Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Burda Besiktas tas gibi kadro kurdu diyen arkadaslar var ya. Cok komik :)

Hangi yerlisini bizim kadromuzda gormek isterdiniz? Welo isteniyor diye cingar cikardiniz Omer Sismanoglu filan mi gelsin ister misiniz?

Taş gibi lafın gelişiydi mesajımın devamını okumadığın çok belli...Töreyi geçen yıl hepimiz istiyorduk şimdi çöp mü oldu - keza Tolga çok iyi bir kaleci- Olcay desen bence şu an Arda ile birlikte en iyi yerli kanat oyuncusu - Necip-Oğuzhan genç ve gelecek vaad ediyor - Toraman 'ı eleştirenler olabilir ama hangi mevki verilirse adam süper mücadele ediyor yüreğiyle oynuyor- sağlıklı bir İsmail Köybaşı açık ara en iyi yerli sol bektir..

Bir Selçuk İnan -Semih Kaya -Burak Yılmaz ayarında yerlileri olmasa da oldukça iyi bir kadro bana göre...

Cevap: Transfer Nöbeti

Gercek su :

UEFA da fenerbahceyi savun dedi federasyon bizde yabanci sayisini sinirsiz yapalim (TFF KURALLARINI CİGNEYEREK...!!!!!!!!! )diyerek teklif getirdi Klubumuze..Aysal kabul etmedi...Bir kuraldan su ana kadar forumda hic bahsedilmemis kızmayın ama en bilmislik taslayanlarınız yonetim bile..!!!!!

TFF de bir kural vardır..

Kluplerden birisi yabancı transferi yaptıgında yabancı sınırlandırılma kuralı kesinlikle artık o sezon degistirilemez..Bunu arastırabilirsiniz....Fenerbahce o kurali iyi bildigi icin apar topar yabancı sınırlandırılmasını kaldırtmamak icin anında kadlec denen ismi duyulmamis adami transfer etti....Kadlecten cok daha iyi oyuncular var fenerde..

Yıldırımın cimboma Alper Potuktan sonra ikinci golu bu oldu

4 ay sonraki federasyon baskanı Haluk Ulusoy..Devre arasında.........İsterseniz bunada inanmayın..Ogun geldiginde kopyalayıp yapıstırmasını bilirim bu mesajımı..O gun..

Gercek su :

UEFA da fenerbahceyi savun dedi federasyon bizde yabanci sayisini sinirsiz yapalim (TFF KURALLARINI CİGNEYEREK...!!!!!!!!! )diyerek teklif getirdi Klubumuze..Aysal kabul etmedi...Bir kuraldan su ana kadar forumda hic bahsedilmemis kızmayın ama en bilmislik taslayanlarınız yonetim bile..!!!!!

TFF de bir kural vardır..

Kluplerden birisi yabancı transferi yaptıgında yabancı sınırlandırılma kuralı kesinlikle artık o sezon degistirilemez..Bunu arastırabilirsiniz....Fenerbahce o kurali iyi bildigi icin apar topar yabancı sınırlandırılmasını kaldırtmamak icin anında kadlec denen ismi duyulmamis adami transfer etti....Kadlecten cok daha iyi oyuncular var fenerde..

Yıldırımın cimboma Alper Potuktan sonra ikinci golu bu oldu

Kızmayın ama siz gercekten transfer taraftarısınız..Kadlec imzayi attiginda haftaya kıyamet kopacak bombalar patlayacak dedim...Birileride sanmıski transferde bombalar patlayacak :)

4 ay sonraki federasyon baskanı Haluk Ulusoy..Devre arasında.........İsterseniz bunada inanmayın..Ogun geldiginde kopyalayıp yapıstırmasını bilirim bu mesajımı..O gun..

30.06.2013 tarihli mesajın;

kurcalama ...sadece haftayı bekle...dediklerim yalan cikarsa istedigini de.....Ama sukadarını bil p.tesiden sonra kıyamet kopacak....salı carsamaba persembedde olabilir...bugun pazar...duyum...

Bu mesajı da kopyalayalım ne olur ne olmaz.

Eboueyi satsak diyorum artik... Hamit onun yerini kapatabilirmi sizce?

hazirlik maclarimiz ve yayinlayan kanallar:

13 Temmuz Cumartesi: 17:00 Shrewsbury - Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

16 Temmuz Salı: 21:30 Notts County - Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

21 Temmuz Pazar: 21:45 Galatasaray - Malaga (Smart Spor - Smart Spor HD) / Türkiye - İzmir

28 Temmuz Pazar: Bled’de hazırlık maçı. Rakip henüz belli değil. (Smart Spor - Smart Spor HD) / Slovenya

3 Ağustos Cumartesi: 16:00 Galatasaray – Porto (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

4 Ağustos Pazar: 18:20 Arsenal – Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

Yani transferin bu kadar karismasi cok komik geliyor bana. Aslinda bu sene o kadar rahattik ki. Neden bu kadar sacmaladilar anlamiyorum.

Melo ve Umut´u fazla eveleyip gevelemeden alacaktin, Chedjou haricinde bir de kaliteli sol bek alacaktin, duruma göre de Arda´yi takip edecektin.

Hepsi bu yani. Öyle cok karisik, zor, imkansiz bir durum yoktu ortada. Yönetimin köylü kurnazligi bizi simdiki panik haline soktu.

Tek problem Riera´ysa, onu da halledin bi zahmet, isiniz ne?

robben1.jpg

Kovuyorum uleee ... Haydi Galatasaray'a :trollface:

hazirlik maclarimiz ve yayinlayan kanallar:

13 Temmuz Cumartesi: 17:00 Shrewsbury - Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

16 Temmuz Salı: 21:30 Notts County - Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

21 Temmuz Pazar: 21:45 Galatasaray - Malaga (Smart Spor - Smart Spor HD) / Türkiye - İzmir

28 Temmuz Pazar: Bled’de hazırlık maçı. Rakip henüz belli değil. (Smart Spor - Smart Spor HD) / Slovenya

3 Ağustos Cumartesi: 16:00 Galatasaray – Porto (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

4 Ağustos Pazar: 18:20 Arsenal – Galatasaray (Smart Spor - Smart Spor HD) / İngiltere

kendi kanalın varken dsmart la anlaşıp şifreli yayında neyin nesidir..

ağız tadıyla izletmezsiniz:mad::mad::mad:

Bence Baroni 3 tane Meireles eder, farkinda degiller. Bir önlibero olarak macin gidisatini degistiriyorsa Baroni degistiriyor.

Tabi Selcuk ve Melo ile karsilastirinca elestiriyorlar adami, ama Fenerbahce´nin acik ara en etkili önliberosu.

Ón libero önce savunmasini yapacak, daha sonra öteki islere bakacak..

Baroni vasat bir ön libero, onun disinda 10 numara olarakta yetersiz..

Umarim gözüne girmistir..

Kasımpaşa iyi transfer yapıyor. Bunların geliri ne ki, enteresan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt