Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla kimi seçeceklerse seçsinler yeter artık gına geldi önlibero olayında, altı üstü alacakları futbolcu 2 veya 3 onlarda takımda kiralık oynayan bilinen futbolcular niye bukadar uzuyor anlamıyorum.

Wellington transferinde en büyük umudum başkanın alınmasını istediği oyuncuların genelde iyi bir performans sergilemesi

eger melo gelecekse hayirli olsun, ama eger wellington baska bir takima transfer olur ve orda büyük bir patlama yaparsa ve cok büyük paralara transfer olursa kimse biz neden porto gibi genc oyuncu almiyoruz ve 20-30 milyona satmiyoruz bir daha demesin.

aynen abi... :yenieek:

Ünal Aysal´in Fatih Terim´i öne sürmesi imkansiz. Fatih Terim buna izin vermez, zaten böyle seylerden cok rahatsiz.

Wellington kötü cikarsa ihale Terim´e kalacak yine. O yüzden %100 Melo diyecek. Anlastiysan da aciklarsin.

Osman Altunterim salliyor su anda da, Terim´i tanimasi gerekir. Terim bu oyuna gelir mi?

Ayrica Aysal Terim´e oyun yapamaz.

Eğer söylenenler doğru ise Ünal Aysal-Fatih Terim savaşını Fatih Terim kazanır.

bir de twitter de söyle birsey gördüm renktaslar

Cevdet ÜNÜVAR @cunuvar 3m

[Son Dakika]

Gençlerbirliği kalecisi Ramazan Galatasaray'da

bir de twitter de söyle birsey gördüm renktaslar

Cevdet ÜNÜVAR @cunuvar 3m

[Son Dakika]

Gençlerbirliği kalecisi Ramazan Galatasaray'da

Fotomaç yazarı pek sallamaz o adam ama bilemeyeceğim.Burak Moskova'da denilirken hislerim Galatasaray'a gidecek diyordu bu arada.

eger melo gelecekse hayirli olsun, ama eger wellington baska bir takima transfer olur ve orda büyük bir patlama yaparsa ve cok büyük paralara transfer olursa kimse biz neden porto gibi genc oyuncu almiyoruz ve 20-30 milyona satmiyoruz bir daha demesin.

Aynen katılıyorum kimse bundan sonra (yabancı sınırı kalkmadığı sürece) genç yetenek falan demesin bu zihniyetle porto vs gibi genç yetenekli futbolcu alıp satma olayından bahsetmesin alırız melo gibi 30 yaşında adam 3-4 sene oynar jubile yapar 5 kuruş kulübe para kazandırmaz.

Tr'den yerli kaleci alıcaklarsa Kayserili kaleci dısında Ertugrulmuydu adı neydi yetenekli türk kaleci yok bence Onur-Tolga dısında tabiki

Veli Yigit ‏@veliyigit 42 sn

Chedjou ve Erman Kılıç az sonra canlı yayında basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak @GSTV

ramazan köse muazzam hamle olur %100 gelmiş gibi

Ynt: Transfer Nöbeti

Aynen katılıyorum kimse bundan sonra (yabancı sınırı kalkmadığı sürece) genç yetenek falan demesin bu zihniyetle porto vs gibi genç yetenekli futbolcu alıp satma olayından bahsetmesin alırız melo gibi 30 yaşında adam 3-4 sene oynar jubile yapar 5 kuruş kulübe para kazandırmaz.

Yapacak birsey yok abi yabanci siniri oldugu surece performansi belli adamlari almak zorundasin aldik tutmadi deme luksun yok once sinir kalksin sonra adamlar gibi bir scout sistemi kur adamlarin oyuncu gelisimine yonelik antreman sistemleri ogren pazarlama tekniklerini coz sonra porto olursun ole tek welonun alinmasiyla bu isler olmaz

hulog

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt