum,en iyilerini zaten bize yedirmezler geri kalanlarda bi b.ka yaradigi yok. ön libere ve stoper alacaksan fransiz,gana,kamerun vs buralardan alacaksin

işte bu ya ciddiyim

gulivogua falan adını yazamadım :D buna bin basar enazından canlı macını 4-5 defa izledik

bune hepsi d-smart

para bürümüş hepsini takımımızı hazırlık maçında bile izleyemiyoruz

nalet olsun böyle düzene

vallah bende de her sey var bir bu d smart yok :( umarim yabanci kanalar yayinlar az cok maci. kahveyede hayata giden birisi degilim.

Essien , obi mikel , xabi alonso , Gökhan İnler ,

Satılma durumları varsa ,

paraya kıyacaksın bu 4'lüden birini getireceksin verdiğin her kuruş sana yol su elektrik olarak geriye dönecektir .

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

evet almanyada oldugumdan dolayi takip etme firsatim oluyor baya. nürnberg zamaninda sanki bundan bir sey olur denildi ama cabuk söndü havasi.

bremende daha cok 3cü lig deki Werder bremen 2ci takiminda oynuyor zaten. net hakaretir selcuk ile kiyaslanmasi. bremen bide baya kötü bir takimdi gecen sene. kümeye düsmemeye oynuyorlardi resmen son haftalara kala. bu takima giremiyorsun mehmet hic ugrasmasin lütfen. overrated oyuncudur hemde o bicim yani.

Takim kötü ise, genc oyuncularin sorun yasamasi normaldir. Benim bildigim Ekici Werderin B takiminda oynamadi hic, bence Selcuk o yaslarda daha da zorlanirdi Bundesliga´da bir takimda ilk 11 girmek adina. Hele böyle bir chatik ortam varsa. Dogru dürüst bir takima gitse Mehmet, parliyacak bir oyuncu.

Daha 3-4 sene önce Millet küfür ediyordu "Trabzonlu Selucugu" kim getirdi diye, bunlari unutmayalim.

Burak´ta ayni ama, hic kimse begenmezdi Milli Takim´da oynarken paso sövüyolardi cocuga.

onemli olan oyuncunun sorumluluk almasi, korkmadan oynamasi ve cesaret gostermesi, ben bundan hoslaniyorum, ozellikle stoper, on libero, playmaker de oynayan oyuncular pasif oyuncu olamaz, bir kanat olabilir bazen ama bu saydigim mevkiler takimin kilit oyunculari olur/olmali, bunlar zaman zaman risk de alacak macin gidisatini degistirmek icin veya gol atmak icin, saklanmasin topa girsin oyuna dahil olsun ozaman hata yapsada kabul edilir bu, buna hayatta kizman cunku o adam top oynamak istedigini gosterir ve takim adina sorumluluk almak istedigini ispatlar benim icin

ama toptan kacan, veya top arkadasindayken ona yardimci olmayan, bosa cikmayan, aktif rolcu olmayan, sadece top rakipe gectiginde git topu kap sonra ver hemen yandaki arkadasina ve maci izle olan kafada oyunculari asla sevmemde istemem de, en gicik oldugum futbolcu profilidir bu tipte oyuncular. o yuzden takima kim gelecekse, Melo mu Welo mu baskasimi, onemli olan nasil oyuna adapte olur ve nasil katki saglar ona bakmam lazim. ama bence Melo alinmayacaksa gene o profilde olan bir oyuncu almamiz sart, bu hem Selcuk un pas trafigini olumlu etkiler, yanliz da kalmaz..

neyse uykum geldi

5 tane aynı fiyat daha banko topcu sayarım neyse :(

Ya tabi ki olabilir ama daha adam gelmeden tek maça göre çok kesin yorumlar yapıyoruz. Olumlu ya da olumsuz bu yanlış bence, teknik heyet kim bilir kaç maçını izleyip karar verdi, gelsin görelim.

Selçuk geldi diye küfür eden mi oldu? Ya sen alkol benzeri bişey kullanmışsın ya da o zaman küfür edenler kullanmış. Galatasaray'lı olduğunu bildiğimiz, çok istediğimiz futbolcu hakkında öyle bir yorum hatırlamıyorum çünkü ben.

Ekici mümkün değil TSL'de o bölgeyi kaldıramaz fiziksel olarak.

Ya tabi ki olabilir ama daha adam gelmeden tek maça göre çok kesin yorumlar yapıyoruz. Olumlu ya da olumsuz bu yanlış bence, teknik heyet kim bilir kaç maçını izleyip karar verdi, gelsin görelim.

Valla sanki bana Taffarel'in önerisi gibi geliyor ne yalan söyleyim.

Duyarlı hırslı teknik devamlılığı olan alabileceğimiz en iyi önlibero ettienne Capoue dir.Ver 15 16 umutla ikisine al.Adam libero olsun diye doğmuş resmen.24 yaşında geri dönüşümüde olabilecek bir adam.belki abartıyor diyeceksiniz ama xabi Alonso'ya bile tercih ederim

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Takim kötü ise, genc oyuncularin sorun yasamasi normaldir. Benim bildigim Ekici Werderin B takiminda oynamadi hic, bence Selcuk o yaslarda daha da zorlanirdi Bundesliga´da bir takimda ilk 11 girmek adina. Hele böyle bir chatik ortam varsa. Dogru dürüst bir takima gitse Mehmet, parliyacak bir oyuncu.

Daha 3-4 sene önce Millet küfür ediyordu "Trabzonlu Selucugu" kim getirdi diye, bunlari unutmayalim.

Burak´ta ayni ama, hic kimse begenmezdi Milli Takim´da oynarken paso sövüyolardi cocuga.

mehmet bu gecen sene bir kac mac b takimda oynadi. A takimda kadroya dahil oldu ama cok az oynaya bildi galiba. istatistiklerine bakdim simdi cogu macda yedeymis. B takimda okadar fazla oynammis yani. ben o sürelerde b takimda belki oynaya bilmis diye tahmin etmisim ama sezonun ilk 3-4 haftasinda orda sadece oynamis.

Jérémy Toulalan gibi adami monaco 5m euroya aldi,adam daha 29 yasinda süper ön libero.biz uyuyalim eheeyyyyyyy

:SS: tamam sorun degil...melo babamin oglu degil ya neyse. senin dedigin olsun sen kazandin bravo tebrikler. madalya takalim sana.

ama antimeloculuk madalyasi takalim. welington ilgili pek fazla macini izlemediginide anlamis oldum bu yorumundan sonra acikcasi. bana yeterlidir.

Abi mesele kazanmak kaybetmek değil gerçekler.. Bir gerçek w33 ın melodan çok daha iyi olduğu.:yenieek:

Diğer gerçek ise; Şu ilk sahur zamanında bu konuyu artık kapatarak Mübarek günlerde bir hiç için gönüllerin incinip, kalplerın kırılmamasında..:yenieek::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Geoffrey Kondogbia ön liberonun krali

q1ny5.jpg

#1 Capoue :b5:

Yönetimde dahil herkes Melonun wellingtondan iyi olduğunu biliyor.Tek sorun sözleşmesi .Kimse bu yüzden wellington ile Meloyu kıyaslamasın.İş sadece maddiyata bakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt