Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo ligin baslamasina 3-4 gün kala transfer edilmisti yahu. Süper kupa macinda bile yoktu.

E Melo´nun tarzini da biliyoruz. Öyle disiplinli bir adam degil. 3 ay boyunca hicbirsey yapmamisti. Hergün sarap resmi paylasiyordu.

Zaten o kendine gelene kadar her ikinci haftada bir puan kaybediyorduk. Ne zaman kendine geldi, takim savunmasi toparlandi, takim toparlandi.

Melo dünyanin en iyisi filan degil, burda anlasalim. Ama yönetim kabul edecegimiz birini de sunmuyor bize. Ne yapalim?

Sonucta son yillarin en faydali orta saha oyuncusu. Vazgecmek de risk. Ee o kalitede birini sunmuyorsan da Melo Melo diye diretir taraftar

Geç transfer edilmesi Meloyu haklı hale getirmez..Akhisar devre arası karambole Gekası kaptı küme düşmekten kurtuldu... Melo iyi bakacak kendine futbolcu olarak ilk görevi bu zaten ...Tanıdığı bildiği takımda zaten uyum süreci meselesi bana çok saçma geliyor...Bir önceki sezon da partneri Xavi değil Selçuktu bu adamın...

[h=5]Umut Bulut 2.4M € Karşılığında Tekrar

Galatasaray'da!! Futbolcunun Cuma Gününe

Kadar Kampa Katılması Bekleniyor.[/h]

diyede birsey dolanıyor F'book ve Twitterda

Ynt: Transfer Nöbeti

Gokhan İnler'e 15 versen nolcak ölcen mi? Kimi oynatmayi planliyo bu yonetim ligte?

Alper POTUK'u da kaptirdik. Kimi oynatcaz. 6 yabanci Drogba-Sneijder-Chedjoe-Muslera-Melo-Eboue.. Melo yerine koy Gokhan'i al adam akilli sol bek oh mis.

Melo ligin baslamasina 3-4 gün kala transfer edilmisti yahu. Süper kupa macinda bile yoktu.

E Melo´nun tarzini da biliyoruz. Öyle disiplinli bir adam degil. 3 ay boyunca hicbirsey yapmamisti. Hergün sarap resmi paylasiyordu.

Zaten o kendine gelene kadar her ikinci haftada bir puan kaybediyorduk. Ne zaman kendine geldi, takim savunmasi toparlandi, takim toparlandi.

Melo dünyanin en iyisi filan degil, burda anlasalim. Ama yönetim kabul edecegimiz birini de sunmuyor bize. Ne yapalim?

Sonucta son yillarin en faydali orta saha oyuncusu. Vazgecmek de risk. Ee o kalitede birini sunmuyorsan da Melo Melo diye diretir taraftar
melo dunyanin en iyi ön liberosu degil belki ama melonun kalitesinde birini alip orayi doldurmak istiyorsak onun degeride 15-20m eurodur avrupa piyasasinda.boyle bir futbolcuyu 5m bonservis yillk 2.9 icin almiyorsak aptalligin daniskasi olur

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Gokhan İnler'e 15 versen nolcak ölcen mi? Kimi oynatmayi planliyo bu yonetim ligte?

Alper POTUK'u da kaptirdik. Kimi oynatcaz. 6 yabanci Drogba-Sneijder-Chedjoe-Muslera-Melo-Eboue.. Melo yerine koy Gokhan'i al adam akilli sol bek oh mis.

katiliyorum 100/100 ama Napoliye 15 bile versen zor birakir diye düsünüyorum...cok zor maalesef

meloyla welo kıyaslanamaz uçurum var uçurum

şuan

Transfer Nöbeti

S.A abiler. Bir şey danışacağım size, bu kadar yabancıyı afedersiniz bi tarafımıza mı sokucaz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt