Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

konudan atilmasi gereken ba$ mikser atildi simdi rahatlar konu

U20 de oynayan Fatih Turan hakkinda yorumlar lutfen

O degilde, ön liberoya yabanci gelirse, sol bekte Hakan oynayacak. Bir yedeği bile yok. Allah korusun Hakan sakatlansa, mecburen Rierayi orada oynatip, diğer yabancilardan birisini ilk11den keseceğiz.

sabri ve hakan değişmeli oynayacak , riera 3 milyon alıp tribünde oturcak , o sahaya inince de eboue :SS:

sabri ve hakan değişmeli oynayacak , riera 3 milyon alıp tribünde oturcak , o sahaya inince de eboue :SS:
rieraya kimse 3m vermeyecegine gore ona kulup bul yari parani biz veririz yarisinida onlar versin deyip zararin neresinden dönsek kardir mantigi ile postalamaliyiz

rieraya kimse 3m vermeyecegine gore ona kulup bul yari parani biz veririz yarisinida onlar versin deyip zararin neresinden dönsek kardir mantigi ile postalamaliyiz

aynen ama bu sefer yine yerli sol bek lazım , vederson serbest galiba ama şikeden ceza aldı , istenmez

Yav arkadaş bende bunu anlamıyorum futbolcuya yıllık ücrette eli bukadar sıkı olan yönetim ile riera da kontrat imzalayanlar farklı mıydı ...vay arkadaş

1013505_571363876255645_601737084_n.jpg
Drogba yı , Sneijder'ı falan geçtim ama bu süper yav :asd::asd::asd:

Soldaki taffinin brezilya balonu, diğeride F.Terimin son kazığı ! Papua yenigineliymiş sanki adam kalmadı

İbretlik olsun diye sıralamak istedim.....:sad007:

En iyisi İnleri alip, sol beke üst düzey birini almakti. Savunmadaki lider sorununu cözerken, bu kezde ön libero ve sol bek problemleri ortaya cikti.

ilk11de Balta oynayacak, yedek klubesinde yedeği bile olmayacak. Sakatlansa, sol beksiz kaldik.

En iyisi İnleri alip, sol beke üst düzey birini almakti. Savunmadaki lider sorununu cözerken, bu kezde ön libero ve sol bek problemleri ortaya cikti.

ilk11de Balta oynayacak, yedek klubesinde yedeği bile olmayacak. Sakatlansa, sol beksiz kaldik.

Erman sol bekte denenirse şaşırmam.:trollface:

Yav arkadaş bende bunu anlamıyorum futbolcuya yıllık ücrette eli bukadar sıkı olan yönetim ile riera da kontrat imzalayanlar farklı mıydı ...vay arkadaş
riera sabri aydin gibi adamlar dogustan balli doguyor yapacak birsey yok,bunlara karsi en cimri yonetimler en iyi t.direktorlerin basiretimi baglaniyo nedir anlamadim:)

kimse yorum yapmadigina gore izleyen olmamis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt