Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

antremandaki çift kale maçta 11ler nasıldı acaba , tam 22 kişi var kampta

Galatasaray ön libero konusunda Felipe Melo'yu kadrosuna dahil edip transferi eylül ayına kadar kapatmayı hedefliyor.Daha önce Galatasaray'dan 4 yıllık sözleşme isteyen Melo'nun menajeri kendisine yapılan son yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeyi kabul etti. Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in takımda kalmasını istediği Umut Bulut için de Fransız kulübü Toulouse'la anlaşma yapıldı.

(lig tv)

yav bari bi tane umut vaadeden genç alalım ya bi tane madem alt yapıdan 1 kişi bile çagırmadık

Melospor lafi çok itici.

Insanlar takimlarinin güçlenmesini istedigi için Melo sporlu yaftasi yiyemez..

Inan burada gündem Wellington degilde, Inler, Guarin tarzinda yada Song tipinde bi adam olsa kimse Melo demezdi..

Melo'yu kimse takmiyordu taaa ki Welo gundeme dusunce, cunku herkes az cok biliyor Welo'nun yanlis transfer olacagini..

Oraya anket koydum insanlar Xabi Alonso'nun olduğu ankette Melo'yu işaretlemiş. Sanırım Xabi Alonso'nun adı geçen bütün oyunculardan 2 şer gömlek daha iyi futbolcu olduğunu tartışmayız.

Hayır gerçekten Melo'nun iyi olduğunu düşünenler de var ama çoğu Melosporlu.

Galatasaray ön libero konusunda Felipe Melo'yu kadrosuna dahil edip transferi eylül ayına kadar kapatmayı hedefliyor.Daha önce Galatasaray'dan 4 yıllık sözleşme isteyen Melo'nun menajeri kendisine yapılan son yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeyi kabul etti. Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in takımda kalmasını istediği Umut Bulut için de Fransız kulübü Toulouse'la anlaşma yapıldı.

(lig tv)

Melo'ya 2+1 sözleşme iyidir. Böyle kabul ediyorsa ben de Melo'nun gelmesini tercih ederim. 4 yıllık sözleşme yaparsak yararından çok zararı olacağına da eminim.

Bu sene dünya kupasına gidebilmek için mutlaka kendisini zorlayacaktır en fazla 1 sene yatabilir 2+1 sözleşmede :)

Ya bu ligin fikstürü ne ara çekilecek bu nasıl bir yönetim zihniyetidir.

Alt yapı zihniyeti bitmiş bizde .

Altyapıdan oyuncu gelse herkes severek destekler emin olabilirsin. Ben Arda'nın A takımla çıktığı ilk maçı hatırlıyorum, 37 ekran televizyonda izlemiştim hazırlık maçını daha o gün dedim bu çocuk büyük futbolcu olacak diye. Arda bile eğer Manisa'ya kiralanmasaydı böyle parlayamayacaktı.

Malesef 2-3 nesil harcanmış GS altyapısından şuan 13-14 yaş grubundaki çocuklar için potansiyeli çok yüksek diyorlar yine. Sanıyorum bizim A takıma altyapıdan iyi oyuncu çıkarabilmemiz için en az 2 sene geçmesi lazım.

1-muslera eray aykut

2-sabri eboue

3-chedjou semih gökhan dany

4-riera hakan

5-hamit kazım

6-selçuk engin melo ceyhun yekta sneijder

7-emre amrabat erman

8-drogba burak umut elmander

bence kadromuz bu olur... sizce kaç numaralı bölgeler hala eksiktir...

Transferi Eylül'e kadar kapatmak da ne oluyor.Takım aynı yerinde kaldı.Chedjou dışında kiminle geliştirdik.Yedek kulübesi aynı rezalet.Eee hani kadroya yeni isimler ?Başkan dalga mı geçiyor bizimle anlamadım.

1-muslera eray aykut

2-sabri eboue

3-chedjou semih gökhan dany

4-riera hakan

5-hamit kazım

6-selçuk engin melo ceyhun yekta sneijder

7-emre amrabat erman

8-drogba burak umut elmander

bence kadromuz bu olur... sizce kaç numaralı bölgeler hala eksiktir...

bence eksik bölgeler

bence 4 ve 5 nolu bölgelerimiz sorunlu ve hala giderilmedi

Fatih Terimde isini biliyor...Oruc ayı basladıgında kamp bahanesi ile ingiltereye :)

Maksat yabancılar etkilenmesin..Oruc biter cimbom yurda doner

Ne tesaduf dimi ramazan baslayınca bizimkiler kampa kacar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt