Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
Cevap: Transfer Nöbeti
konudan atilmasi gereken ba$ mikser atildi simdi rahatlar konu
konudan atilmasi gereken ba$ mikser atildi simdi rahatlar konu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antremanda g.zan koca bir parca cimi söktü sonra caktirmadan yerine koymaya calisiyodu:lol:galatasaray takimin hazirlik yapti zemine bakiyorum bide bizim stadin zeminine daglar kadar fark vardir heralde
O degilde, ön liberoya yabanci gelirse, sol bekte Hakan oynayacak. Bir yedeği bile yok. Allah korusun Hakan sakatlansa, mecburen Rierayi orada oynatip, diğer yabancilardan birisini ilk11den keseceğiz.
rieraya kimse 3m vermeyecegine gore ona kulup bul yari parani biz veririz yarisinida onlar versin deyip zararin neresinden dönsek kardir mantigi ile postalamaliyizsabri ve hakan değişmeli oynayacak , riera 3 milyon alıp tribünde oturcak , o sahaya inince de eboue :SS:
aynen allah korusun melo bi saçmalık yapsa taraftar hocaya yüklenecek
rieraya kimse 3m vermeyecegine gore ona kulup bul yari parani biz veririz yarisinida onlar versin deyip zararin neresinden dönsek kardir mantigi ile postalamaliyiz
rieraya kimse 3m vermeyecegine gore ona kulup bul yari parani biz veririz yarisinida onlar versin deyip zararin neresinden dönsek kardir mantigi ile postalamaliyiz
Drogba yı , Sneijder'ı falan geçtim ama bu süper yav![]()
bunlar kim
Soldaki taffinin brezilya balonu, diğeride F.Terimin son kazığı ! Papua yenigineliymiş sanki adam kalmadı
C28; xelçuğu istemeden incitmekten ve zarar vermekten çekinerek, tedbirli oynuyor.:yenieek::ayatollah:
Yav arkadaş bende bunu anlamıyorum futbolcuya yıllık ücrette eli bukadar sıkı olan yönetim ile riera da kontrat imzalayanlar farklı mıydı ...vay arkadaş

kime yülklenecez kararı kim veriyorsa sorumluluk onun![]()
bu durumda yine topluca tüpcüye küfür saati basliyoraynen ama bu sefer yine yerli sol bek lazım , vederson serbest galiba ama şikeden ceza aldı , istenmez
İbretlik olsun diye sıralamak istedim.....
En iyisi İnleri alip, sol beke üst düzey birini almakti. Savunmadaki lider sorununu cözerken, bu kezde ön libero ve sol bek problemleri ortaya cikti.
ilk11de Balta oynayacak, yedek klubesinde yedeği bile olmayacak. Sakatlansa, sol beksiz kaldik.
riera sabri aydin gibi adamlar dogustan balli doguyor yapacak birsey yok,bunlara karsi en cimri yonetimler en iyi t.direktorlerin basiretimi baglaniyo nedir anlamadimYav arkadaş bende bunu anlamıyorum futbolcuya yıllık ücrette eli bukadar sıkı olan yönetim ile riera da kontrat imzalayanlar farklı mıydı ...vay arkadaş
riera sabri aydin gibi adamlar dogustan balli doguyor yapacak birsey yok,bunlara karsi en cimri yonetimler en iyi t.direktorlerin basiretimi baglaniyo nedir anlamadim![]()