Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne gunlerdi be BAM üçlüsünden cana gibi duz vasat bir ön liberodan melo gibi dunya çapında bir ön liberomuz var ama yaranılmaz bazı kişilere kötü oynadığı maçları yazan arkadaş biraz dürüst olda 2 senede kazandırdıkalrınıda yaz

Murat Bey, ben önyargılıyım demek ki Melo hakkında, göremiyorum demek ki Melo'nun kazandırdıklarını. Lütfen siz yazın biz de görelim.

Ama tekrar söylüyorum 2011-2012 sezonunda yaptıklarını yazmayın o sezonda yaptıklarından ben de çok memnundum ve beğendim. Benim söylediğim geçen sene bu adamın kazandığı paranın yarısını bile haketmediği. O yüzden böyle bir oyuncuya büyük paralar bağlanmasını yanlış buluyorum. Kiralık gelicekse eğer Melo'yu tercih ederim ben de ama bu yapıda bir adama bonservis ve 3-4 yıllık sözleşme yapmanın intihar olucağını düşünüyorum bu kadar basit.

Lauro diyorsunuz halen. Albayrak Avrupadan alıyoruz diyor, kendi kalecimizi kendimiz geliştirip yıldızımızı yapacağoz diyor. Hala daha 30 yaşını geçmiş Brezilyada bir takımın 2. kalecisini diyorsunuz.

Taraftar bir şeye engel olduysa o da Kewell'ın gönderilmemesidir. Sonra da forvetsiz kaldık.

hakan korkususuz arkadaşa, 2. yarıdaki antep maçı sahada 1-0 yendimiz sahada ayakta duran 1,2 isimden biri, 2) içerdeki fener maçı oldukça super oyun, 3) ibb maçı 2-0 lık,4) elazığ maçı 4-2 lik, 5) kayseri maçı deplasman 3-0 6) beşiktaş maçı 2-1 lik sen şimdi 10 kişi bıraktı dersin takımı! 7) m.united maçı 1-0 8) shalke maçı deplasman 9) braga maçı deplasman 10) içerdeki real madrid maçı, seni bunlar tatmin etmez ama idare et takmışın meloya:)

Melo ve Umut bitmek uzereymis

yav su melonun futbolculugunu tartismayin artik komik durumlara dusuyorsunuz.adam futbolcunun krali,illa b.k atmak icin elli dereden su getiriyosunuz

Melo ilk yarida kötüydü? Allah askina söyleyin takimda hangi oyuncu 1 sene önceki perfonmansindaydi ilk yarida? Gecen sezon hazirlik kampinda neler olduğunu biliyoruz, bir turnuva iptal oldu, belli bir dönem hazirlik maci yapamadik, sonra Fatih Hoca italyanlarla hazirlik maci ayarladi. Meloyu 3 ay boyunca almadilar. Hazirlik kampini kacirdi. Suclu Melo mu? Calismadi diyorlar, hangi oyuncu mac oynamazken calisiyor ki, Sneijder ve Drogbada 3-4 ay oynamadi, Drogba birde Afrika kupasi gecirdi, bizde gecen sezon yüzde 20-30larda oynadilar. Yüzde 100le oynayan Sneijder, Galatasarayi ligde tek basina sampiyon yapardi. Onlara neden kimse bir sey söylemiyorda Meloyu sucluyorlar. Ligin ilk yarisinda derbiye doğru Melo toparlandi. Real Madrid karsisinda en iyi oyuncularimizdan biriydi.

Thiago Silvayi inter, Milan ve Real Madrid istemisti. Bizi istemeyip Milana imza atmisti. Milanda yabanci hakki dolmustu, 6 ay mac oynamadi. Adam 6 aydan sonra mükemmel bir devamlilikla herkesi kendine hayran birakti. 6 ay oynamayan Silva, bunun etkisini görmezken, 3-4 ay oynamayan Sneijder ve Drogba neden etkisini bu kadar cok gördü? Fiziksel acidan bir cok inis ve cikis yasadilar. Doğru ya, tatilde sadece Melo calismaz, tüm oyuncular calisir.

Arkadaşlar mesaj yollarken beğenmeye açık tutma yada kapatma tercihimiz veya seçeneğimiz mevcut mu.

Geçenlerde bir Felipe Melo-Hamit Altıntop karşılaştırması yazmıştım istatistiklerle kimseden cevap gelmemişti. Bu sefer de şampiyonlukta en büyük paya sahip olduğu iddia edilen Felipe Melo üzerine birşeyler karalayalım.

Ligin ilk yarısı formsuz olduğunu herkes kabul ediyordur sanırım, dolayısıyla hiçbir şekilde fark yaratmadı kendisi.

Yeni sezon başladıktan sonra ilk maçta yine formsuzdu Fatih Hoca sabredemedi çıkardı, sonra zaten Beşiktaş maçında kırmızı kart 4 maç daha yok. Geri geldi Eskişehir maçına yine maç ritminden uzak yine 70. dakikada çıktı, yetmedi gereksiz gördüğü sarı kartla yine cezalı duruma düştü.

Adamın ilk iyi 90 dakikası 26. hafta Kayserispor maçı. Ordan sonra yanlış hatırlamıyorsam hep iyi oynadı ligin son maçına kadar. Trabzon maçında 40. dakikada sakatlanıp yerini Amrabat'a bıraktı. Yani bu adamın ligde iyi oynadığı maç sayısı maksimum 8maç. Bir de ligin ilk yarısındaki penaltı kurtardığı maçı sayalım, her ne kadar maçta iyi oynamasa da son dakikada yaptığı kurtarış bize 3 puan kazandırdığı için 9 maç diyelim. Bütün bir sezonda ligde iyi oynadığı maç sayısı 9.

Şampiyonlar liginde de 9 maçın 3 tanesinde kötü oynadı kalan 6 maçta iyiydi. Topladık 9+5=15 maçta Felipe Melo sahaya çıkıp işini adam gibi yapmış.

Gerçekten takımın kalbiymiş Felipe Melo bakınca. Olmasa 20 puan fark yermişiz ligde, ŞL'de gruplardan bile çıkamazmışız.

Melo için yine iyi diyorlar ben bu forumda Aydın Yılmaz gönderilmesin onun sayesinde gruptan çıktık diyenleri gördüm... İyi o zaman Selçuk inan Fener maçını kurtarsın tamam - Burak Şl'de 2-3 maç bizi kurtarsın tamam şu bizdeki mantık dünyada hiçbir ülkede yoktur herhalde...

Futbolcu dediğin bir maç tesadüfen önüne gelen topu boş kaleye yollayarak kahraman olup koca sezon onun arkasına sığınmamalı (Aydın) veya Melo gibi son 10 hafta transfer için performans + şov yapmamalı.. Melo resmen herkesin gözünü boyamış eğer o Melo ilk yarı adam gibi oynasaydı zaten 5-6 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ederdik...

Beyler biz artık Türkiye liginin çok üstünde bir kulübüz büyük takımız..Büyük takımlarda istikrarsız 1 tane futbolcu dahi bulmazsın..Melo ilk geldiği haliyle adam gibi oynayacaksa eyvallah dünyanın sayılı ön liberolarından biridir ama geçen yılki istikrarsız Melo gelecekse bir zahmet kalsın...

Melo ligin baslamasina 3-4 gün kala transfer edilmisti yahu. Süper kupa macinda bile yoktu.

E Melo´nun tarzini da biliyoruz. Öyle disiplinli bir adam degil. 3 ay boyunca hicbirsey yapmamisti. Hergün sarap resmi paylasiyordu.

Zaten o kendine gelene kadar her ikinci haftada bir puan kaybediyorduk. Ne zaman kendine geldi, takim savunmasi toparlandi, takim toparlandi.

Melo dünyanin en iyisi filan degil, burda anlasalim. Ama yönetim kabul edecegimiz birini de sunmuyor bize. Ne yapalim?

Sonucta son yillarin en faydali orta saha oyuncusu. Vazgecmek de risk. Ee o kalitede birini sunmuyorsan da Melo Melo diye diretir taraftar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt