Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drogba ile hangi forveti yanyana görmek isterdiniz yabancı

tarzları farklı biraz cardozo ağır ama sol ayağı çok isabetli yüzünü kaleye döndümü gol

elmander de cok hizli birisi degil ama cok kosuyor arti olarak. elmander kaleye yüzünü döndügü zamanda ve sutunu cekdigi zamanda gol olur :D

teknigide az bucuk degil elmanderin...

[video=youtube;wKxNIlGQ7oE]https://www.youtube.com/watch?v=wKxNIlGQ7oE[/video]

bu golü her baba yigit atamaz :D

kaleci 2 yabanci stopere lüks ül dehset diyosunda biz defansta gecen yil 4 yabanci ile oynadik muslera-riera-eboue-dany

Geçen sene 6+2+2 idi

6+0+4 te oyunu degistirecek yedeginde olmadigi icin bunlar oynamak zorunda

Banko yabancilar

Nando

Eboue

Chedjou

Melo

Wes

Drogba

Geriyede yabanci kalmiyor bu adamlar fit olduğu surece diğer yabancilarin turşusunu kurariz tribünde..

Y.D. E sevgilerle

tff gitse bile ( bence başbakan onay vermediği sürece gitmez ) en erken ağustos sonu gider ondan sonra lig başlıyor iyi oyuncuları başka kulüpler alır çoktan
yav nezaman lig baslarsa baslasin ne farkeder,sonucta lig basladiginda bile degisse yedekte adam oturtursun en azindan

riera daha iyi sol bek hucum bakimindan bende göremiyorum türkiye liginde ama defansiv zafiyeti korkunc maalesef.. :SS:

bizim takimda daha cok defansiv anlamda isini iyi yapan bir sol bek lazim.

dany yi alalim mesela örnek olarak.

ligde bir ton hata yapior diyoruz ama sampionlar liginde cok iyi maclar cikartiginida savunuyoruz ayni zamanda. neden oluyor bu hic aklinizdan gecirdiniz mi acaba ?!

sampionlar liginde genelikle amrabat faktörü vardi da ondan. amrabat rieranin acigini kapatiyordu yardim ediyor ki dany dagilmiyordu. ligde ise yabanci kontenjanindan dolayi bundan faydalanamadik ve dany mecburen rieraya yardim etmek zorunda kaldi ve kendi kademesini kaybetti bol bol.

bunun en iyi göre bildigimiz mac belki bragadaki mac. ilk yari amrabat yokdu sahada rieraya resmen tecafüs ettiler. amrabat girdi rahatladik resmen ve bragayida iki tokat ile hal ettik.

Rieranin hucum yönünü tekniginden dolayi ve pass kalitesinden dolayi bende begeniyorum ama bunlar yetersiz bir bek icin.

iyi bir hakan balta ile degismem mesela ama eski hakandan eser kalmamis. belki iyi bir kamp dönemi ile kendine gelir diye dua ediyorum acikcasi yoksa bu senede chedjou yu yakacak büyük ihtimalde :SS:

hakan sakattı hocam koca sezon, kendi açıklamıştı ameliyat olsa 3 4 aya geri gelecekti çağlarada güvenilmediğinden devam edildi.

11 12 sezonu neredeyse bütün maçlarda oynadı, lig için sakat olmadığı sürece hayli hayli yeter hakan.

riera yı ne yapıp edip göndermek lazım, 3 alıyor 1 veren takım illa çıkar aradaki farkı verelim yeterki gitsin.

ASLINDA neden kadro yapıyorsu nuz ki takım çıkacağı maça göre kadro değişebilir sakatı cezası var ..

Transfer Nöbeti

Agalar kusura bakmayın da olssonu neden küçümsüyonuz taş gibi sol bektir hem hızlı hem atletik hem hücum defans dengesi süper olan topçu.bi tık üstü coentrao marcelo

Agalar kusura bakmayın da olssonu neden küçümsüyonuz taş gibi sol bektir hem hızlı hem atletik hem hücum defans dengesi süper olan topçu.bi tık üstü coentrao marcelo
bi tik ustu nasil coentrao-marcelo oluyor,avrupadaki sol bekleri iyi arastirmadin izlemedin heralde

hakan sakattı hocam koca sezon, kendi açıklamıştı ameliyat olsa 3 4 aya geri gelecekti çağlarada güvenilmediğinden devam edildi.

11 12 sezonu neredeyse bütün maçlarda oynadı, lig için sakat olmadığı sürece hayli hayli yeter hakan.

riera yı ne yapıp edip göndermek lazım, 3 alıyor 1 veren takım illa çıkar aradaki farkı verelim yeterki gitsin.

aynen, yaptigi katkilardan dolayi tesekür edilip yolanmali bencede. bununla bu sözlesmeyi yapan zihniyeti anlamak da güclük cekiyorum vallahi. her sene birde artiyor parasi ...yaslandikca daha cok kazaniyor adam :D gülsem mi aglasam mi bilemedim yani.

Sol beke transfer gelmez artık.

Riera bile doğru düzgün oynayamayacak bence.

Muslera

Eboue

Chedjou

Melo (ya da yerine gelecek yabancı)

Sneijder

Drogba

Sağlıklı oldukları sürece oynayacaklar. Mecburen sola Hakan kalıyor.

Muslera Barca'ya, Sanchez Cimboma..

Duyum falan degildir. Tahminim yonetim Muslera'yi Alexis Sanchez'e karsilik Barca'ya verdi.

Ramazon Kose ve AYkut ikilisinden formda olan formayi kapacak.

Bir iki gune netlesir.

riera yı mundar ettiniz la AB pasaport olayı gerçekleşse ben bu adamı sol öne direk yazardım

AB olayi olsa sol önde iyi alternativ olur bencede ama arkadan uzak dursun bir zahmet ya... :sad007: hucuma zekasi -teknigi ile yararli olur az cok bencede. ayaga cok kaliteli rieranin pass alis verisinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt