Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ramazan son maç hariç fenerden ortalama 4 gol yiyen bir kaleci neişi var

ntv spora bakma o zaman ama Futbolun yayin kurulusuna bakmayip ile sen takimina zarar verirsin resmen. bunlar bize her yil en az 30 milyon dollar aktiriyor. bunlar derken sen ben aktiryoruz sonucda.

+

ben yurt disinda yasiyorum bide mesela. ben bu serefsiz digiturk aldi diye kendi takimimi takip edemeyecegim ?!

bende sevmiyorum bunlarin yayin politikasini ama senin vermek istedigin tepkiyide yanlis buluyorum acikcasi. bunlara bir sey olmaz. olan bizim takim veya takimlara olur uzun vadede. herkez senin gibi düsünürse ilerki ihalerde bu türk paralar dönemz asla ve benim sevigim Galatasarayim zarar görür. Drogba+ sneijderler bu paralar ile geliyor az cok yani. tepki vermek istiyorsan baska yol ile verirsin ama Galatasaray ya zarar vermeden lütfen mümkünse. gercek olan da bu maalesef sana aci da gelse.

git ntv binanin önüne protesto et anlarim desteklerim ama bu cekilde kendimizie kursunu sikmayi bekleyemesin benden sif o digiyi bu sahenk aldi diye.

kardeş senin dediklerinin hepsi doğru ama şunu unutma bu ülkede yayıncı kuruluş ne derse o oluyor

hatırla play off olayını srıf fenerbahçe eksi puan alınca ilk sekiz içinde bitirirse en azından avrupa şansı için oynasın diye getirildi

ayrıca play off digitürk ün zarar etmemesi için getirildi

şimdi ferit şahenk yayıncı kuruluş olunca ( ferit şahenk azizin sözünden çıkmaz )tff ye hakemlere ve kururllara istediği kararı aldırmak için baskı yapar

olmazsa sürekli onları kötüleyen yayın yapar istediği pozisyonu gösteriri istediğini saklar

daha neler neler

biz Galatasaray lılar üyelik iptali tepkisini gösterirsek ticari açıdan zarar görmesinden korkarak en azından tamamen taraflı değil de azıcık ortadan olabilir

Ramazan'ı Cevdet Ünüvar'dan başka yazan var mı ki?

Acun serefsizi uefa'ya laft atiyor suan cnn turkte. miamide drogbayla bulusmus, serefsizin oglu kim bilir nekadar teklif etti. gebersede kurtulsak su it heriften. Adam fenerbahceli oyunculardan cok, bizim oyuncularla bulusup kafalarina girmeye calisiyor.

934612_680560198636930_1059545869_n.jpg

birde bunların çıkartmalı olanları vardı bütün takımı bulup yapıştırırsan atari, futbol topu vs verirlerdi ama tek bir futbolcunun çıkartması milyonda bir olurdu ne hayaller kurardık çocukluk işte.

webaslanda da var haber hayırlı olsun ramazan köse özellikle bizim maçta panter kesilmişti hayırlı uğurlu olsun

ramazan

melo

umut

transfer bitmistir

Galatasaray sol bek arayışında rotayı Martin Olsson'a çevirdi. Uzun süredir Carlinhos transferini bitirmeye çalışan ancak başarılı olamayan Galatasaray, TFF'nin alacağı yabancı oyuncu sayısı kararına göre İsveçli Martin Olsson'a yönelecek.

Geçen sezon da Galatasaray'ın gündemine gelen hatta ön protokol yapıldığı iddia edilen Olsson için Galatasaray'ın Carlinhos'un durumuna göre girişimlerini hızlandıracağı ve kulübü Blackburn Rovers ile masaya oturacağı kaydedildi.

Blackburn Rovers ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç sol bekin bonservis bedeli 3.5 milyon euro.

Aydın Cingöz - Radyospor

Ramazan fena kaleci değil de keşke Ertuğrul olsaydı demekten alamıyor insan kendini. O da Fener'in topçusu gerçi.

Re: Transfer Nöbeti

Galatasaray sol bek arayışında rotayı Martin Olsson'a çevirdi. Uzun süredir Carlinhos transferini bitirmeye çalışan ancak başarılı olamayan Galatasaray, TFF'nin alacağı yabancı oyuncu sayısı kararına göre İsveçli Martin Olsson'a yönelecek.

Geçen sezon da Galatasaray'ın gündemine gelen hatta ön protokol yapıldığı iddia edilen Olsson için Galatasaray'ın Carlinhos'un durumuna göre girişimlerini hızlandıracağı ve kulübü Blackburn Rovers ile masaya oturacağı kaydedildi.

Blackburn Rovers ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç sol bekin bonservis bedeli 3.5 milyon euro.

Aydın Cingöz - Radyospor

Carlinhos'u beğenmeyen bunu hiç beğenmez.

webaslanda da var haber hayırlı olsun ramazan köse özellikle bizim maçta panter kesilmişti hayırlı uğurlu olsun

webaslan .. Galatasarayla 1% alakasi olmayan sacma sapan sahtekar Sporx sirketine ayit .. o yuzden yazdiklari hic bir haber gercegi yansitmiyor .. Ordan uzak dur yegeen .. biz o yollardan gectik .. turkfutbol.com takil haberler fantastik degil ama gercekci :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt