Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yuh kaslara bak ....o değilde Drogba resmen kararmış ya la :) hani biz yanmak için güneşleniyoruz da king senin ihtiyacın yokki :b5:

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/09YSNgskamp_26.jpg

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/09YSNgskamp_23.jpg

:asd: topu stop mu ediyor yoksa arasina mi aldi anlamadim

Güney amerika da ispanyolca ikinci dil gibi yaygın biliyorum.. Yanlışmıyım toksa. Welonun bu tarafınıda incelemek lazım..

brezilyada portugizsce konusuluyor. diger bütün güney amerika ülkelerinde ise ispanyolca. ama ispanyolca da bilir büyük ihtimalde. zaten birbirine yakin diler.

eger fatih terim melo derse , melo sirf tatilini uzatmak icin bir ufak pürüz cikarirsa hic sasirmam

Fatih Terim'in sezon sonunda sürekli dile getirdiği sol bek transferi artık olmayacak gibi görünüyor.Chedjou bize gelmeden önce milli takımdaki son maçında sol bek oynamıştı izleyen var mıydı o maçı performansı nasıldı.Ayrıca Dany'de o bölgede düşünülebilir bazı maçlarda yokluktan yakında Ufuk'u felanda koyacaz sola :)

Aykut u kaleye Muslera yı sol bek e çektik mi tamamdır...

İşte sıkıntı orda daha birşey yapmadı.....ama gördükki bir kaç maçtada eksikliği hissedildi

Nasıl bişey yapmadı? Adam 9 şampiyonlar ligi maçının 3 tanesinde maçın adamı seçildi. Ki maçın adamı diyorum bak Galatasaray'ın en iyisi değil. Ligde bütün kritik maçlarda iyi oynadı, hele bir Beşiktaş maçı var ki puanlarımızı ve galibiyetimizi kurtardı.

Hamit ofansif bir kanat oyuncusu değil, biz mecburiyetten onu sağ açık oynattık. Hamit'ten Keita gibi oynamasını bekleyemezsin. Bu tarz oyun bekleyenlerin hayal kırıklığına uğramasını normal bulsam da aslında çok saçma.

Adamın olmadığı her maçta eksikliğini hissettik, orta sahamız anında oyundan düştü. Ki bu adam son yıllarda ilk kez üst üste bu kadar maç yaptı, seneye çok daha iyi olacağına da eminim ben.

Bazı oyuncular böyledir sahada oynarken aslında ne kadar iyi oynadığını göremezsin ancak olmadıklarında anlarsın ne kadar kıymetli olduklarını. Tugay vardı eskiden yaşı yetenler hatırlar. Galatasaray'dan nasıl ayrıldığını, gittikten sonra nasıl efsane olduğunu...

Hamit bizim en iyi oyuncularımızdan birisi ve göreceksiniz önümüzdeki sezonda da mutlaka kendisine ilk11 de yer bulacaktır.

alexia-putellas-espanha-1350938255062_956x500.jpg

[video=youtube;ESRD8gYPO40]https://www.youtube.com/watch?v=ESRD8gYPO40[/video]

Hayırlı olsunmu?

uefa tarafindan macin oyuncusu secilmesi hamitin takima ne katki verdigi gercegini degistirmez.e begenmedigin enginin ilk yilki efsane sampiyonlukta katkisi en az muslera kadardi.hamit su formuyla takimin el fireni gibidir,ne dikine gidebilir ne calim atabilir ne kenardan bindirme yapabilir.1 yil oynadi hala kendine guveni yok,takim ataga cikarken 50 metre geriye pas yapiyor.gecin bu isleri

Ben diyorum ki adam sahanın en iyisi, taş gibi top oynuyor sen katkı vermedi diyorsun. Katkı ney? Neyle ölçüyoruz? Senin söylemene göre mi bakıcaz bu duruma?

Hamit hayatında kaç kere kanattan bindirme yapıp dikine gidip çalım atıp orta açtı? Bu adam Bayern Munich'e harika çalımlar attığı için mi transfer oldu? Yoksa Real Madrid'e süper bindirme yaptığı için mi?

E oldu madem böyle eleştiriyoruz Muslera da hiç çalım atmıyor, 2 senedir takımda 1 tane adam gibi ortasını görmedik. Ayağından çok eliyle oynuyor topla ne kötü futbolcuymuş...

En büyük sıkıntı şu aslında, milli maçlar, schalke ve münih serüvenlerindeki Hamit ile bizdeki Hamit arasında kardeşi kadar fark var...Ben sana kötü futbolcu demiyorum ziraa olmadığı maçlarda eksikliği hissedildi diyorum ama yinede bana göre başarısızdır ve beklentinin çoook uzağındadir ki kaptırdığı toplarında %65 gol olan birinden bahsediyoruz. Buda benim kişisel görüşümdür

Nasıl bişey yapmadı? Adam 9 şampiyonlar ligi maçının 3 tanesinde maçın adamı seçildi. Ki maçın adamı diyorum bak Galatasaray'ın en iyisi değil. Ligde bütün kritik maçlarda iyi oynadı, hele bir Beşiktaş maçı var ki puanlarımızı ve galibiyetimizi kurtardı.

Hamit ofansif bir kanat oyuncusu değil, biz mecburiyetten onu sağ açık oynattık. Hamit'ten Keita gibi oynamasını bekleyemezsin. Bu tarz oyun bekleyenlerin hayal kırıklığına uğramasını normal bulsam da aslında çok saçma.

Adamın olmadığı her maçta eksikliğini hissettik, orta sahamız anında oyundan düştü. Ki bu adam son yıllarda ilk kez üst üste bu kadar maç yaptı, seneye çok daha iyi olacağına da eminim ben.

Bazı oyuncular böyledir sahada oynarken aslında ne kadar iyi oynadığını göremezsin ancak olmadıklarında anlarsın ne kadar kıymetli olduklarını. Tugay vardı eskiden yaşı yetenler hatırlar. Galatasaray'dan nasıl ayrıldığını, gittikten sonra nasıl efsane olduğunu...

Hamit bizim en iyi oyuncularımızdan birisi ve göreceksiniz önümüzdeki sezonda da mutlaka kendisine ilk11 de yer bulacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt