Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nina Agdal, Barbara Palvin ve Frida Gustavsson en begendiğim 3 supermodel. Barbara bebeksi, Nina cok seksi, Fridada cok güzel.

@Arif Ulu

[GG]
barbara_palvin_hot-pics.jpg

[/GG]

[GG]
barbara-palvin-65th-cannes-film-festival-01.jpg
[/GG]

Su ikisi favorim

Artık benimde favorim :asd:

dostum sen ferit şahenk in aziz yıldırım ı kurtarmak yargıtay üyelerine yemek verdiğini biliyor musun ?

ayrıca anlattığım galatasaray fb basketbol maçında ve bir hafta sonrasında olanları biliyor musun ?

çocukluk dediğin olay ben ve benim gibi düşünen Galatasaray taraftarının en doğal tepkisidir isteyen iptal ettirir isteyen ettirmez ben sadece fert şahenk in fb için yaptıklarını ve söz konusu Galatasaray fb rekabeti olunca nasıl fb yalakası olduğunu anlattım

O playoff'lu sene sampiyonluk gitseydi, ben görürdüm onlari iptal ettirmek icin siraya girerlerdi. Bir sampiyonluk ile taraftar ve yönetim sustu iste, yanlis ama neyse

Diger kizimizda bu...

taninmaz edilmez.

Kendi kesfim

road_trip_model_01.jpg

Saygilar

Kap kap kap

dostum sen ferit şahenk in aziz yıldırım ı kurtarmak yargıtay üyelerine yemek verdiğini biliyor musun ?

ayrıca anlattığım galatasaray fb basketbol maçında ve bir hafta sonrasında olanları biliyor musun ?

çocukluk dediğin olay ben ve benim gibi düşünen Galatasaray taraftarının en doğal tepkisidir isteyen iptal ettirir isteyen ettirmez ben sadece fert şahenk in fb için yaptıklarını ve söz konusu Galatasaray fb rekabeti olunca nasıl fb yalakası olduğunu anlattım

ntv spora bakma o zaman ama Futbolun yayin kurulusuna bakmayip ile sen takimina zarar verirsin resmen. bunlar bize her yil en az 30 milyon dollar aktiriyor. bunlar derken sen ben aktiryoruz sonucda.

+

ben yurt disinda yasiyorum bide mesela. ben bu serefsiz digiturk aldi diye kendi takimimi takip edemeyecegim ?!

bende sevmiyorum bunlarin yayin politikasini ama senin vermek istedigin tepkiyide yanlis buluyorum acikcasi. bunlara bir sey olmaz. olan bizim takim veya takimlara olur uzun vadede. herkez senin gibi düsünürse ilerki ihalerde bu türk paralar dönemz asla ve benim sevigim Galatasarayim zarar görür. Drogba+ sneijderler bu paralar ile geliyor az cok yani. tepki vermek istiyorsan baska yol ile verirsin ama Galatasaray ya zarar vermeden lütfen mümkünse. gercek olan da bu maalesef sana aci da gelse.

git ntv binanin önüne protesto et anlarim desteklerim ama bu cekilde kendimizie kursunu sikmayi bekleyemesin benden sif o digiyi bu sahenk aldi diye.

[video=youtube;WGOO4kPrTpk]https://www.youtube.com/watch?v=WGOO4kPrTpk[/video]

2:55'de ekrana gelen hatun'dur kendisi.:ayatollah:

Ramazan Köse

Arastirdimda...bakimda RObben hep bu "cok dar, slim fit giyor fln..."

sportif acidan "+" lari var bu forma tarzi... kan dolasim daha iyi sergeleniyor'mis...

yeni kaleci

ayni on libero

ayni forvet

Noluyoruz beyler Galatasaray bayan futbol takimi kuruluyorda haberimiz mi yok :ciftetelli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt