Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

G.Saray GPS Sport yöntemiyle, Oyuncularının nabızlarını ve koştukları mesafeleri ölçmek adına bu teknolojiyi kullanmayı başladı. GSTV

:yenieek:

Milanin kullandiği micoach elite sistemi var. Su anda büyük takimlar arasinda sadece Milan kullaniyor. Adidasin. O bu konuda cok daha büyük bir teknoloji. Keske Nikeda bu tarz bir teknoloji cikarsa.

Başkan 2 sene evvelki çömez değil artık futbolda..:cool:

Bu kadar zeki ve üstelikte akıllı olduğu düşünülürse; profesyoneller kadar olmasa da fikir sahibi olacak kadar bişeyleri öğrenmiş olması için 2 sene yeterde artar bile.. :yenieek:

Kapasite ve yetenek meselesi....:cool::cool::cool:

baskan üzerinde tartismaya girmek istemiyorum ben... mourinholar fatih terimler ve saire o zaman bosuna yillarini vermisler orda burda bu isi ögrenmek icin. aysal baskan o zaman yeni hocamiz olsun .

benim icin meloyu kesip onun yerine wellingtoon gibi birisini monte etmek istemesi futbolu ne kadar iyi bildigini göstermektedir acikcasi.

is adami olarak düsünce resmen gizli burda. uzun vade düsüncesi. yaptiklari projle ve hedefler ile örtüsmeyen bir hamle mevkiye göre bakarsak ve almak istedigi isime bakarsak. muthis mantiksiz bir hamle olur acikcasi bu hamle. ha melo yu alirsin yada onun gibi tercübeli kaliteli birisini ve yaninda da wellington gibi birisini alirsin anlarim hata desteklerim sonuna kadar ama bu cekilde bu tür karari desteklemem mümkün degildir kendi adima.

takimin oturmus bir iskeletinin merkez bölgesini bozmak cok risklidir her yönü ile. baska takimlar milyonlarca para harciyor bu tür iskeleti yakalamalari icin veya yillarca bulmaya calisiyorlar. bukadar sat yenisini al koy ile olsa keske...

Ohhh, United ile Chelsea yi 4:3 yendim. kiran kiran'a macdi.

rakip de cok gici...hic öne cikmiyor...habere geride kaldi. Öne gecdim zaman bile...

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/124.jpg

Dostum bu forma ve yakasi bir harika .. Bize de boyle 3cu forma please :ka25:

baskan üzerinde tartismaya girmek istemiyorum ben... mourinholar fatih terimler ve saire o zaman bosuna yillarini vermisler orda burda bu isi ögrenmek icin. aysal baskan o zaman yeni hocamiz olsun .

benim icin meloyu kesip onun yerine wellingtoon gibi birisini monte etmek istemesi futbolu ne kadar iyi bildigini göstermektedir acikcasi.

is adami olarak düsünce resmen gizli burda. uzun vade düsüncesi. yaptiklari projle ve hedefler ile örtüsmeyen bir hamle mevkiye göre bakarsak ve almak istedigi isime bakarsak. muthis mantiksiz bir hamle olur acikcasi bu hamle. ha melo yu alirsin yada onun gibi tercübeli kaliteli birisini ve yaninda da wellington gibi birisini alirsin anlarim hata desteklerim sonuna kadar ama bu cekilde bu tür karari desteklemem mümkün degildir kendi adima.

takimin oturmus bir iskeletinin merkez bölgesini bozmak cok risklidir her yönü ile. baska takimlar milyonlarca para harciyor bu tür iskeleti yakalamalari icin veya yillarca bulmaya calisiyorlar. bukadar sat yenisini al koy ile olsa keske...

Halen önyargılardan yola çıkarak varılan noktadayız. Yani bir ilerleme yok, sadece cephe genişlemesi.. :SS:

Aynı sebepler; iskeletin bozulacağı endişesine saplanıp, verilen çabaların aslında iskeleti geliştirip daha aktif hale getirme çalışmaları olduğunu görmenizi engelliyor.:sad007:

Lütfen kurtulun artık isim ve kalıplara sıkışıp kalmaktan da; biraz manzaranın tamamını görerek, göze çarpan başka eksiklerimize konsantre olalım..:yenieek:

Halen önyargılardan yola çıkarak varılan noktadayız. Yani bir ilerleme yok, sadece cephe genişlemesi.. :SS:

Aynı sebepler; iskeletin bozulacağı endişesine saplanıp, verilen çabaların aslında iskeleti geliştirip daha aktif hale getirme çalışmaları olduğunu görmenizi engelliyor.:sad007:

Lütfen kurtulun artık isim ve kalıplara sıkışıp kalmaktan da; biraz manzaranın tamamını görerek, göze çarpan başka eksiklerimize konsantre olalım..:yenieek:

ön yargi ile hic bir alakasi yok benim yazim. sen benim anlatmak istedigimi tam anlyamamisin oysaki futbol cok basit bir oyundur :)

doganin kanunlari nasil varsa futbolunda kendine öz kanunlari vardir. Wellingtoon gelirse bakmisin tutmus ama bunun riski ne kadar yüksek oldugunu sen tahmin edemiyorsun belki dogal olarak. neyse...

kendi adima gelelim senin diger soruna :) :

göze carpan baska eksikleri sordun bende sol bek diyorum net cekilde. ayni system tabiki devam edeceksek bu eksigi görmekteyim takim icinde. kanatli system düsünülüyorsa ,bana göre, en az daha 2 eksigimiz olusur. sag ve sol kanat hucuma dönük. ama burak ve drogba varken kanatli systeme dönmez hoca merkez systemi olarak. yani belki en fazlasi kreim frei gibi bir genc yetenek alinir ki bazi maclarda gecen sene yapildigi gibi kanat li systemine döüsülür.

hocanin merkez systemi simdiiki haliye oda gecen seneden olan

4 1-2-1-2 diye biliriz.

mac icinde forvetlerden birisini cikartip yada skora göre bazen de orta sahadan bir kisiyi eksiltip, buda genelikle melo veya yekte olmusd, kanatli systemine dönüs yapiordu. amrabat +aydin + sabri....

merkez system gecen sene gibi kalacagini tahmin ediyorum acikcasi burak ve drogba gibi isimler yüzünden. böylelikde üst seviye kanat oyuncu beklemiyorum nani gibi ve saire.

burak satilirsa durumlar yine degisir belki.

Transfer Nöbeti

Yabancı sınırlaması varken bu tarz denemeleri riskli buluyorum. Daha ucuza kaçıp olası bir başarısızlıkta kaybedebileceğimiz gelirlerde cabası. İlk 11 deki 6 yabancıda hata yapma lüksümüz yok maalesef. Melo bildiğimiz oyuncu neler verebileceğini biliyoruz en azından. Ama wlngtn için aynı şeyleri söyleyemem. Belki başarılı olur şaşırtır ama sınırlama belası varken bunu umup beklememeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt